Αγορά πικάπ

opsim

Moderator
Staff member
11 May 2008
16,565
Αθήνα
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε! Θα ήθελα να προβώ σε αγορά καινούργιου πικάπ με τιμή αγοράς το πολύ 350 ευρώ. Δεν διαθέτω audiophile βινύλια (βέβαια η αγορά ενός νέου πικάπ μπορεί να πυροδοτήσει την αγορά τέτοιων, ίσως). Ανάμεσα σε rega P2, PROJECT DEBUT (με καλύτερη βέβαια κεφαλή από την Ε5 που το βρίσκω σε μαγαζιά) και Thorens TD 170-1 ποιό μου προτείνετε? Το πικάπ θα παίξει με έναν AV ενισχυτή (συγκεκριμένα τον PIONEER VSX-LX 70) ο οποίος μπορεί να δεχθεί πικάπ (έχει και γείωση). Θα χρειαστώ phono stage? Οι δίσκοι μου είναι κυρίως pop, acid jazz και ηλεκτρονική μουσική.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Διαφορετική κεφαλή από τις Ε5 που φορούν, ποιές προτείνετε? (όχι βέβαια σε βαθμό υπερβολής)

Sumico black prerl (70-80 )
Sumico Perl(100-110 )
Eκπλικτικες και οι 2
Αν παρει και phono stage πας σε MC και τα ξαναλεμε:a0210:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες συμβουλές σας. Σαν τελευταία απορία, τι θα κερδίσω με την προσθήκη phono stage? (υπενθυμίζω οτι ο ενισχυτής μου υποστηρίζει σύνδεση με πικάπ, είανι AV PIONEER VSX-LX 70). Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας.

και επισης οπως σου προείπα θα μπορεις να βαλεις κεφαλες κινιτου πηνιου (MC) που ειναι καλυτερες απο τις ΜΜ (κατα τη γνωμη μου)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες συμβουλές σας. Σαν τελευταία απορία, τι θα κερδίσω με την προσθήκη phono stage? (υπενθυμίζω οτι ο ενισχυτής μου υποστηρίζει σύνδεση με πικάπ, είανι AV PIONEER VSX-LX 70). Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας.

Καλημερα σας. Με τα συγκεκριμενα πικαπ δεν εχεις αναγκη εξωτερικου phono stage. Αν θελεις απο τα λεφτα που θα γλιτωσεις απο την αγορα του παρε καλυτερη κεφαλη.-bye-