Αγορα Panasonic 37px8e

AlexandrosQV

Senior Member
9 September 2007
375
Καλησπερα σας.

Σημερα εδωσα την παραγγελια μου για μια 37px8e.

μου κοστισε 560 ευρω (λογω μετρητων) και απο εβδομαδα θα την παραλαβω.

Την επελεξα για τον πατερα μου ο οποιος θα την χρησιμοποιει μονο για τηλεοπτικο σημα.

Εκανα καλη επιλογη νομιζετε? Πειτε μου αν μπορειτε τι πρεπει να κανω για να διαπιστωσω οτι θα ειναι καινουρια? να μπω σε καποιο μενου? και πως? κατι αλλο ισως?

Απο τα multirama την αγορασα,τι λετε? αξιοπιστοι?

Ευχαριστω εκ των προτερων! και εχαριστω και τον χρηστη czoun που με βοηθησε αρκετα στην επιλογη μου. -bye-

Καλησπερα σας.

Σημερα εδωσα την παραγγελια μου για μια 37px8e.

μου κοστισε 560 ευρω (λογω μετρητων) και απο εβδομαδα θα την παραλαβω.

Την επελεξα για τον πατερα μου ο οποιος θα την χρησιμοποιει μονο για τηλεοπτικο σημα.

Εκανα καλη επιλογη νομιζετε? Πειτε μου αν μπορειτε τι πρεπει να κανω για να διαπιστωσω οτι θα ειναι καινουρια? να μπω σε καποιο μενου? και πως? κατι αλλο ισως?

Απο τα multirama την αγορασα,τι λετε? αξιοπιστοι?

Ευχαριστω εκ των προτερων! και εχαριστω και τον χρηστη czoun που με βοηθησε αρκετα στην επιλογη μου. -bye-

Καταρχας καλοριζικη.Η τιμη που την πηρες εξαιρετικη,κανοντας την ιδανικη σαν αγορα για τον λογο που την αγορασες.Ρυθμισεις και οτι αλλο χρειαζεσαι για την τηλεοραση θα βρεις στην πρωτη σελιδα στο νημα για την px80.Εαν ειναι καινουργια ,με το που θα την ενεργοποιησης θα σου ζητηση γλωσσα και χωρα εγκαταστασης.