ΑΓΟΡΑ PANASONIC TX-P42S10

TRISTAN

Established Member
5 July 2010
190
Καλησπερα σε ολους.Παιδια μου δινουν την Panasonic th-p42s10 και θελω σας παρακαλω την γνωμη σας,ειναι ενος ετους και μου την δινουν 400 ευρω,ειναι καλη?Παρακαλω πειτε μου καποιος που να ξερει η εαν υπαρχει συζητηση για το συγκρκριμενο μοντελο εδω στο φορουμ ας μου πει καποιος.Ευχαριστω.Βλεπω ταινιες παιζω play3 και αγωνες.Αλλα διαθετω τοσα λεφτα οσα λεει ο πωλητης.

Ευχαριστω,οσο για την χρηση που ενδιαφερομαι να τις κανω(ps3,σιριαλ,ταινιες και αγωνες)?

Απο ιδιωτη φιλε μου.Ενος ετους.Αυτες ποσα ετη εγγυηση εχουν?1 η 2?Μου λεει οτι ειναι σε αριστη κατασταση αλλα θα παω να την δω.Πρεπει να προσεξω τιποτα το ιδιαιτερο?Δεν λεω μπορει να ειναι οντως αριστη.Και παλι ευχαριστω yperion.

Panasonic tx-p50x10,μου προσφερουν και αυτη στα ιδια λεφτα και ειναι δυο ετων.

Υπαρχει καποιος να απαντησει σε αυτα που ρωτησα για να επιλεξω παρακαλω?Φιλικα παντα.

2 χρονια εγγυηση

Την ιδια πεοχη πρωτοκυκλφορησαν (Απριλιο 2009).

Τσεκαρε αν δειχνουν σωστα και αν λειτουργουν ολες οι θυρες (scart, HDMI).

Ευχαριστω και παλι.Εσυ αναμεσα στις δυο στην περιπτωση μου ποια θα διαλεγες?

Yperion μπορεις να μου πεις τι ακριβως να ελεγξω εκτος απο τις υποδοχες?Και ποια απο τις δυο θα επαιρνες?

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PANASONIC TX-P42S10

Yperion μπορεις να μου πεις τι ακριβως να ελεγξω εκτος απο τις υποδοχες?Και ποια απο τις δυο θα επαιρνες?

ΠΧ. Aν λειτουργουν ολες οι εισοδοι HDMI μπορεις να το δεις με ενα DVD player με εξοδο HDMI η με ενα laptop με τετοια εξοδο.

Στην εικονα κοιτα για καμμενα pixel και τυχον "υπολειμματα" λογω Burn in (θολουρες σε καποιο σημειο , ιχνη απο λογοτυπα απο καναλια κτλ).

Μεταξυ των δυο θα επαιρνα την 50X10 γιατι size does matter.

Ευχαριστω.Τωρα η αποσταση θα ειναι απο1.50-3.50 εκει θα παιζει,λες καλυτερα 50?Μιλησα παντως με το παιδι εχει ακομα εγγυηση 1 χρονο η 42αρα και την εχει στρωσει κανονικα με το dvd 200 ωρες, ενω η 50αρα εχει κλεισει τα δυο χρονια.Λες να κοιταξω την 50αρα?:hmmmm2:

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PANASONIC TX-P42S10

Αποκλειεται να εχει κλεισει 2 χρονια αφου πρωτοκυκλοφορησε το 2009.

Αν η 42 εχει εγγυηση παντως ενα χρονο ακομη σε συμφερει αυτη.

Φιλε μου yperion σε εχω ζαλισει και τωρα ψαχνοντας ταυτοχρονα και με την συζητηση μας καποιος δινει την pioneer PDP-502MXE και την εχει εναμιση χρονο.Ξερεις τιποτα για αυτην?Στα ιδια λεφτα μου την δινει,σε παρακαλω εαν την ξερεις πες μου την γνωμη σου.

Αστο καλυτερα yperion θα κανω αυτο που μου ειπες και αυτο που θα δουνε τα ματια μου.Σε ευχαριστω πολυ παντως για τον χρονο σου.Η pioneer δεν αξιζει απο οτι ειδα τα χαρακτηριστικα της.

H Pioneer είναι 8ετίας και βάλε τηλεόραση, οπότε μη τη σκέφτεσαι καθόλου...

Η Χ10 δεν έχει δέκτη mpeg4, οπότε για να δεις digea θα χρειαστεί να προβείς σε επιπλέον αγορά...

Ωποτε να παω καλυτερα για την 42αρα να ειμαι και ησυχος?Με ενα χρονο εγγυηση νομιζω καλυτερα.