Αγορά Pioneer PDP-LX5090 ή να περιμένω τις νέες 3D?

achilleas8095

Senior Member
26 June 2006
434
'Οπως ακριβώς λέει και ο τίτλος θα ήθελα την βοήθεια σας στο δίλημα to be 3d or not to be???????.Εννοείτε πως την έχω βρεί την 5090 και με περιμένει στο κουτί της αλλά σκέφτομαι και τις καινούργιες(μόνο και μόνο για το 3D).Tι λέτε?
Κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή.Thanks!

Η σκέτη είναι αλλά δεν με προβληματίζει γιατη έχω τον Kathrein ufs 910s για τα δορυφορικά ή μήπως παίζει κάτι άλλο με αυτό? (το γράμμα Η εννοώ)

Άντε πες ότι κάτι θα βλέπεις.. ΠΟυ θα το βλέπεις? Σε 46 ή έστω και σε 50 ίντσες? Το 3D στις τηλεοράσεις θα είναι μεγάλη απάτη. Μόνο σε πανί και μετά από 3-4 χρόνια που θα υπάρξει και υλικό για να δούμε

'Οπως ακριβώς λέει και ο τίτλος θα ήθελα την βοήθεια σας στο δίλημα to be 3d or not to be???????.Εννοείτε πως την έχω βρεί την 5090 και με περιμένει στο κουτί της αλλά σκέφτομαι και τις καινούργιες(μόνο και μόνο για το 3D).Tι λέτε?
Κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή.Thanks!
Βρηκες την 5090 ????????Απο που και ποσο????

Η σκέτη είναι αλλά δεν με προβληματίζει γιατη έχω τον Kathrein ufs 910s για τα δορυφορικά ή μήπως παίζει κάτι άλλο με αυτό? (το γράμμα Η εννοώ)

Η σκέτη (άνευ Η) δεν έχει δέκτη MPEG4.

Απάντηση: Re: Αγορά Pioneer PDP-LX5090 ή να περιμένω τις νέες 3D?

Βρηκες την 5090 ????????Απο που και ποσο????

Από Θεσσαλονίκη.Θα σας πω αύριο μόλις είμαι σίγουρος ότι έχει (τηλεφωνικά μίλησα) και αν έχει και άλλα κομματια θα σας ενημερώσω αμέσως παιδιά.

Την πήρα παιδιά!!! αλλά είχε μόνο μία 5090. Αν κανείς ενδιαφέρεται υπάρχουν 6090Η στην τιμή που κυκλοφορεί στην αγορα δηλ. 4Κ.Στείλτε μου p.m να σας δώσω τα τηλέφωνα.
Τώρα όσο αναφορά την t.v, η πρώτη εντύπωση είναι με μια κουβέντα souperb!!!!!!!! και μάλιστα out of the box δεν ξέρω τι θα δείξει αν ρυθμιστεί (το ακούς Μανώλη?).

Re: Απάντηση: Αγορά Pioneer PDP-LX5090 ή να περιμένω τις νέες 3D?

Την πήρα παιδιά!!! αλλά είχε μόνο μία 5090. Αν κανείς ενδιαφέρεται υπάρχουν 6090Η στην τιμή που κυκλοφορεί στην αγορα δηλ. 4Κ.Στείλτε μου p.m να σας δώσω τα τηλέφωνα.
Τώρα όσο αναφορά την t.v, η πρώτη εντύπωση είναι με μια κουβέντα souperb!!!!!!!! και μάλιστα out of the box δεν ξέρω τι θα δείξει αν ρυθμιστεί (το ακούς Μανώλη?).
Δεν μας ειπες ποσο?

Τόσο έχει πλέον κι εδώ η 6090Η.... Το θέμα ήταν για καμιά 5090Η αν υπάρχει...

Anyway, καλορίζικη και καλές θεάσεις. :a0210: