Αγορα παρα πολυ φθηνου ενισχυτη

christaras1990

Established Member
10 December 2013
258
Αθηνα
Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Ξερω οτι με την ερωτηση που θα κανω πολλοι απο εσας θα θελετε να με χτυπησετε αλλα τα χρηματα που διαθετω ειναι ελαχιστα.
Ενδιαφερομαι να παρω εναν ενισχυτη τον πιο φτηνο που υπαρχει για να τον παρω στο χωριο. Αυτο που σκεφτομαι και θελω να μου πειτε την γνωμη σας ειναι κατι τετοιο http://www.skroutz.gr/s/400900/Koda-AV-1300-V-2.html ή κατι παρομοιο αντιστοιχης τιμης.
Η δουλεια του θα ειναι να παιζει 5 φορες τον χρονο που μαζευομαστε οικογενειακα και επειδη πινουμε τα κρασακια μας και το γλενταμε λιγο παραπανω θελω να μου πειτε αν αξιζει η αγορα του. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει παραπανω ενταση ο ηχος απο κατι hifi της πλακας που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα(ποιοτητα ηχου δεν περιμενω εννοειται αλλα μετα τα πρωτα κρασακια τα ακους ολα μια χαρα):BDGBGDB55:.Θα το συνδεσω με το λαπτοπ και θα παιζω απο εκει τα τραγουδια. Για αρχη σκεφτομαι να χρησιμοποιησω τα υπαρχοντα ηχεια και αργοτερα ισως παρω 2 καινουρια koda για να τα εχω εκει μονιμα. Επισης σημαντικο ειναι και το καραοκε που βλεπω οτι εχει 2 εισοδους μικροφωνου. Ναι τραγουδαμε κιολας:rifle:

Φανταζομαι δεν θα ξεσηκωσω και το χωριο με τετοιο συστημα αλλα ισως να εχει λιγο παραπανω ενταση. Κανω λαθος;
Ευχαριστω για τις απαντησεις και μην βαρατε:slapface:

δηλαδη με αυτα που εχω βαλει εγω ποιο θα ειναι το μειονεκτημα? δεν θα εχω καθολου ενταση? θα καει στην πρωτη ωρα παιξιματος? θα ειναι η ποιοτητα χαλια?
Υπενθυμιζω οτι τωρα χρησιμοποιω αυτο εδω το μηχανημα
qfxh3lj.png

Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πάρεις τον επαγγελματικό που έβαλες σε ένα link πιο πριν και ένα ζευγάρι Koda δαπέδου. Πηγή μπορείς να έχεις το ήδη υπάρχων σύστημα που έχει έξοδο ήχου.

Το λέω αυτό γιατί μόνος σου λες ότι ψάχνεις ένταση και μετά από μερικά κρασάκια να συνεχίσεις να σου αρέσει πάνω στο τσακίρ κέφι αυτό που έχεις και να μην κρεμάει στην όλο και αυξανόμενη ένταση.

Τα λέω σωστά; Με κανά 200-250άρι καθαρίζεις.

εσυ μια χαρα πολυ σωστα τα λες...αλλα επειδη τα Πασχα πλησιαζει και αυτη την στιγμη 200-250 δεν περισσευουν, αν παρω τωρα μονο τον ενισχυτη θα υπαρξει διαφορα με τα υπαρχοντα ηχεια? η θα ειναι κ επικινδυνο να κανω και ζημια?

Αυτό που ψάχνεις είναι ποσότητα φίλε μου. Με λιγότερα χρήματα; Δεν ξέρω.

Αυτό που ψάχνεις είναι ποσότητα φίλε μου. Με λιγότερα χρήματα; Δεν ξέρω.

συγνωμη αλλα δεν σε καταλαβα τι εννοεις. Εννοω να παρω 2 καλυτερα ηχεια αλλα να τα παρω αργοτερα...να παρω τωρα τον ενισχυτη και να κανω την δουλεια μου προσωρινα...δεν θα εχω βελτιωση απο την τωρινη κατασταση?

Αγαπητε μου φιλε,μην πεταξεις τα λεφτα σου!Το σονυ που εχεις δε συγκρινεται με κοντα και ανακοντα.Αν θες κατι πιο δυνατο πηγαινε σε μαραντζ με ηχεια δαπεδου, οικονομικα ειναι τα boston acoustics

Για ανακόντα δεν γνωρίζω, απλά ο φίλος ψάχνει κάτι για να κάνει γλεντάκι. Επομένως, τον επαγγελματικό και ένα ζευγάρι δαπέδου ψάχνει. Δεν ψάχνει ενισχυτή Hi-Fi προκειμένου να κλείνει από θερμική προστασία και να τον αφήνει στα κρύα του λουτρού. Το σύστημα το Sony που έχει είναι για να παίζει με αυτά τα ηχεία και οι επιδόσεις του είναι αυτές που είναι. Ούτε άλλα ηχεία αν βάλει ούτε αν βάλει άλλο ενισχυτή στα ηχεία αυτά θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχει ήδη.