Αγορα πλυντηριο ρουχων

Πειτε μου τα φωτα σας βρε παιδια για αγορα πλυντηριου ρουχων, κουραστηκα την μουρμουρα της.
-Οταν ειναι να παρεις κατι για σενα τρεχεις και περνεις οτι καλυτερο...
-Μα αγαπη, και εγω για να μην παθουν κατι τα ομορφα σου χερια, θα παρω οτι ποιο ακριβο(ναι καλα:BDGBGDB55:).
οποτε πειτε εσεις της γνωμες σας, και αυριο εχει πρωτα ο Θεος και μετα η τσεπη μου.:flipout:

οτι και να πάρεις φρόντησε να είναι διπλής παροχής (ζεστό - κρύο) Τεράστεια οικονομία ειδικά εάν το συνδυάσεις με ηλιακό. Υπάρχουν απο σχετικά φθηνές υλοποιήσεις πχ Siemens ελληνικό μέχρι πανάκριβα Miele.

ΕΑΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΚΛΑΣΗ Α ΝΤΙΖΑΙΝΑΤΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

http://www.skroutz.gr/s/243504/Morris-CDR-97577.html

1822.jpg

Tόλη πρόσεξε.... Μ - Ι - Ε - L - Ε !

Aσε τη γυναίκα να διαλέξει όποιο της αρέσει, πλήρωσε και μην ανακατεύεσαι καθόλου...

1000-1500E για τα επόμενα δέκα χρόνια και τέρμα η μουρμούρα...

Βέβαια 1 Miele (1200 Euro) ισοδυναμεί με 3 Siemens (400 Euro). Και ας μην κρατήσει το Siemens 15 χρόνια θα κρατήσει σίγουρα 8. 3χ8=24 Και αυτό χωρίς να εξετάσουμε το κόστος των ανταλλακτηκών που ενδεχομένως να προκύψουν σε κάποια ενδεχόμενη βλάβη.

Πειτε μου τα φωτα σας βρε παιδια για αγορα πλυντηριου ρουχων, κουραστηκα την μουρμουρα της.
-Οταν ειναι να παρεις κατι για σενα τρεχεις και περνεις οτι καλυτερο...
-Μα αγαπη, και εγω για να μην παθουν κατι τα ομορφα σου χερια, θα παρω οτι ποιο ακριβο(ναι καλα:BDGBGDB55:).
οποτε πειτε εσεις της γνωμες σας, και αυριο εχει πρωτα ο Θεος και μετα η τσεπη μου.:flipout:

Δυο Indesit 7kg εχω. Ενα 5 χρονων και ενα 3 χρονων.
Και τα δυο αστερια, και χωρις θορυβο.

Παρε καποιο οσο πιο απλο στην χρηση. Χωρις να εχει διαστημικα μενου και σαχλαμαρες.
Κουμπια αμεσης ρυθμισης και τελειωσε.
Αλλιως θα εισαι με την γκρινια.
Οσο εξυπνες και αν το παιζουν αν δεν αφορα το cosmopolitan τα βρισκουν μπαστουνια με τα διαστημοπλοια.

Προτεινω IWC 7105 B

Και για να ξερεις:

α) δεν χρειαζονται πολλες στροφες στυψιματος. Εκτος και αν θελεις τα μαλλινα σου να ξεχειλωνουν, να κομπιαζουν, κτλ.
Εκτος και αν θελεις τα βαμβακερα να αλλοιωνονται, κτλ.
RTFM -> εξηγει ποσες στροφες αντεχει καθε ειδους υφασματος. Βαζε πιο λιγες απο τις μεγιστες, κανεις οικονομια και στο ρευμα ;)

β) δεν χρειαζεσε πολλα κιλα. 7 ειναι καλα. Ετσι και αλλιως λευκα και χρωματιστα θελει αλλη πλυση.
Αντε 8 αν βγαζετε πολλα ρουχα.
Αλλιως επιλεγεις το προγραμμα για τα μισα κιλα.

γ) δεν χρειαζεται πολυ απορυπαντικο ή ακριβο απορυπαντικο. Στην πρωτη περιπτωση πλενονται χειροτερα και δεν ξεβγαζονται και καλα, και στην δευτερη απλα πετας τα λεφτα σου.

δ) κλασσικο λαθος ειναι να παραγεμιζουν το δοχειο μαλακτικου. Με αποτελεσμα αυτο να κανει υπερχειλιση, να τρεχει μεσα στον καδο πριν ξεκινησει το πλυσιμο και να "σπαει" το απορυπαντικο. Με αποτελεσμα να μην εχουν πλυθει καλα και να γκρινιαζει η κυρα οτι πηρες μαπα απορυπαντικο/πλυντηριο και οτι εσυ φταις για ολα.

