Αγορα πολυκαναλου a/v hd receiver

pettakos

Senior Member
25 November 2006
330
Αθηνα
Θέλω να αντικαταστήσω έναν Yamaha RX-V6300 με έναν HD δικτυακό κατά προτίμηση μέσης κατηγορίας τιμής.
Θα οδηγεί μια 5αδα Audio Spectrum Studio 4 και ένα Yamaha YST-SW320 sub woofer. Επίσης θα χρησιμοποιηθεί και για ακρόαση μουσικής.
Οι γνώμες σας είναι πολύτιμες.
Ευχαριστώ πολύ.

Ανδρέας

Πρέπει να γράψεις και πόσα διαθέτεις, γιατί η μέση κατηγορία δε λέει τίποτα.
Επίσης κοιτάς αποκλειστικά δικτυακό?

Παρε τον 767.Δεν ξερω αν εχει βγει ακομα στην αγορα, το πολυ πολυ να βγει σε λιγες εβδομαδες.Θα εχει λογικα κατω απο 800ε και ειναι οπλισμενος σαν αστακος (3d,2hdmi out, 6 in)

Πιστεύετε ότι η προσθήκη ενός πεντακαναλου τελικού οδηγούμενου από τις pre-out κάποιων από τους προαναφερθέντες ενισχυτές, θα βοηθούσε ηχητικά σύμφωνα με το setup?

Απάντηση: Re: Αγορα πολυκαναλου a/v hd receiver

Πιστεύετε ότι η προσθήκη ενός πεντακαναλου τελικού οδηγούμενου από τις pre-out κάποιων από τους προαναφερθέντες ενισχυτές, θα βοηθούσε ηχητικά σύμφωνα με το setup?

Η προσθήκη ενός τελικού είναι η σημαντικότερη βελτίωση που θα μπορούσες να κάνεις αφού είναι κοινό μυστικό ότι τα ρεύματα των πολυκάναλων δεν είναι αρκετά για να οδηγήσουν σωστά τα ηχεία.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, ποιοι a/v όμως έχουν preamp outs και με ποιον τελικό να τον συνδυάσω?

Απάντηση: Re: Αγορα πολυκαναλου a/v hd receiver

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, ποιοι a/v όμως έχουν preamp outs και με ποιον τελικό να τον συνδυάσω?

Συνήθως τα μοντέλα από την μέση και πάνω έχουν pre out. Νομίζω ο ποιό οικονομικός είναι ο Yamaha. Τελικοί υπάρχουν πολλοί. Επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες των ηχείων (συνήθως από 100w στο κανάλι και πάνω), και ανάλογα με την τσέπη σου. Αξιόλογα οικονομικά μηχανηματα είναι οι rotel. Δες και στα μεταχειρισμένα.

Το σύστημα ισοστάθμισης των PIONEER κάνει θαύματα, τόσο ως προς το χώρο ακρόασης, όσο και ως προς τα ηχεία !

Φαντάζομαι όποιον και από τους δύο αν πάρεις θα μείνεις ευχαριστημένος, εγώ μόνο θα συμφωνήσω με τον artman, το σύστημα ισοστάθμισης του pioneer είναι εντυπωσιακά αποτελεσματικό και σε εμένα που ο χώρος είναι "κακός" βοήθησε πολύ.