Αγορά Pioneer Home Cinema

teras1982

New member
21 September 2014
11
καλησπερα λεω να αγορασω ενα home cinema pioneer all in one

http://www.skroutz.gr/s/3603628/Pioneer-MCS-FS131.htm

http://www.skroutz.gr/s/3603642/Pioneer-MCS-FS232.html

http://www.skroutz.gr/s/3600389/Pioneer-MCS-434.html

οπως καταλαβατε το πατζετ μου ειναι ταβανι 350 ευρω, θα ηθελλα την αποψη σας για αυτα γιατι δεν τα εχω ακουσει απο κοντα και δεν γνωριζω παραπανω πληροφοριες.
ο χωρος που θα ειναι το home cinema ειναι 15 τετραγωνικα το σαλονι με ενοιαιο χωρο 40 τ.μ
αν εχετε να μου πρωτεινετε και τιποτα αλλο αλλα τετοιου ειδους ευχαριστως!!! ο λογος που επελεξα αυτα ειναι λιγο η ελειψη χωρου και καλωδιων γενικος. με τα πισω ασυρματα ηχεια, αν βρω κατι σαυτην την τιμη φυσικα τι παιζει??? εχουμε παρασιτα παρεμβολες κλπ??? ευχαριστω εκ των προτερων. θανος απο θεσσαλονικη

Άμα βρεις σε αυτή την τιμή τίποτε με ασύρματα ηχεία, ενημέρωσέ μας κι εμάς να ξέρουμε.

Από κει και πέρα, ό,τι και να πάρεις τη δουλειά σου θα την κάνεις, μην περιμένεις μεγάλες εντάσεις και πολύ βαθύ χαμηλό όμως από αυτά τα συστήματα.

ειχα βρει στο e-shop ενα στοκ στα 300 της lg απο 500 αλλα δεν το προλαβα σε 2 μερες ειχε φυγει.τυχερα ειναι αυτα. μετα αναγκαστικα παω σε amazon kai ebay για φθηνοτερα. το ξερω οτι δεν θα παρω καποιο σουπερ ουαου ηχοσυστημα αλλα οπως ειπες την δουλεια μου θελω να κανω και να τα εχει ολα σε ενα!!! απλα θα ηθελλα να μου πρωτεινετε κατι αναμεσα σε αυτα η κατι αλλο!!!

Θα πρέπει να περιμένεις κάποιον κάτοχο των συγκεκριμένων για να πάρεις μία πλήρη ιδέα. Πάντως σ αυτή την κατηγορία συστημάτων -τιμής, πάνω κάτω την ίδια ποιότητα ήχου θα πάρεις, οπότε αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία για άμεση σύγκριση κι αφού απ ό,τι κατάλαβα συνειδητοποιημένα δεν έχεις και τρελές απαιτήσεις μπορείς να προχωρήσεις άνετα σε μία απ τις δικές σου επιλογές. Προσωπικά με μια σύντομη αναζήτηση βρήκα κι αυτό, σε σχέση με τις δικές σου προτάσεις μου φαίνεται καλύτερο κι είναι ακριβώς στο μπάτζετ σου.

ωραιο το μοντελο που μου πρωτεινεις δεν το ειχα δωσει σημασια και εχει και ασυρματα ηχεια. το θεμα τωρα ειναι να το ακουσω κιωλλας για να εχω μια ολοκληρομενη εικονα. γενικα με τα ασυρματα λετε να εχω καποιο θεμα οσον αφορα στην αποδοση τους η σε παρεμβολες σε κινητα κλπ κλπ??? σας ευχαριστω για την βοηθεια που μου δινετε

ωραιο το μοντελο που μου πρωτεινεις δεν το ειχα δωσει σημασια και εχει και ασυρματα ηχεια. το θεμα τωρα ειναι να το ακουσω κιωλλας για να εχω μια ολοκληρομενη εικονα. γενικα με τα ασυρματα λετε να εχω καποιο θεμα οσον αφορα στην αποδοση τους η σε παρεμβολες σε κινητα κλπ κλπ??? σας ευχαριστω για την βοηθεια που μου δινετε

Να το βρεις στημένο να το ακούσεις θέλει ψάξιμο και πάλι χρήσιμο συμπέρασμα θα είναι δύσκολο να βγάλεις γιατί σε κατάστημα θα παίζει σε μεγάλο χώρο με βαβούρα απ το περιβάλλον οπότε σίγουρα θα αδικηθεί αφού σε κλειστό χώρο όπως το σπίτι σου θα παίξει σαφώς καλύτερα. Οσο για παρεμβολές, συγγενικό πρόσωπο που έχει κάτι παρόμοιο, όσες φορές το έχω ακούσει (σε γιορτές με πολυκοσμία) δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.

σευχαριστω πολυ και παλι. διαβασα απο εδω και καποια καλα σχολια γενικος και κατι ψυλοαρνητικα αλλα λεπτομερειες http://www.amazon.de/LG-BH7230BWB-H...sr=8-1&keywords=LG+BH+7230BWB#customerReviews
300 ευρω στο amazon. επισης μου κανει λιγο εντυπωση που δεν υπαρχει στο site LG και στο skroutz το εχει μονο ενας,μαλλον ειναι παλιο μοντελο αλλα αποτι βλεπω εχει τα παντα το μοντελο που μου πρωτεινες.λογικα εκει 8α κατασταλαξω, τα συν που βλεπω ειναι περισσοτερα watt,ασυρματα ηχεια , ποιο καλο sub αναλογικα μαυτα που εβλεπα

Καλό θα ήταν να κάνεις λίγο υπομονή να πάρεις κι άλλες απόψεις - προτάσεις, να ζυγίσεις τα συν και τα κατά και μετά παίρνεις την απόφασή σου. Κρίμα δεν θα είναι να πας κατευθείαν στην πρώτη πρόταση και μετά να πέσει μία καλύτερη και να χτυπάς το κεφάλι σου;

σωστος εισαι, δεν 8α τα παρω αυριο κιωλλας αλλα οπως λες θα κανω λιγο υπομονη, αλλα επειδη το εχω ψαξει λιγο και εγω νομιζω οτι ειναι η καλυτερη προταση μεχρι στιγμης. οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη και καλοδεχουμενη. ευχαριστω και παλι :)

Τα όλα σε ένα δουλεύουν με τα ηχεία του πακέτου τους. Σπάνια συμβαίνει το αντίθετο.

Αφού κοιτάς ξεχωριστά ηχεία, δες τα μαζί με έναν AVR. Όχι αυτό που κοιτάζεις όμως. Αυτό είναι ειδικά διαμορφωμένο μοντέλο με έξοδο για παθητικό sub. Αφού μιλάς για μελλοντική αναβάθμιση, απλά το ξεχνάς.