Aγορά ολοκληρωμένου ΗΤ-Passthrough

f2tridin

New member
7 March 2011
4
Nafplio
Γεια σας
Μετά από 30 χρόνια αφού μου έκανε διαροή ένας πυκνωτής τροφοδοσίας (Kenwood KA-405) είπα να αναβαθμιστώ. Αγόρασα AV Yamaha RX V667 (7x90WRMS 8Ω) με τα παλιά Bose 301 μου φάνηκε λίγος.
Συνέχισα με ηχεία (97db) Klipsch RF-62 με καλώδια Αudio Quest SLATE και παράγγειλα σήμερα το κεντρικό Klipsch RC-62 II. Λέω να συνεχίσω με ολοκληρωμένο ht-passthrough . To Radio του ΑV Yamaha θα παίζει μέσα από τον νέο 2κάναλο ?
Από σας γνώρισα (θεωρητικά) Yamaha A-S1000 , Creek Evo 2. Μπορώ να ανέβω και λίγο(σε χρήμα) ή και να περιμένω για κάτι καλλίτερο μεταχειρισμένο .
Εχω ακόμα 2 Technics ένα CD player SL-PG420A κai ένα Pick-Up SL-Q2.
Το CD Player μπορώ να το αναβαθμίσω με dac?
O χώρος μου ειναι 8χ5m αλλά δεν χρειάζεται να τον καλύψω όλον.
Λόγω του ότι είμαι από χωριό (Ναυπλιο) είναι δύσκολο ν' ανέβω στο ´κλεινόν Άστυ´ για να ακούσω τους ΗΤ-passthrough . Θα βασιστώ στις προτάσεις σας.

Ευχαριστώ Ντίνος

Ἓν οἶδα, ὅτι οὐδὲν οἶδα.

το ραδιο του ΑV θα ακουγεται μονο σε av λειτουργεια στην οποια φανταζομαι ο ενισχυτης σου θα χει καποια επικογη source direct για δικαναλο.

Τα cdp καθως κ ολες τις ψηφιακες πηγες σου ναι μπορεις να τα αναβαθμισεις με εξωτερικο dac, αλλα και με εναν ενισχυτη που εχει ενσωματωμενο dac οπως ο XTZ, ή ο Leema pulse, οι οποιοι δεν ξερω ομως αν εχουν ht passthrough επιλογη

Θα μπορούσε το ραδιόφωνο να «περάσει» στον ολοκληρωμένο μέσω tape out.
Tape out του A/V σε line in του stereo (πχ. tuner) και έχουμε την ακρόαση από το στερεοφωνικό ενισχυτή ;-)

Last edited:
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις .
Δηλαδή ψάχνω για Ολοκληρωμένο HT-passthrough με μετατροπέα dac με λίγα καλά Watts . Ti γνώμη έχετε για τον Yamaha Α-S2000 έχει dac

leema pulse III ειναι σε προσφορα, κοιτα στις Προσφορες καταστηματων/ stepcom. Εχει dac δεν ξερω αν εχει Passthrough, ρωτα στο συγκεκριμμενο νημα και θα σου απαντησει ο αντιπροσωπος που ειναι συμφορουμιτης

Ο Yamaha 2000 είναι πολύ καλό μηχάνημα.
Σε προσφορά είναι ο Leema II, το προηγούμενο μοντέλο, κι όχι ο ΙΙΙ με το ενσωματωμένο DAC.