Αγορα πικαπ εως 200 ευρω.

Phatt

Established Member
10 March 2011
250
Σερρες
Φιλος θελει να αγορασει πικαπ με ταβανι τα 200 ευρω, οτι πιο τιμιο μπορει να παρει σε αυτα τα λεφτα. Το θεμα ειναι οτι και οι 2 μας ειμαστε ασχετοι απο πικαπ, χαχα. Δεν τον απασχολει εαν ειναι καινουριο η μεταχειρισμενο, αρκει να ειναι αυτη η τιμη του. Εχουμε προτασεις; Ευχαριστω πολυ.

Δεν ξερω αν εχει παλια βινυλια. Παντως εκει κοντα που μενει στην Αγγλια, εχει κατι μαγαζια που πουλανε μεταχειρισμενους δισκους φτηνα, και θελει να ψωνισει για να τους φερει Ελλαδα οταν ερχεται να ακουει(στην Αγγλια δεν εχει χρονο για την ιεροτελεστια του βινυλιου). Το στερεωφονικο του εχει Phono in(αν και για να ειμαι ειλικρινης τον βλεπω να καταληγει με ξεχωριστο stage αργοτερα).

Η δική μου άποψη είναι ότι αν δεν έχεις ένα σεβαστό απόθεμα δίσκων δεν αξίζει να αγοράσεις πικάπ σήμερα. Βρίσκεις σε ψηφιακή μορφή εξίσου φθηνό υλικό. Και βέβαια αν έχεις ένα σεβαστό απόθεμα δίσκων, πρέπει να ξιδέψεις πάνω από 200 ευρώ.

Το θεμα ειναι αν υπαρχει καμια προταση για πικαπ εως 200 ευρω καινουριο η μεταχειρισμενο, οι ολισθησεις δεν βλεπω να μας βοηθουν καπου.

Αν θέλει sony και καλά πικάπ πές του να πάρει κάποιο εισαγωγικό pro-ject όπως αυτό που με 50 ευρώ παραπάνω έχει και phono stage αλλα και έξοδο usb για να μετετρέπει τα βινύλια του σε mp3 άμα γουστάρει.

Τέλος πές του να μαζεύει λεφτά. Το βινύλιο είναι ακριβό σπορ.. είδικά αν τον ενδιαφέρει η ποιότητα και να αποφεύγει τις νέες κυκλοφορίες σε βινύλιο. Το 99% είναι "αρπαχτές"..

Πας για project τα φτηνά τους που είναι μια χαρά για βινύλιο και απλά λες στον φίλο σου να συνεχίσει να αγοράζει βινύλιο. θα τους δώσει μεγαλύτερη απόλαυση και ευχαρίστηση από το κάθε ψηφιακό αρχείο που τα βρίσκεις σωρό από το internet. Συν η συλλεκτική τους αξία ιδίως για συγκροτήματα και album που αγαπάς.

Ωραια τα προτζεκτ ειναι ηδη υπο σκεψη, και ωραιο ντιζαιν.
Συναμα μου εγινε προταση για το Dual CS 505-4 Audiophile Concept στα 200 ευρω. Αξιζει αυτο το μηχανακι;

Last edited:
Ωραια τα προτζεκτ ειναι ηδη υπο σκεψη, και ωραιο ντιζαιν.
Συναμα μου εγινε προταση για το Dual CS 505-4 Audiophile Concept στα 200 ευρω. Αξιζει αυτο το μηχανακι;

Αξίζει και πολύ Πάνο... -bye-