Αγορα παρα πολυ φθηνου ενισχυτη

Για ανακόντα δεν γνωρίζω, απλά ο φίλος ψάχνει κάτι για να κάνει γλεντάκι. Επομένως, τον επαγγελματικό και ένα ζευγάρι δαπέδου ψάχνει. Δεν ψάχνει ενισχυτή Hi-Fi προκειμένου να κλείνει από θερμική προστασία και να τον αφήνει στα κρύα του λουτρού. Το σύστημα το Sony που έχει είναι για να παίζει με αυτά τα ηχεία και οι επιδόσεις του είναι αυτές που είναι. Ούτε άλλα ηχεία αν βάλει ούτε αν βάλει άλλο ενισχυτή στα ηχεία αυτά θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχει ήδη.

Ωραια αρα προς το παρων μενω στην λυση του επαγγελματικου...η επομενη ερωτηση ειναι αν με αυτον μπορω εστω προσωρινα να χρησημοποιησω τα υπαρχοντα ηχεια( ή να προσθεσω και ακομα 2 ηχεια παρομοιας κατηγοριας με καποια πατεντα) και να εχω διαφορα στο αποτελεσμα; Kαι αργοτερα που θα αλλαξω τα ηχεια που εχω σπιτι μου εγω (http://www.eltax.com/en/model/223_Experience-5-pack.html) να παρω τα 2 μπροστινα απο αυτα στο χωριο για να κανω την δουλεια μου.

Θα πρέπει να τα συνδέσεις σε σειρά όμως τα ηχεία εφ' όσον είναι 2 ζευγάρια. Και ο συνδυασμός να μη βγαίνει κάτω από 4 ohm. Τα ηχεία από το Sony 4ωμα είναι. Τα ιδίου τύπου λογικά πάλι 4ωμα θα είναι. 250 watt που έχει ο ενισχυτής βέβαια φτάνουν για να μη ζορίζεται έστω κι έτσι.

Απάντηση: Re: Αγορα παρα πολυ φθηνου ενισχυτη

δηλαδη με αυτα που εχω βαλει εγω ποιο θα ειναι το μειονεκτημα? δεν θα εχω καθολου ενταση? θα καει στην πρωτη ωρα παιξιματος? θα ειναι η ποιοτητα χαλια?
Υπενθυμιζω οτι τωρα χρησιμοποιω αυτο εδω το μηχανημα
qfxh3lj.png

Όλο ένα μειονέκτημα είναι.
Από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω.
Αν πρέπει ν'αλλάξεις άμεσα κάτι,είναι τα ηχεία,όπως σωστά σου επισήμαναν

Re: Απάντηση: Re: Αγορα παρα πολυ φθηνου ενισχυτη

Όλο ένα μειονέκτημα είναι.
Από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω.
Αν πρέπει ν'αλλάξεις άμεσα κάτι,είναι τα ηχεία,όπως σωστά σου επισήμαναν

τι ηχεια ομως πρεπει να παρω για να μπορω να τα οδηγησω με αυτο το μηχανημα? δαπεδου Koda ας πουμε? δεν θα εχει θεμα?

τα λιγοτερα δυνατα...οπως ειπα και στην αρχη του νηματος το συστημα θα ειναι για να παιζει 5 φορες τον χρονο και απαιτησεις για υψηλη ποιοτητα δεν υπαρχουν...μονο για ενταση

Απάντηση: Re: Αγορα παρα πολυ φθηνου ενισχυτη

τα λιγοτερα δυνατα...οπως ειπα και στην αρχη του νηματος το συστημα θα ειναι για να παιζει 5 φορες τον χρονο και απαιτησεις για υψηλη ποιοτητα δεν υπαρχουν...μονο για ενταση

Προσωπικά δεν με βοηθάς έτσι!!!

ας πουμε οτι στην παρουσα φαση μπορω να δωσω maximum μεχρι 150 ευρω...τι μπορω να κανω για να εχω καλυτερο αποτελεσμα σε αυτα που θελω

Η γνωμη μου ειναι με αυτα τα χρηματα να πάρεις ενα ζευγαρι μικρά αλλα πολυ ενεργά ηχεια του στυλ Mission M31 η ακομα και Μ32 μπορεις να βρεις σε ευκαιρία.
Υπάρχουν και άλλα τέτοια ηχεια βιβλιοθήκης αλλα λεω τα Mission M31 γιατι τα έχω ακουσει σε μεγάλη αιθουσα παρουσιάσεων (συγκριτικη ερμηνειας σε κλασικους δισκους) Δημαρχίας, μιλάμε για ΠΟΛΛΑ τετραγωνικά και βρονταγε ο τόπος.
Νομιζω οτι το σύστημα σου μπορει να τα οδηγήσει
Δεν νομιζω καν για δαπέδου.
Δεν ξέρω ποια ειναι η γνωμη του Leo αλλα υπαρχουν ηχεια βιβλιοθηκης που ειναι πραγματικά ηχεία και μπορεις να βρεις καλές τιμες.

Στη συγκεκριμέν περίπτωση νομίζω ότι το ιδανικό θα ήταν κάποια Klipsch που είναι διάσημα για την απόδοσή τους. Με λίγα watt κάνουν πολλή φασαρία. Και υπάρχουν και φτηνά μοντέλα. (Βέβαια με το ποσό που θες να δώσεις πας κατευθείαν για μεταχειρισμένο).

Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα με απογοητευσατε λιγακι...νομιζα οτι θα μπορουσα να κανω κατι με πολυ λιγα χρηματα...αλλα απο οτι φαινεται πιο πολυ θα το μπλεξω παρα θα παρω καλυτερο αποτελεσμα...μαλλον η αγορα αναβαλλεται μεχρι να μαζευτει ενα καλυτερο ποσο...
η προταση που ακουσα για εναν τετοιο http://www.alifragis.com.gr/ell/product/Ενισχυτής-Hi-Fi-2x350W-LTC-700 και ενα ζευγαρι koda δαπεδου μου αρεσε πολυ...

Re: Απάντηση: Αγορα παρα πολυ φθηνου ενισχυτη

Άλλαξε γούστα-bye-

θα το ξαναδουμε οταν ερθει η ωρα πατριωτη...ευχαριστω πολυ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.emimikos.gr/SKYTEC-SL8-Disco/
μολις επεσε το ματι μου πανω εδω...σε συνδυασμο με τον ενισχυτη αυτον http://www.alifragis.com.gr/ell/product/Ενισχυτής-Hi-Fi-2x350W-LTC-700.
Κακη ιδεα?

Καλό. Η τιμή είναι για τεμάχιο προφανώς.

Βάζεις και ένα εισιτήριο στην είσοδο και του χρόνου παίρνεις και ένα hi-fi. Ή βγάζεις το κόστος από τα ποτά.

Βασικά τηλεχειρισμό δεν έχει ο ενισχυτής. Κατά τα άλλα μια χαρά εντάσεις θα έχεις. SPL Max: 116 dB... χοχοχοχο

Το θέμα με τον έλεγχο της έντασης το λύνεις με ένα μίκτη. Με κανα 30άρι υπάρχουν. Όπως αυτός

http://www.skroutz.gr/s/421321/Konig-KN-DJMIXER10.html

Τρικάναλος μάλιστα, παίρνει και μικρόφωνα, έχει και talkover άμα θες να τραγουδάς επάνω στα τραγούδια. Μια χαρά. Και πάλι όπως βλέπεις το όριο είναι γύρω στα 200 και κάτι ευρώ μαζί με το μίκτη. Πιο κάτω όσο και να το σπρώξεις δεν... .

Βλέπω να σηκώνεις τη γειτονιά στο πόδι βέβαια. Είπαμε όμως ότι το θες για πάρτι και όχι για hi-fi. Και για πάντα, αφού όσο και να τον ζορίσεις, φτιαγμένος γι' αυτή τη δουλειά είναι. Οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά είναι άλλες από τα hi-fi. Γενικά τα hi-fi δεν είναι για γλέντια. Δεν αντέχουν στην καταπόνηση.
Τα ηχεία μόνο κάπως να βρεις τρόπο να τα στηρίξεις, κι από κει και πέρα... καλά γλέντια... !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Υπάρχει ρυθμιστικό έντασης για κάθε κανάλι επάνω στον ενισχυτή, αλλά δεν βολεύει. Θα χρησιμοποιείς την ένταση από το laptop.

Να σου δώσω ένα tip. Πήγαινε στο link που βρήκες τα ηχεία. Εκεί θα βρεις παραλλαγές του ίδιου ενισχυτή με τηλεχειριστήριο, ραδιόφωνο, κάρτα SD και είσοδο USB για MP3.

Υπάρχει ρυθμιστικό έντασης για κάθε κανάλι επάνω στον ενισχυτή, αλλά δεν βολεύει. Θα χρησιμοποιείς την ένταση από το laptop.

Να σου δώσω ένα tip. Πήγαινε στο link που βρήκες τα ηχεία. Εκεί θα βρεις παραλλαγές του ίδιου ενισχυτή με τηλεχειριστήριο, ραδιόφωνο, κάρτα SD και είσοδο USB για MP3.

δεν με ενδιαφερουν τα usb, ραδιοφωνο κτλ... εναν που βλεπω με μικροφωνο θα μου αρεσε αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει( βγαζει πολυ λιγοτερα watt) σε σχεση με τον αλλο...εξαλλου νομιζω μικροφωνο μπορω να βαλω και με καποιον μικτη για να λειτουργει σαν καροκε...