Αγορά Panasonic 50VT60

sakisadr

New member
5 November 2012
94
Για σας Παιδιά,
Σκέπτομαι αρκετό καιρό για αγορά καινούριας TV. Είμαι ακόμα κάτοχος μιας CRT (Philips Matchline 29').
Μετά από αλλαγής διαμόρφωσης χώρου μπορώ να πω ότι είναι αρκετά σκοτεινός ο χώρος μου και έτσι είπα να πάρω Plasma.
Η ανάγκες μου θα είναι HD Υλικό το βράδυ (Media Player και Blu Ray) και τηλεοπτικό της Diggea (Σειρές, κιν.σχέδια, Sports κ.τ.λ.) για όλη την ημέρα.
Απόσταση θέασης περίπου 2,5 μέτρα.
Θα πάω από εβδομάδα να δω live την 50VT60 σε κατάστημα δίπλα σε μια 50st60, για να δω εάν αξίζει την διάφορα τον χρημάτων.
Η ανησυχία μου είναι βασικά το IR, κυρίως διότι δεν είχα πότε μου Plasma.
Οι ερωτήσεις μου είναι:
Η TV θα παίζει πολλές ώρες την ημέρα τηλ. σήμα άρα και λογότυπα καναλιών, ωστόσο με πολύ zapping, θα υπάρξει πρόβλημα?
Επίσης με τους υπότιτλους τί γίνεται, υπάρχει πρόβλημα από αυτούς?
Και με το στρώσιμο που λένε ότι χρειάζεται μια plasma, δηλαδή εάν την πάρω τι θα πρέπει να προσέχω για της πρώτες ώρες λειτουργίας, μπορείς αμέσως να την βάλεις να παίξει τηλ. σήμα?
Και κάτι ακόμα στο shootout είπανε ότι η vt60 είχε max φωτεινότητα 35ftl. αυτό ήταν για την 65' νομίζω, οπότε η 50' θα έχει πιο πολλή φωτεινότητα, έτσι δεν είναι?

Αυτά για την ώρα, και ευχαριστώ όλους προκαταβολικά για της απαντήσεις σας.

Eφ´όσον ενδιαφέρεσαι για 50 ίντσες, θεωρώ βέλτιστη επιλογή την GT60.
Πιο φωτεινή εικόνα, αρκετά πιο φθηνή, ανεπαίσθητα χειρότερο μαύρο.
Εκτός αν ενδιαφέρεσαι για το διπλό δέκτη dvb-t που έχει η VT.
Για τα άλλα με IR και στρώσιμο, αν προσέχεις και κάνεις ζάπινγκ δεν θα´χεις πρόβλημα.

Το είχα σκεφτεί και εγώ για την GT60, αλλά η διαφορά χρημάτων είναι μόλις 200,00 (την βρήκα στα 2.000,00 την VT60). Όντος με ενδιαφέρει το διπλό tuner της vt60 και μου αρέση και αισθητικά πολύ καλύτερα. Μάλλον θα κάνει και το καλύτερο φίλτρο δουλειά στο daytime viewing. Φίλε jimitsis όσο για την φωτεινότητα δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά, το avforum έχει σε ansi μέτρηση την vt60 90.29cd/m² και την gt60 94cd/m². Σε ευχαριστώ πάντως για της συμβουλές σου.

Πάντως από ξένα forums διαβάζω ότι σε θέμα IR είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές (τουλάχιστο τις 30 και 50). Πολύ πιο ανθεκτική. Βέβαια θέλει την προσοχή πάντα ειδικά με κάτι logos σαν του ANT1, Star, ET1, NET, ET3, ERTHD.

Για εμένα, η διαφορά 200 υπερκαλύπτεται από την camera που έχει η VT. Skype με video χωρίς να ψάχνεις ακριβές κάμερες.

Last edited:
Λοιπόν παιδία, πάω σήμερα το βράδυ για δω την 50VT60 δίπλα στην 50st60.
Θα σας ενημερώσω σχετικά.

Αν και η VT60 είναι πολύ όμορφη σχεδιαστικά (σε αντίθεση με την ST60 που είναι κάτω του μετρίου) και σε δυνατότητες (διπλός δέκτης κτλ) και αρκετά καλύτερη σε εικόνα θα σου έλεγα ότι 2000+ ευρώ είναι πάρα πολλά για 50".

Με τα λεφτά αυτά αγοράζεις και την 50ST60 και σου μένουν και ρέστα για ένα προβολέα.

καλορίζικη η νέα τηλεόραση.

Ανοίχθηκε νέο νήμα με εντυπώσεις κατόχων

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Εντυπώσεις-Σχόλια?p=1056801115#post1056801115

μιας και είσαι ο 1ος κάτοχος.

Επίσης το νήμα κατόχων προστέθηκε στο ευρετήριο νημάτων τηλεοράσεων.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/52202-Ευρετήριο-νημάτων-τηλεοράσεων?p=1012045#post1012045