Αγορα πιστολιου βαφης.

sTeLiTo

AVClub Enthusiast
10 November 2007
797
Thessaloniki
Καλη σας μερα μαστοροι!

Θα ειμαι γρηγορος. Ειμαι σε διαδικασια αναζητησης σπιτιου προς ενοικιαση. Προφανως θα χρειαζεται βαψιμο (στα χρωματα που θελω). Επισης, ψιλοασχολουμαι με κατασκευες ξυλινες, οταν εχω ελευθερο χρονο, οι οποιες κι αυτες απαιτουν βαψιμο ενω μεσα στο 2016 το πατρικο μου θα χρειαστει βαψιμο εσωτερικο (200τμ, υπολογιστε αναλογα τα τμ τοιχων που θελουν βαψιμο).

Το ερωτημα: αξιζει να παρω καποιο καλο πιστολι βαφης (πχ bosch pfs 105e) ωστε να γλιτωσω τους μπογιατζηδες η τσαμπα θα πεταξω τα χρηματα μου;

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Δες προδιαγραφες μπογιας και καθαρισματος...Τα συχνοτερα βερνικια οκ, τωρα ποσο συχνα βαφεις σπιτι; οπου το προβλημα ειναι η εναιρουμενη μπογια, που παει...παντου, σε καθε επιφανεια.
Εγω ειμαι υπερ, απλα δεν εχω βρει τροπο χρησης, με την διαχειρηση της καλυψης επιφανειων (εχω μαρμαρα) και το καθαρισμα συσκευης. Μετα πρεπει να το σηκωνει και η μπογια σου...δεν κανουν ολες...Εαν εσυ βρεις λυση, πες και σε μενα!
Για σμαλτοπλαστ οικολογικο χρωμα δεν βρηκα λυση οικονομικοτερη, απο χαρτονι, πλαστικο, ταινια και ρολο, σαν συνολο λυσης.
160 ευρω μηχανημα ειναι ολα μαζι ρολα πινελα μπογιες καλυπτικα για το σπιτι σου.
Οποιος εχει αλλα φωτα, ευχαριστως.

Last edited: