Αγορα Plasma (?) απο internet (?)

Re: Απάντηση: Αγορα Plasma (?) απο internet (?)

Μηπως το επιπλεον κοστος αξιζει για αυτα που προσφερει?

Για εμένα αξίζει,για κάποιους άλλους δεν ξέρω,είναι ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Το συμπερασμα ειναι οτι θα το σκεφτω ΑΡΚΕΤΑ αν στραφω προς αγορα απο εξωτερικο.

Η απορια στο βασικο μου ερωτημα ομως δεν μπορω να πω οτι μου λυθηκε, και ειναι ως προς την εγγυηση. Ξερουμε λοιπον αν υπαρχει (λογω EU πχ) ή ειναι κατι αγνωστο?

Σε πολλα προιοντα για παραδειγμα που αγοραζουμε απο εδω γραφει οτι ισχυει εγγυηση σε ολες τις χωρες εντος EU... Απο αμερικη λεει μονο για εκει.

Απο εντος EU ισχυει για εδω? εγγυυση

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Το συμπερασμα ειναι οτι θα το σκεφτω ΑΡΚΕΤΑ αν στραφω προς αγορα απο εξωτερικο.

Η απορια στο βασικο μου ερωτημα ομως δεν μπορω να πω οτι μου λυθηκε, και ειναι ως προς την εγγυηση. Ξερουμε λοιπον αν υπαρχει (λογω EU πχ) ή ειναι κατι αγνωστο?

Σε πολλα προιοντα για παραδειγμα που αγοραζουμε απο εδω γραφει οτι ισχυει εγγυηση σε ολες τις χωρες εντος EU... Απο αμερικη λεει μονο για εκει.

Απο εντος EU ισχυει για εδω? εγγυυση

Ανάλογα με την αντιπρωσοπία,ανάλογα με το κατάστημα κτλπ.Πχ εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε αντιπρωσοπεία Samsung,οπότε μπορεί να μην δεχθεί την εγγύηση εξωτερικού ο Φουρλής.Και οι πιο πολλές εταιρίες δεν προσφέρουν εγγύηση μέσω της ιστοσελίδας δηλόνοντας το προιόν.