Αγορά Philips 32PFL5604H LCD 32 ή κάτι άλλο???

UNLV

New member
21 December 2009
11
Καλησπέρα σε όλους, είναι το 1ο μου post εδώ -bye-

Λόγω των ημερών σκεφθήκαμε να προχωρήσουμε στην αγορά μια νέας τηλεόρασης. Από χθες το βράδυ που ανακάλυψα το φορουμ έχω διαβάσει αρκετά πράγματα εδώ. Περίπου 15 σελίδες από το αγορά τηλεόρασης και όλα τα λινκ που έχετε δώσει και αφορούν σε συγκριτικά tests και reviews.

Tελικά αναποφάσιστος ήμουν και αναποφάσιστος παραμένω διότι δεν ξέρω τι να διαλέξω.
Για να βοηθήσω όσους έχουν την καλοσύνη να ασχοληθούν με αυτό το ποστ να παραθέσω μερικά στοιχεία .

Κόστος : Δε θέλω με τίποτα να ξεπεράσει τα 450/500 ευρώ.

Χρήση : ελληνικά κανάλια κυρίως αθλητικές μεταδόσεις, conn-x tv και στο άμεσο μέλλον ΗD ταινίες και πιθανόν παιχνίδια.

Προτεραιότητες :Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής καθώς η τηλεόραση δεν πρόκειται, καλά να είμαστε, να αλλαχθεί τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστο, full HD, συχνότητα 100ΗΖ, επιλογές συνδέσεων και επίσης να πετυχαίνει καλό σκορ στο μαύρο χρωμα

Απόσταση θέασης : Η τηλεόραση θα μπει πάνω στο γραφείο δίπλα και πίσω από τον Η/Υ. Εγώ θα είμαι σε από απόσταση 1,5 μέτρων. Στο ίδιο δωμάτιο υπάρχει ένας καναπές που θα απέχει από την τηλεόραση περίπου 2,20/2,30 μέτρα. Διαβάζοντας άλλα ποστ πιθανόν να έχω ένα θεματάκι με την απόσταση από τον καναπέ αλλά δεν είναι αυτό το πρωτεύον αφού εκεί περιστασιακά θα φιλοξενείται κάποιος.

Ψάχνοντας και διαβάζοντας έχω βρει μια υποψήφια προς αγορά

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Philips-Cineos-32-32PFL5604H-12.htm

αναφέρω το συγκεκριμένο κατάστημα μια και την περιγράφει αρκετά καλά , δε σημαίνει ότι ντε και καλά θα την αγοράσω από αυτό, άλλωστε ξεπερνάει και το ποσό που μπορώ να διαθέσω.

Χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο υπόψη μου, έτσι γενικώς και αορίστως έχω καλή άποψη και για τις Panasonic αλλά πολλοί από εδώ δεν τις προκρίνετε για μια καλή λύση στις LCD παρά μόνο στις plasma. Oπότε, τις βγάζουμε από την εξίσωση. Το ίδιο , μάλλον, και τις Sony αφού δεν μπορώ να καλύψω το κόστος.

Δεν είμαι "οπαδός" καμιας εταιρείας, κοιτάζω οτιδήποτε μπορεί να καλύψει επαρκώς τις προϋποθέσεις που έθεσα πιο πάνω.

Ευχαριστώ όποιον έκανε τον κόπο να φτάσει μέχρι εδώ :)

Να προτείνω και εγώ μια

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-LE32B530-LCD-TV-32--.htm

Το Σαββάτο την είχε προσφορά η Ηλεκτρονική στα 439 , φαντάζομαι ισχύει ακόμη.

Την πήρα ως μια οικονομική λύση και τις δυο μέρες που δουλεύει δεν έχω κανένα πρόβλημα ενώ φαίνεται να έχει ικανοποιητική απόδοση σε blu ray , mkv αρχεία 720p, 1080p που δοκίμασα, στα τηλεοπτικά έχω θέμα με την κεραία εγώ ......οπότε δεν μπορώ να σου πω εντυπώσεις.

Eyxaριστώ για τις απαντήσεις σας. Η Philips έφυγε από τις πιθανές επιλογές και συνεχίζω το διάβασμα και το ψάξιμο.

και πάλι ευχαριστώ

ευχαριστώ πολύ :)

το έχω δει το συγκεκριμένο νήμα και θα το διαβάσω