ε) πλυσιμο στους 30 βαθμους. Δεν χρειαζεσε πλυντηριο διπλης παροχης νερου (ζεστο/κρυο). Τα ρουχα χαλανε με την θερμοκρασια, ετσι και αλλιως. Γλιτωνεις και τα ασκοπα εξοδα (σε ρευμα και ρουχα καθε τοσο).

Θα μου πεις, πως τα ξερω ολα αυτα...
Ε, καποιος στην οικογενεια πρεπει να τα ξερει...
Τα δειχνεις μια φορα και οτι πιασει. Αν δεν τα πιασει μην νομιζεις πως θα ρωτησει. Και αν δειξεις ξανα θα σου λεει οτι την προσβαλεις..
Κοινως, οτι κατσει...

RTFM πανω απ`ολα δηλαδη. Τα αλλα τριχες ειναι, ειδικα οι μαρκες και τα φουμαρα στα πλυντηρια και στα απορυπαντικα.
Το φθηνοτερο πλυντηριο μαζι με το φθηνοτερο απορυπαντικο/μαλακτικο/αποσκληρυντικο πλενουν τελεια, αρκει να ξερεις τι κανεις και οχι οτι κατσει, του στυλ βαζω λευκα με κοκκινα...

Last edited:
Η πιο χρησιμη δυνατοτητα σε ενα πλυντηριο ρουχων ή πιατων ειναι ο προγραμματισμος εναρξης.

Οσο για το θεμα δεν πλενει καλα, θα το πω ξανα. Διαβαστε το εγχειριδιο χρησης.
Εκει λεει και για τον σωληνα αποστραγγισης, μηκος, υψος τοποθετησης και το οτι δεν πρεπει να βυθιζεται (πχ μεσα σε σιφονι).
Κανενα πλυντηριο δεν εχει προβλημα στο να πλυνει καλα. Ο χειριστης εχει προβλημα.

Βέβαια 1 Miele (1200 Euro) ισοδυναμεί με 3 Siemens (400 Euro). Και ας μην κρατήσει το Siemens 15 χρόνια θα κρατήσει σίγουρα 8. 3χ8=24 Και αυτό χωρίς να εξετάσουμε το κόστος των ανταλλακτηκών που ενδεχομένως να προκύψουν σε κάποια ενδεχόμενη βλάβη.

+1
Xώρια που τα Siemens είναι τα μόνα που "ξεπλένουν χρήμα" :a0210:
:flipout:

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΞΗΣ.

1.PITSOS-SIEMENS-BOSCH ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

2.ΤΑ CANDY ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ.

Απάντηση: Re: Αγορα πλυντηριο ρουχων

ε) πλυσιμο στους 30 βαθμους. Δεν χρειαζεσε πλυντηριο διπλης παροχης νερου (ζεστο/κρυο). Τα ρουχα χαλανε με την θερμοκρασια, ετσι και αλλιως. Γλιτωνεις και τα ασκοπα εξοδα (σε ρευμα και ρουχα καθε τοσο).

Οπωσδήποτε διπλής παροχής ( αν βέβαια εκεί που θα τοποθετηθεί υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης) μεγάλη οικονομία και πιο γρήγορο τελείωμα προγράμματος καθώς δεν λειτουργεί πολύ η αντίστασή του .
Πριν λίγους μήνες πήραμε ένα Morris 9kg το βρίσκεις από 429 , αθόρυβο και με αρκετό ντιζάιν .

Όχι πως με ενδιαφέρει το τελευταίο (τοποθετήθηκε εκτός μπάνιου και δεν είναι ορατό), αλλά όλες οι φίλες της γυναίκας μου που το είδαν το επιβεβαίωσαν και φυσικά ξέρεις ποιος δέχθηκε τα μπράβο !

Last edited:
επισης κοιτα στα προγμαμματα αν σε ενδιαφερει να εχει κ κανενα γρηγορο μισαωρο προγραμματακι τσακ μπαμ οχι μονο μιας ωρας και βαλε!!

εμεις πηραμε lg αυτα με τη τεχνολογια που κοιμαται το μωρο κ δε περνει χαμπαρι τιποτα? π@π@ρια μαντολες!!! και τους πηρα και τηλεφωνο να τους ξεχ......σω. Τι αθορυβα και βλακειες τους λεω α να χαθειτε. Οχι οτι κανει το τρελω θορυβο αλλα σε σχεση με της μανας μου που ειναι και 10τιας χειροτερο ειναι.... :argue: