Αγορά Panasonic p55st60-να την πάρω ;

jgavaris

Established Member
31 May 2009
197
ΣΠΑΡΤΗ
Καλησπέρα, ειμαι ήδη κάτοχος μιας 50αρας plasma της Panasonic, την 50 st30 και ειμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Θα παραμεινω στην κατηγορία plasma παρά τις αποφάσεις των εταιρειών που τις αποσύρουν. Λέω να πάρω την παραπάνω τηλεοραση για το σαλόνι μου μιας και την 50 άρα την εχω στο δωμάτιο μου.
Αυτά που θέλω να ρωτήσω ειναι τα εξής.
να την πάρω τώρα η να περιμένω μήπως πέσει κι άλλο η τιμή της;
Τα μαγαζιά που μπορούν να την φέρουν (plaisio, ηχοεκφραση) γράφουν οτι ειναι της επίσημης αντιπροσωπείας. Ισχύει κάτι τετοιο; Αν ξέρετε βέβαια...
Τέλος αν και δύσκολα θα αλλάξω άποψη, ας πάρω και την γνώμη σας για την συγκεκριμένη, αν την έχει κάποιος ίσως ή αν έχει να προτείνει κάτι άλλο σε αυτές τις ίντσες και σε αυτά τα χρήματα.
ευχαριστω πολυ

Και εγώ την 50st30 έχω και είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
Ήθελα κατά καιρούς να την αλλάξω με 55αρες αλλά καμία led κοντά στα 1000 ευρώ δε με συγκίνησε.
Και εγώ είχα σκεφτεί για την 55st60 αλλά θεωρώ πολλά τα λεφτά που ζητάει.
Αναμένω μήπως πέσει η sony 55w905 κάτω από τα 1300 ευρώ και με βάλει σε σκέψεις.

Απο τη μια αυτες οι plasma λογω του οτι ειναι οι τελευταιες που θα βγουν ποτε (panasonic) σε κανουν να θες να "προλαβεις" να παρεις αυτην την εξαιρετικη τεχνολογια στο ζενιθ της, απο την αλλη οι τιμες δε βοηθανε... Αν η 55αρα επεφτε στο 1000ρικο θα σου ελεγα παρτην χωρις δευτερη σκεψη αλλα τα 1400ε ειναι πολλα ρε γμτ...

Το κακο ειναι οτι ενω θα μπορουσαμε να περιμενουμε καποιο ξεστοκαρισμα, δεν πουλουσαν και πολυ ολη τη χρονια και παρατηρω οτι τα μαγαζια δεν εχουν καν, παρα ελαχιστα κομματια οποτε δε τους νοιαζει να σπρωξουν να τα ξεφορτωθουν...
Το Πλαισιο που παραδοσιακα εφερνε ολες τις panasonic plasma (και που περσι μας εδωσε και την εξαιρετικη προσφορα της 50UT50 στα 599), τους ρωτησα προσφατα στο Mall και μου ειπαν οτι δεν φερνουν εδω και καιρο, και υπαρχει οτι εχει ξεμεινει (πχ 50αρες δεν εχουν καν, μονο καποιες 42 και καποιες 55)

Οποτε δε θα πονταρα σε ξεστοκαρισμα πλεον....αλλα δεδομενου οτι και η τιμη ειναι πολυ υψηλη και δεν ειναι οτι θα χασεις και καποιο κελεπουρι αν μεθαυριο δε τη βρισκεις καν την 55ST60, θα σου ελεγα περιμενε λιγο μηπως καπου θελουν να την ξεφορτωθουν (ή μηπως παρεις πχ τις GT/VT σε αυτα τα λεφτα)...

Όπως τα λέει ο Blinky έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή.
Στα 1000 ευρώ θα την έπαιρνα και εγώ αλλά στα 1400 ευρώ για περσινό μοντέλο και με τις 4k να έχουν μπει στο παιχνίδι νομίζω ότι είναι υπερβολικά πολλά.

Οντως αμφοτεροι εχετε δικιο. Αυτος ηταν και ο λογος που με κραταει στο να μην την παρω και να γραψω περι αυτου εδω. Σαν κατι να με κραταγε... Ενω το προιον το ξερω και κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλο και το θελω, νοιωθω οτι δεν θα κανω την καλυτερη κινηση αν την παρω... Θα περιμενω και θα δουμε. Κολλαω στα χρηματα που εχει αυτην την στιγμη ρε γμτ.
Το κακο ειναι οτι δεν βλεπω αυτην την περιοδο κατι που μπορει να αντικαταστησει αυτην την υπεροχη tv.:worshippy:plasma rocks

Παρε την οσο υπαρχει ακομα,γιατι μετα θα περιμενεις πολυυυυ για να παρεις τετοιο μαυρο σε αυτα τα λεφτα

Έτσι είναι.Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας την αγοράζεις.
Τα 4κ θα αργήσουν πραγματικα να έρθουν (πηγες και ταινίες) και ειδικα στις 55 ίντσες δεν θα καταλάβεις και τίποτα ιδιαίτερο.

Πάντως, αυτη που είναι "value for money" στην κατηγορία της, για όποιον φυσικά τα έχει για ξόδεμα, είναι η 65ST60.

Την Panasonic δυστηχως δεν την βρισκω πουθενα, και για να μην ανοιγω καινουριο νημα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος να πει κατι για την παρακατω τηλεοραση ή αν την εχει.
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.156941&sid=1
ειναι σε προσφορα και μου φενεται καλη περιπτωση.
Αν εχει καποιος καποια γνωμη...

κανονικα να σου δωσουν χρηματα πρεπει για να την παρεις.Εχω και εγω μια 5507 55αρα και σε επεξεργασια ειναι δραμα δεν μπορεις να φανταστεις αλλα με καλο οπισθιο για side led και 55 πολυ καλυτερο απο αρκετες σαμμυ