Αγορά Panasonic Plasma

hudjw

New member
13 March 2011
34
Λάρισα / Πάφος
Πήρα την απόφαση να αγοράσω καινουργια τηλεοράση , διαβασα διάφορα νηματα εδώ στο φόρουμ και κατέληξα στην αγορά πλάσμα τηλεοράσης 50 ιντζων.

Να σας πω οτι κυριως η χρήση της θα είναι για ψηφιακό σήμα , ποδοσφαιρικους αγώνες μέσω νόβα ,1,5-2,5 ώρες το πολυ PS3-XBOX καθώς και BLURAY ταινίες και ισως και 3d.

Λοιπόν οι επιλογές είναι τρεις.

VT30 2100 ευρώ

VT20 1750 ευρώ

G30 1350 ευρώ

Ολες οι τιμές είναι απο μαγαζια στην Κύπρο μετα απο αναζητηση αρκετων ημερών και αναφέρονται όλες σε 50 ιντζες.

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν αξίζει την συγκεκριμενη χρονική περιοδο η αγορά μιαs 3d τηλεοράσης , καθώς χθες διαβασα οτι η Τoshiba παρουσιάσε την πρωτη 3d τηλεοράση χωρίς γυαλια.

εγώ στην θέση σου την VT20 δεν θα την υπολόγιζα καθόλου. Σαν μια ενδοιάμεση λύση θα σου πρότεινα αν μπορούσες να βρείς την GT30. Για το 3D δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο. Σε τρία χρόνια ίσως.....

εγώ στην θέση σου την VT20 δεν θα την υπολόγιζα καθόλου. Σαν μια ενδοιάμεση λύση θα σου πρότεινα αν μπορούσες να βρείς την GT30. Για το 3D δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο. Σε τρία χρόνια ίσως.....

Απο την στιγμη όμως που οι διαφορες απο οσα εχω διαβασει ειναι μικρες με την VT30 και η διαφορά των 450 ευρώ αρκετά μεγάλη , δεν είναι μια καλή λυση η vt20 ?

Απο την στιγμη όμως που οι διαφορες απο οσα εχω διαβασει ειναι μικρες με την VT30 και η διαφορά των 450 ευρώ αρκετά μεγάλη , δεν είναι μια καλή λυση η vt20 ?

η VT20 έπασχε από floating blacks αλλά και από αλλαγη της στάθμης του μαύρου με την πάροδο του χρόνου, θέματα που δεν είναι τόσο έντονα (κατ άλλους έχουν λυθεί) στα φετινά μοντέλα...

Σε καποιο τεστ του perfectimage.gr διαβασα οτι η GT30 βασιζεται στην VT20 (και ειναι βεβαια ενα σκαλι κατω απο την VT30).

Μπορεις να ψαξεις να βρεις τιμη και γι'αυτη ως εναλλακτικη της VT20.

Re: Απάντηση: Αγορά Panasonic Plasma

Σε καποιο τεστ του perfectimage.gr διαβασα οτι η GT30 βασιζεται στην VT20 (και ειναι βεβαια ενα σκαλι κατω απο την VT30).

Δεν έχει γράψει τίποτα τέτοιο ο Μανώλης πουθενά... :nounder:

H GT30 είναι εξολοκλήρου 14ης γενιάς μοντέλο (άνευ floating blacks).

Περασα ξανα απο τον εν λόγω κατάστημα , δυστυχως είχε εκεί ανοιχτη για δοκιμη του 3d μόνο την VT20 , εξαιρετικό το 3d , φυσικα θα μου πείτε απο τα 5 λεπτα δεν μπορείς να βγάλεις και πολλά συμπεράσματα αλλα διαβαζοντας και τόσα πολλά εδω μέσα κατάλαβα οτι κινητε σε ψηλά επίπεδα.

Η αποφάση που πρεπει να πάρθει είναι αν πραγματικα χρειάζομαι το 3d να παω για vt30 , διαφορετικά G30 ;;

Στους ποδοσφαιρικόυς αγώνες καμιά σχέση με την lcd 32c530 που ε´χω τωρα φαντάζομαι ε ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Panasonic Plasma

Δεν έχει γράψει τίποτα τέτοιο ο Μανώλης πουθενά... :nounder:

Αυτο ειναι το ποστ...

Η G30 κρύβει στα σωθικά της στοιχεία από την σειρά V20. (δεν μπορώ να πω παραπάνω αλλά κάπου πρέπει να πάει το μυαλό σας). Απλά δείτε στοιχεία φωτεινότητας σε σχέση με την περσινή.
Την GT30 δεν την έχω δει ακόμη και δεν γνωρίζω.
Από την άλλη η G30 είναι μια Low Entry τηλεόραση ενώ η VT30 είναι ναυαρχίδα με 3D αλλά 2D to 3D.
Η διαφορά τιμής είναι περίπου της τάξης του 60%. Αρκετά μεγάλη θα έλεγα.
Εάν ήθελα μια καθημερινή τηλεόραση για να γράφει «χιλιόμετρα» τότε θα έπαιρνα την G30
Εάν όμως θέλω μια κορυφαία τηλεόραση τότε θα αγόραζα την VT30.
Η διαφορά τους με υλικό 2D SD είναι μικρή αλλά υπαρκτή δεδομένου του φτωχού τηλεοπτικού μας σήματος. Η διαφορά αυτή μεγαλώνει όταν κάνουμε σύγκριση υλικού SD από DVD η καλού δορυφορικού σήματος.

Αλλα λεει για την G30 και οχι GT30 δεν θυμομουν καλα.

Mόνο που αυτό το έγραψε εδώ και όχι στη σελίδα του... :p

Και μάλλον υποννοεί το προστατευτικό φίλτρο της οθόνης, γιατί σε θέμα οδήγησης, οι 30άρες είναι διαφορετικές από τις 20άρες (λιγότερο dithering, μη floating blacks, κατά πάσα πιθανότητα μη χειροτέρευση του μαύρου).