Αγορά πολυκάναλου ή στερεοφωνικού ενισχυτή (noob alert)

stanton13

New member
26 February 2011
10
Γεία σας και χαρά σας!Χρειάζομαι βοήθεια στην επιλογή ενισχυτή όπως λέει και ο τίτλος,τον ενισχυτή το χρειάζομαι μονο για μουσική υπόψιν.Βλέπω ραδιοενισχυτές τύπου denon 2Χ70 watt να κάνουν 350 ευρώπουλα και a/v receivers να έχουν λιγότερα με 5Χ100 watt.Το budget μου είναι 300 κατοστάρικα το μέγιστο και πραγματικά δε ξέρω τι είναι καλυτερο να αγοράσω.Από τη μια τέλεια απόδοση με λίγα watt και από την άλλη όχι τρελλη ποιότητα ήχου με πόλλα περισσότερα watt.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην σας κούφανα πολύ :tongue:

εφοσον θελεις καθαρα για μουσικη παρε δικαναλο .
με τα χρηματα που διαθετεις ριξε μια ματια στις αγγελιες ...

με τι ηχεια θα παιζεις ?

Αυτό είναι το θέμα...έχω κάτι πανάρχαια Sony άντε να είναι 2 Χ 10 watt το πολύ...επειδή δεν παίζει και πολύ ρευστό ρε φίλε τώρα (φοιτητής) έλεγα να πάρω κάτι τέτοιο αφού δίνει και ηχεία http://www.electrostudio.gr/product.asp?catid=1706&pcatid=3706 Εκτός αν πάω για δικάναλο με τα παλιά σάπια ηχεία

Ψάξε στις αγγελίες του φόρουμ για ηχεία και ενισχυτή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει δικάναλος Luxman για 85 ευρώ. Με τα υπόλοιπα λεφτά βρίσκεις άνετα ενα ζευγάρι μεταχειρισμένα ηχεία που να ταιριάζουν. Πίστεψέ με, είναι πολύ καλύτερα έτσι παρά με ένα home cinema. Άσε και το άλλο: Εφόσον είσαι φοιτητής θα έχεις πρόβλημα χώρου, σωστά; Πολύ πιό εύκολα θα βολέψεις δύο καλά ηχεία παρά ένα home cinema με 5 ή 6, συν τα καλώδιά τους.