Αγορά οικονομικού συστήματος 5.1 για σύνδεση με ps3 .

www.kef.com

Kube 1 -> 8 inches / 200W 290Χ290Χ290
Kube 2 -> 10 inches /200W 330Χ330Χ330

Παλαιότερα το Kube 1 ήταν 150W

Αν με το Kube 1 το σπίτι μου έτριζε... φαντάζομαι ότι με το Kube 2 θα έτριζε ακόμα πιο πολύ.

δηλαδή κατά τα άλλα είναι ίδια?
μεγάλη διαφορά πάντως στην τιμή. τα σετάκια επίσης της crystal audio βγαίνουν στα 550 ευρώ και δεν μου φαίνονται και χοντροκομμένα.πρέπει να τα δω οπωσδήποτε.

Δεν μπορώ να πω ότι είναι ίδια.... δεν τα έχω ακούσει και τα δύο.. δεν έχω άποψη.
Τα σετάκια της Crystal μου άρεσαν και μένα.. οικονομικά, τη συμπαθώ και σαν εταιρεία... τα είδα όμως ΑΦΟΥ ψώνισα.....
Διακαής πόθος μου ήταν τα ΤΗΧ certified της Crystal Audio...

δε βαριέσαι.... :)

Δεν μπορώ να πω ότι είναι ίδια.... δεν τα έχω ακούσει και τα δύο.. δεν έχω άποψη.
Τα σετάκια της Crystal μου άρεσαν και μένα.. οικονομικά, τη συμπαθώ και σαν εταιρεία... τα είδα όμως ΑΦΟΥ ψώνισα.....
Διακαής πόθος μου ήταν τα ΤΗΧ certified της Crystal Audio...

δε βαριέσαι.... :)

θα πάω να τα ακούσω γιατί φαντάζομαι ότι θα με συμβουλέψουν και ως προς την τοποθέτηση γιατί ο χώρος έχεις ένα θέμα.
φαίνονται καλά και από φινίρισμα τουλάχιστον από τις photo.
τα roister ελληνικά είναι?
καλά μου φαινονται και τα ROISTER EMPHASIS 25/5 αλλά ξεφεύγουν λίγο σε τιμή.ξέρεις τίποτα για αυτά?

Φιλε μου καλως ηρθες και απο μένα.Μια προταση δική μου κοντά στο χιλιάρικο είναι ενισχυτής Μarantz 1501 (απο 359 ευρω) Pioneer vsx 819 (απο 377) και σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει μελλοντικά το 3d σε denon 1611(κοντα στα 500).Για ηχεία 2 καλές προτάσεις είναι τα έτοιμα Roister ht 3300 και τα μεμονομένα ηχεία της ΗΕCΟ απο τη σειρά Victa. Victa 500 μπροστά, Victa 200 πίσω, Victa 100 κεντρικό και Victa Sub που θα σου βγούν κάπου κοντά στα 700. Δική μου προτίμιση τα victa μαζί με τον 1501 της marantz

Εγώ άκουσα στην έκθεση τα Heco The Statement (3400 ευρώ) με Marantz και απλά γέλασα με την αθλιότητα. Θα πρότεινα να τα ακούσεις πριν τα αγοράσεις. Sorry αλλά έπρεπε να το πω. Είχα σκάσει...

Απορω (ελαφρως) με την ποση "ελαφρα τη καρδία" θα αγορασει ηχεια καποιος απο καπου, χωρις καν να τα εχει ακουσει...

θα πάω να τα ακούσω γιατί φαντάζομαι ότι θα με συμβουλέψουν και ως προς την τοποθέτηση γιατί ο χώρος έχεις ένα θέμα.
φαίνονται καλά και από φινίρισμα τουλάχιστον από τις photo.
τα roister ελληνικά είναι?
καλά μου φαινονται και τα ROISTER EMPHASIS 25/5 αλλά ξεφεύγουν λίγο σε τιμή.ξέρεις τίποτα για αυτά?

Φίλε μου χτύπα τα roister 25 για μπροστά και τα 5άρια για πίσω και το c5 για κεντρικό.Τα ηχεία απο μόνα τους έχουν τρελό μπάσο οπότε για την αγορά του woofer μπορείς να περιμένεις.Στα λεφτά τους δεν υπάρχουν καλύτερα.

http://www.roister.gr/emphasis-25.htm

Απορω (ελαφρως) με την ποση "ελαφρα τη καρδία" θα αγορασει ηχεια καποιος απο καπου, χωρις καν να τα εχει ακουσει...

Γιατί να ακούσεις κάτι που το έχουν ακούσει δεκάδες άλλοι και έχουν γράψει για αυτό; Πρέπει να οδηγήσω μια Φεράρι για να καταλάβω ότι είναι καλή (ακραίο) ; δεν αρκούν τόσες κριτικές που έχω διαβάσει;
Σάμπως όλα στη ζωή έχουμε την πολυτέλεια να τα δοκιμάσουμε; σε πολλά αρκούμαστε στις γνώμες των άλλων...

Απάντηση: Re: Αγορά οικονομικού συστήματος 5.1 για σύνδεση με ps3 .

Γιατί να ακούσεις κάτι που το έχουν ακούσει δεκάδες άλλοι και έχουν γράψει για αυτό; Πρέπει να οδηγήσω μια Φεράρι για να καταλάβω ότι είναι καλή (ακραίο) ; δεν αρκούν τόσες κριτικές που έχω διαβάσει;
Σάμπως όλα στη ζωή έχουμε την πολυτέλεια να τα δοκιμάσουμε; σε πολλά αρκούμαστε στις γνώμες των άλλων...

Έχεις δίκιο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα δοκιμάζουμε όλα. Αν μιλούσαμε για CPU, κάρτες γραφικών και άλλα τέτοια προιόντα συμφωνώ να αρκεστούμε στις γνώμες των άλλων. Όμως αν υπάρχει η επιλογή να δοκιμάσει κάποιος ηχεία, tv, προτζέκτορα κτλ θα έλεγα ότι θα ήταν βλακεία να μην το κάνει. Δεν ειναι και λίγα τα λεφτά για να μείνεις απογοητευμένος. Ταπεινή μου γνώμη πάντα.