Αγορά οικονομικού ενισχυτή

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,382
ΚΕΡΚΥΡΑ
Θέλω έναν οικονομικό ενισχυτή 5.1 με 4 hdmi input και 1 η 2 output. Και υποστήριξη 3D.

Στο Σκρουτζ που κοιτάζω μου βγαίνουν στα απο 180 -230 κάποια μοντέλα τις Yamaha κα της pioneer . Ποιο θα μου λέγατε να επιλέξω?

Σας ευχαριστώ και χρόνια πολλά.

Re: Αγορά οικονομικού ενισχυτη

Δεν αναφέρεις τα ηχεία που έχεις ( φαντάζομαι για να κοιτάς σε τέτοια budget ολοκληρωμένο A/V ενισχυτή, δεν έχεις τελικούς ενισχυτές για τα ηχεία σου ).

Χρόνια πολλά επίσης!

PIONEER VSX-329-K Ραδιοενισχυτής Home cinema 5 X 105W=μονοδρομος:grinning-smiley-043

105 στα 6Ωμ και σίγουρα με συνολική κατανάλωση στα 155watt δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει ταυτόχρονα στα 5 κανάλια 105Watt. Οπως λέει κι ο φίλος πιο πάνω, πρέπει να ξέρουμε αν έχει ήδη ηχεία κι αν τα σηκώνει ο συγκεκριμένος, σε τι χώρο θα τα τοποθετήσει και ποιες είναι οι απαιτήσεις του σε εντάσεις. Επίσης αποκλείεται πιστεύω να βρεις 2 εξόδους hdmi σ αυτά τα λεφτά οπότε θα πρέπει να σκεφτεί τη λύση splitter.

ΟΧΙ καθολου με100 watt rms και ενα σαμπ βγαζεις 120db το παιδι αυτο δεν νομιζω οτι θελει να κανει παρτυ σα λλα να τη μουσικη του. Ο μυθος ενισχυτη ηχεια αποιο σηκωνει πιο ειναι μια ουτοπια. Στο ταιριασμα σαν αρχη τα ηχεια να διαχειριστουν τη ισχυ παραδειγμα ενα ηχειο 125 βατ 100 βατ εινισχυτης ειναι οτι πρεπει. Μοαναδικο ζητημα ειναιτα ηχεια ν ειναι μικροτεραα του ενισχυτη. για αποφυγει ζημιας

Δεν θα κοιτούσα κατ' αρχήν μοντέλο AV χωρίς σύνδεση δικτύου, και κανένα Pioneer μέχρι και τον 824.

Από κει και πέρα εφ' όσον δεν σε ενδιαφέρει το HDMI 2.0, κοιτάς για Yamaha 475 και Denon AVR-X1000. Κλάσεις ανώτερος ήχος στα πολύ βασικά μοντέλα της κατηγορίας τιμής.

ΟΧΙ καθολου με100 watt rms και ενα σαμπ βγαζεις 120db

Τα 100 watt του vsx-329 δεν είναι RMS.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

. Ο μυθος ενισχυτη ηχεια αποιο σηκωνει πιο ειναι μια ουτοπια.

Αμάν !! Τσάμπα όλα τα νήματα στους δικάναλους !!

πρεπει να κανω λαθος :violent-smiley-008:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σιγουρα κανω λαθος :violent-smiley-008::violent-smiley-008:

παιδια κανω λαθος οι προλαλησοντες σιγουρα ξερουν κατι παραπανω και πολυ καλα γραφουν
ο pionneer εχει ωραια εμαφανιση σε σχεση με τον yamaha. εγω ο κακομοιρης εχω 61 posts. Δεν ξανασχολουμεμε με πραγματα που ναι μεν εχουν προσπικηαποψη αλλα δεν μπορω να παω κοντρα με το ρευμα. Και ποιος ειμαι εγω για να ξερω. ασχολουμαι μονο 3 χρονια πιστος σε δυο μαρκες απο εκει και περα τιποτα αλλο
:damnyou:

Δεν πειράζει, μην στεναχωριέσαι. Εξάλλου όσο ζεις μαθαίνεις! Χρόνια πολλά !!

Σε αυτά τα λεφτά ότι αγοράσεις θα είναι σκουπίδι... από όλες τις πλευρές.

Δεν θα κοιτούσα κατ' αρχήν μοντέλο AV χωρίς σύνδεση δικτύου, και κανένα Pioneer μέχρι και τον 824.

Από κει και πέρα εφ' όσον δεν σε ενδιαφέρει το HDMI 2.0, κοιτάς για Yamaha 475 και Denon AVR-X1000. Κλάσεις ανώτερος ήχος στα πολύ βασικά μοντέλα της κατηγορίας τιμής.

Επειδή δεν γνωρίζω Σε τι χρειάζεται η σύνδεση δικτύου σε έναν ενισχυτή?
Να πω ότι έχω για βαςικο ενιςχυτη έναν Yamaha rxv 677 για το home cinema , απλά θέλω και έναν πολύ οικονομικό δεύτερο για να τον συνδέσω σε χώρο Που θα ειναι με ps4 και Xbox one σε προβολέα. Και καμία σειρά. Όποτε έχω ελάχιστες απαιτήσεις σε ένταση.
Τέλος με τι ηχεία να συνοδεύσω αυτόν που θα πάρω?

Σας ευχαριστώ και πάλι.

Αυτόματα FW updates, net radio, spotify, streaming αρχείων ήχου και έλεγχος από το app. Αυτά για το δίκτυο.

εχετε καποιο αλλο ζευγαρι να ηχεια να μου προτεινετε οπου να μην ξεπερνουν τα 300 ευρω ομως?