Πολλά λεφτά για τηλεόραση που θα θες να αλλάξεις σε 5 χρόνια
Πολλά λεφτά για τηλεόραση που θα θες να αλλάξεις σε 5 χρόνια
Εμένα η δικιά μου 600€ σε τρία χρόνια έβγαλε πρόβλημα με της λάμπες στο πάνελ στα 5 την πέταξα. Δεν κρατάνε πολλά χρόνια η τηλεόρασης όπως παλιάΓιατί να την αλλάξεις σε 5 χρόνια; Και τα πολλά είναι υποκειμενικό. 77αρα πριν 5 χρόνια έκανε 6+ χιλιάρικα (αν δεν με απατά η μνήμη μου)
Έχω 2 oled, μια 3ετιας, μια 5ετιας με κανένα πρόβλημα.Εμένα η δικιά μου 600€ σε τρία χρόνια έβγαλε πρόβλημα με της λάμπες στο πάνελ στα 5 την πέταξα. Δεν κρατάνε πολλά χρόνια η τηλεόρασης όπως παλιά
γιαυτο κάνει 600 για να την αλλάζεις στη 3-5ετια!!μη συγκρίνεις μια τηλεόραση η οποιαδήποτε συσκευή με τέτοια απόκλιση τιμής..Εμένα η δικιά μου 600€ σε τρία χρόνια έβγαλε πρόβλημα με της λάμπες στο πάνελ στα 5 την πέταξα. Δεν κρατάνε πολλά χρόνια η τηλεόρασης όπως παλιά
Θέλω να πω ότι η τεχνολογία προχωράει γρήγορα και γενικά τα πράματα χαλάνε εύκολα δεν ξέρω αν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά τέτοια εποχήγιαυτο κάνει 600 για να την αλλάζεις στη 3-5ετια!!μη συγκρίνεις μια τηλεόραση η οποιαδήποτε συσκευή με τέτοια απόκλιση τιμής..
συμφωνώ μαζί σου αλλά είναι κ πολύ σχετικό το τι ποσό μπορεί να διαθέσει ο καθένας για μια τηλεόραση έστω κ ανά 5 ετια.Θέλω να πω ότι η τεχνολογία προχωράει γρήγορα και γενικά τα πράματα χαλάνε εύκολα δεν ξέρω αν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά τέτοια εποχή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.