Αγορά OLED LG 65G4, να κάνω και επέκταση εγγύησης της LG;

dareios

New member
23 January 2014
28
Καλησπέρα,

Αγόρασα σήμερα την 65'' στα 1.540€, προς αντικατάσταση της κουρμπωτής EG910v (που ακόμη μετά από 10 χρόνια είναι μια χαρά), με την προσφορά που παίζει αυτην τη στιγμή στον Κοτσώβολο.

Παρασκευή παραλαμβάνω.

Μία ερώτηση για όποιον ξέρει, χρειάζεται να κάνουμε και επέκταση εγγύησης της LG ή μας καλύπτει η έτσι και αλλιώς 5-ετή που δίνει στη σειρά G (για burn in πχ);

Εχεις εγγυηση απο lg.Αν θελεις ομως να τους δωσεις καθαρο κερδος βαλε και μια δικη τους

Στο 1ο έτος της εγγύησης, καλύπτονται πάνελ, ανταλλακτικά και κόστος εργασίας. Από το 2ο έως το 5ο έτος της εγγύησης, καλύπτονται μόνο τα πάνελ, ενώ η εργασία χρεώνεται.

Οπως καταλαβαίνεις, πρακτικά ψιλό μούφα εγγύηση είναι…

ρε παιδια-γιατι γραφετε οτι θελετε στον ανθρωπο?
εαν του σκασει μια σοβαρη βλαβη μετα τον δευτερο χρονο της εργοστασιακης εγγυησης,ποιος θα του την πληρωσει?
ποσες περιπτωσεις εχουμε απο εδω μεσα,που η επεκταση εγγυησης αποδειχθηκε σωτηρια?
δεν ξερω τι γινεται σχετικα με την καλυψη του burn in στα τελευταια συμβολαια,αλλα δεν ειναι μονο αυτο σοβαρη βλαβη.
αφηστε που πια με τα τελευταιας γενιας πανελ και τις πολλες προστασιες,burnin ουσιαστικα δεν υφισταται,εκτος και εαν το...επιδιωξεις..
η συγκεκριμενη του Κωτσο απ`οτι βλεπω,υπερ-καλυπτει τον αγοραστη.
ας διαβασει προσεκτικα το συμβολαια,να ρωτησει και τα σχετικα και ας κρινει τι πρεπει να κανει.

Attachments

• q.jpg
    q.jpg
    60.5 KB · Views: 37
Last edited:
Ευχαριστώ όλους, κατατοπιστικότατοι!

Μάλλον δε θα κάνω την επέκταση! Την πιστεύω την LG, θα με κρατήσει δέκα χρόνια κ αυτή μέχρι την G14..!

Τρέχει μέχρι και αύριο προσφορά στον κωτσόβολο να αγοράσεις μέσα από μία λίστα πραγμάτων (δεν ξέρω αν ήταν και συγκεκριμένη τηλεόραση μέσα) ένα συν ένα προϊόν και σου αφαιρεί το φπα και από τα δύο προϊόντα. Μερικά ήταν ξεστοκάρισμα, μερικά ήταν εκθεσιακά, μερικά ήταν καλά. Τα περισσότερα εξαντλήθηκαν. Ίσως έτσι να αγοράστηκε η τηλεόραση

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aσχετο 1540 ευρώ η G4? Που τις βρίσκεται αυτές τις προσφορες

1.300 κάτι είχε πάρει πριν 2 περίπου μήνες φίλος την 65άρα C4 από eshop
Ενημερωτικά το e-shop εισάγει από ευρωπαική ένωση για αυτό πουλάει και πιο φθηνά, και πρός τιμή της η lg αναγνωρίζει την εγγύηση των 2 ετών στην ελλάδα αντίθετα με κάποιες άλλες εταιρείες.

Τρέχει μέχρι και αύριο προσφορά στον κωτσόβολο να αγοράσεις μέσα από μία λίστα πραγμάτων (δεν ξέρω αν ήταν και συγκεκριμένη τηλεόραση μέσα) ένα συν ένα προϊόν και σου αφαιρεί το φπα και από τα δύο προϊόντα. Μερικά ήταν ξεστοκάρισμα, μερικά ήταν εκθεσιακά, μερικά ήταν καλά. Τα περισσότερα εξαντλήθηκαν. Ίσως έτσι να αγοράστηκε η τηλεόραση

Καλημέρα, αυτό που αναγάφεις μερικά ήταν εκθεσιακά υπονοείς ότι τα πούλησε σαν καινούργια χωρίς να το αναφέρει?

Με απόδειξη την πήρα, όχι τιμολόγιο. Δεν πήρα εκθεσιακή.

Έχει προσφορά μέχρι σήμερα 1+1 σε επιλεγμένα προϊόντα κ κάνει έκπτωση την αξία του ΦΠΑ.
Εγώ πήρα την τηλεόραση κ μία ζελατίνα κινητού αξίας 1€.
Για την C4 πήγαινα αρχικά, αλλά την έβγαλαν στο μεσοδιάστημα από την προσφορά.

Καλημέρα, αυτό που αναγάφεις μερικά ήταν εκθεσιακά υπονοείς ότι τα πούλησε σαν καινούργια χωρίς να το αναφέρει?

Όχι το έγραφε στα προϊόντα που ήταν εκθεσιακά

• Like
Reactions: boymanos