Αγορα Onkyo TX-NR3007

maik36

New member
8 February 2007
21
Εχω καταληξει στην αγορα του Onkyo TX-NR3007 απο το http://www.hifiglobe.com/onkyo-txnr3007-receiver-p-132.html λογο του οτι δεν με ενδιαφερει το hdmi 1.4 και νομιζω ειναι ο μοναδικος σ'αυτη την κατηγορια τιμης που μπορει να οδηγησει ηχεια 4 ohm.(B&W DM 640).Αν υπαρχει καποια αλλη προταση ενδιαφερουσα χωρις να ξεφευγει πολυ απο την τιμη 1000 ευρω ειναι ευπροσδεκτη

Από το ίδιο μαγαζί και εφόσον δε σε ενδιαφέρει το HDMI 1.4, δες και τον 876 στα 749€. Περισσότερα εδώ

Με μικρότερο τροφοδοτικό (λογικό, αφού είναι 7.1 και όχι 9.2), αλλά με τα ίδια watt στο output ανά κανάλι. Λίγο πιο παλιό μοντέλο, αλλά και τι έγινε... Έχει τα σύγχρονα καλούδια που πραγματικά θέλεις (π.χ TrueHD) και είναι επίσης Ultra2 Cerified

Άσε που γλιτώνεις και 250€ (μαγιά για τελικό... :2thumb22sup:)

Τα 640... αν και αγγλικά, αν και B&W, αν και μέχρι 150W στα 8Ω... είναι στα 91db και πιστεύω θα κουνηθουν από τέτοιους ενισχυτές. Όχι πως θα σε χάλαγε και πιο δυνατός, αλλά για το budget σου πιστεύω εκεί είσαι μια χαρά και θα τα ευχαριστηθείς.

Καλή επιλογή!

Ναι αυτο το εχω κι εγω υπ'οψιν μου για τα ηχεια αλλα και απο αλλη συζητηση εδω μου ειπαν οτι ειναι 4 ohm . Στον Onkyo TX-NR3007 κατεληξα επειδη με ενδιαφερει το 9.2 και στο μονο που δεν ξερω ακομα ειναι αν αξιζει τα 150 ευρω παραπανω απο τον http://www.hifiglobe.com/onkyo-txnr1007-receiver-p-131.html .Μηπως και ο Onkyo TX-NR1007 μου ειναι αρκετος αφου δεν εχουν και τεραστια διαφορα εκτος απο τα watt ??

Last edited:
Πιστεύω ότι διαφορά υπάρχει αλλά είναι μικρή. Και με τον 1007 μια χαρά θα παίξουν τα ηχεία. Αν (στην απίθανη περίπτωση) διαπιστώσεις ότι δε σε καλύπτει ο 1007, ούτε ο 3007 Θα σου κάνει!

Δώσε όσο το δυνατό λιγότερα χρήματα. Αυτές οι περιπτώσεις είναι ευκαιρίες (μόλις έχουν βγει τα xxx8 μοντέλα και ρίχνουν τις τιμές στα xxx7) να πάρεις πολλά watt με λιγότερα ευρώ.

Πήγαινε για τον οικονομικότερο!

Αν καταλαβα καλα εσυ προτεινεις τον 1007 αλλα επειδη η διαφορα τιμης ειναι μικρη να παω για τον 3007 κι ας μην ειναι ο οικονομικοτερος??ξερεις να μου πεις ποιες αλλες ειναι οι διαφορες μεταξυ τους εκτος απο τα watt?

"Πήγαινε για τον οικονομικότερο!" = πήγαινε για τον 1007.

Δεν ξέρω να σου πω διαφορές. Αφού όμως σε ενδιαφέρει, δεν έχεις παρά να στείλεις ένα mail στην Onkyo και να ρωτήσεις, σίγουρα θα απαντήσουν (φτάνει να μην είναι στην Ελληνική αντιπροσωπεία, γιατί δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή από πλευράς υποστήριξης και επικοινωνίας με τον αγοραστή)

Μια σημαντική διαφορά -αν βέβαια σε ενδιαφέρει το upscaling- είναι στο τμήμα βίντεο όπου ο 1007 "φοράει" το κλασικό τσιπάκι Faroudja DCDi Cinema ενώ ο 3007 το σαφώς καλύτερο ΗQV Reon-VX.