Αγορα πλυντηριο ρουχων

Πριν απο λιγο με τηλεφωνησε η κυρα, ακουστε βρε παιδια τι μου ειπε:
-Καλα ρε απατεωνα, φουστη του κερατα... τι ειναι αυτο που με εστειλες στο σπιτι?
-αγαπη μου πλυντηριο A.E.G, ΓΙΑΤΙ?
-ακου να δεις απατεωνα, αυτα σε μενα δεν περνανε...
-αγαπη ηρεμησε σε παρακαλω.
-που σε λαμογιο, αν σε 3 ωρες δεν φερεισ στο σπιτι Μ - Ι - Ε - L - Ε,
να ξερεις οτι εχεις μεσα στο σαλονι πανω και κατω απο την τηλεοραση...θα στα κανω γυαλια καρφια:argue::argue:

Τωρα 2 λυσεις υπαρχουν φιλαρακια μου:
1)πας σπιτι και τα κανεις της πο@τ@ν@ς το καγκελο.
2)περνεις τελ να κανουν αλλαγη το a.e.g σε miele.

Βρε βρηκα τον μπελα μου με τουτην, μα τι μακακας δωστην απο την αρχη τα λεφτα να πα να παρει οτι θελει....

Και πολύ καλά σου είπε... Εγώ τα έλεγα αλλά εσύ...
... να της πεις μπράβο από εμένα... φαταούλα!

ποντιακό κεφάλι... τι περίμενες... :D

Βουρ για το miele και άφησε να το διαλέξει αυτή... μην ανακατεύεσαι στις δουλειές της... αλλιώς πάρε και πλύνε εσύ!!!

:ernaehrung004:

Πριν απο λιγο με τηλεφωνησε η κυρα, ακουστε βρε παιδια τι μου ειπε:
-Καλα ρε απατεωνα, φουστη του κερατα... τι ειναι αυτο που με εστειλες στο σπιτι?
-αγαπη μου πλυντηριο A.E.G, ΓΙΑΤΙ?
-ακου να δεις απατεωνα, αυτα σε μενα δεν περνανε...
-αγαπη ηρεμησε σε παρακαλω.
να ξερεις οτι εχεις μεσα στο σαλονι πανω και κατω απο την τηλεοραση...θα στα κανω γυαλια καρφια:argue::argue:

Βρε βρηκα τον μπελα μου με τουτην, μα τι μακακας δωστην απο την αρχη τα λεφτα να πα να παρει οτι θελει....

αυτο θα εκανα..
ε, κοιτα να μη σου παρει τον αερα (γενικα).. :flipout:

Γνωρίζετε ποια είναι η διαφορά του εχω @ρχίδια με του εχω κότσια?

Γυρνας σπίτι ξημερωματα από μπουζούκια ημιελεεινός με μπολικα ερυθρα σημάδια, αρώματα και σε περιμένει η γυναίκα σου με το σκουπόξυλο.
Κάτι πρεπει να πεις
Αν πεις ''Τη σκούπα τι τη θες? Για να πετάξεις? Ασε ρε μάγισσα!!!
εχεις κότσια...
Αν πεις ''Ηρθε και η σειρά σου'' εχεις @ρχίδια
:Banane0::Banane0:

Σε μερικες περιπτωσεις κανεις την παπια και δινεις τα 1400 για Miele,μην της μπει ο διαλος και μαθει ποσο κανουν οι ενισχυτες-ηχεια-κλπ,γιατι τοτε σε βλεπω να παραγγελνεις Miele με διαμαντια στη χειρολαβη

Ωραια.
Αλλά μην δεις απλυτα ρουχα ή απο το Lacoste το μπλουζακι να την εχει κανει ο κροκοδειλος...
Και φυσικα μην δεις κανενα γκρι μπλουζακι κοκκινωπο ή κανενα μπλε να εχει γινει μωβ... και να σου πει "μα τα εβαλα με τα σκουρα...".
Τα κοκκινα που ξεβαφουν πλενονται μονα τους. Κανονας.

Εγω παλι Indesit θα επαιρνα παντως. Βγαζει τα Lacoste με χαμογελαστο κροκοδειλο. :flipout:

εμεις πηραμε lg αυτα με τη τεχνολογια που κοιμαται το μωρο κ δε περνει χαμπαρι τιποτα? π@π@ρια μαντολες!!! και τους πηρα και τηλεφωνο να τους ξεχ......σω. Τι αθορυβα και βλακειες τους λεω α να χαθειτε. Οχι οτι κανει το τρελω θορυβο αλλα σε σχεση με της μανας μου που ειναι και 10τιας χειροτερο ειναι.... :argue:

1. Αν το εχεις σε συρομενη βαση βγαλε την τελειως.
2. Ρυθμισε τα ποδαρακια σωστα, και αφησε αποσταση απο το πατωμα (δηλαδη ξεβιδωσε οσο μπορεις τα ποδαρακια).
3. Κανε οτι εκανα και γω. Βαλε παχυ σκληρο αφρωδες κατω απο τα ποδαρακια. Δεν αφηνει κανενα κενο αναμεσα στα ποδαρακια, με τον καιρο καθεται οσο θελει στο καθενα και ετσι το πλυντηριο δεν παιζει καθολου. Εκτος οτι κοβει ετσι και αλλιως κατι το αφρωδες αντι να παταει κατω απευθειας.

Εκτος και αν κανει το μοτερ του / ιμαντας (αν εχει ιμαντα και δεν ειναι αμεσης κινησης).

Τα μόνα αθάνατα πλυτήρια είναι τα άνω φόρτωσης, ρωτήστε κανέναν μάστορα να σας πει, 15+ χρόνια η ζωή τους το λιγότερο και η μάρκα είναι μία Brandt.

To δικό μας ένα Pitsos του 99 δεν έχει κάνει κιχ....να μην το ματιάσω κιόλας...