Αγορα Προ

Τον anthem δεν τον εχω ακουσει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια. Απο εκει και περα ο ΟΝΚΥΟ ειναι μια χαρα μηχανημα. Αν διαβασεις και το συγκριτικο που καναμε αναμεσα σε προ ο ΟΝΚΥΟ συγκεντρωσε αρκετα καλα σχολια. Βεβαια διαφορες με τον αλλο προ (denon) υπηρχαν αλλα το θεμα ειναι αν ειναι τοσο σημαντικες (για σενα) ωστε να δωσεις αυτη τη διαφορα (οικονομικη). Κατα την γνωμη πολλων ο Ονκυο ειναι best value for money.

φιλε γιαννη καλο μεσημερι..πατριωτη σου ειμαι..εχω στην κατοχη μου εναν anthem που ισως πουληθει κοντα στα λεφτα του ονκιο..αξιζει η αγορα?

Απάντηση: Re: Αγορα Προ

Ε άμα εχει anthem , Που αν πουληθεί θα είναι κοντά στα χρήματα του ονκυο , μάλλον για παρπάνω μιλάει ο άνθρωπος βασίλη.

κατα την γνωμη σου αξιζει ή αγορα?

Re: Απάντηση: Re: Αγορα Προ

κατα την γνωμη σου αξιζει ή αγορα?

Βασίλη το έχουμε ξαναπεί πολάκις , είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα.
Για μένα μπορεί να αξίζει.Μπρος την κ@...λα τι είναι τα χρήματα?
Δεν το βλέπουν όλοι ετσι όμως.
Εγω θεώρησα οτι ήθελα το απολύτως καλύτερο και το πήρα χωρίς ενδοιασμούς.(οχι γουρούνι στο σακί όμως).Το ίδιο έκανα και με το PLAYER , και με τον τελικό όπως θα θυμάσαι.
Αλλοι το βλέπουν ετσι , άλλοι γιουβέτσι . Ε εγω το είδα γιουβέτσι με κριθαράκι σπιτικό.DELUXE που λένε και οι άγγλοι.

Re: Απάντηση: Αγορα Προ

γυρω στα 2500 θα ειναι ο anthem

Γιάννη συνονόματε , ψάξου προτού κάνεις την αγορά.Οπως λέω και πιο πάνω ολα είναι υποκειμενικά. Μπορεί το 1-2-3 % που θα πάρεις παραπάνω με τον anthem η τον κάθε anthem - onkyo - pioneer-denon- parasound - classe-, για κάποιον να αξίζει την διαφορά , και για σένα να μην την αξίζει τελικά.
Προσπάθησε , αν σου είναι εφικτό , να ακούσεις τον anthem , που σε ενδιαφέρει , σε σύγκριση με αυτόν που ηδη έχεις , και μετά αν μπορείς και με τον onkyo που επίσης σε ενδιαφέρει .
Μονο ετσι θα εχεις ολοκληρωμένη άποψη.
Καλά εγω είμαι γνωστός τρελλός και πήγα απο AVC-A11 σε AVP-A1HD.
Αλλά πάλι αυτός είμαι εγώ. Απο τα 3600 κατάλογο πήγα στα 7500+7500.(AVP+POA)
Ψάξου λίγο να δείς τι διαφορές παίζουν και θα δείς αν αξίζει τον κόπο και το χρήμα.
Προσωπική μου άποψη είναι οτι αξίζει, αλλά εγω δεν είμαι εσυ.

φιλε gomark θα προσπαθηςω να ακουσω τον anthem και τον ονκυο στο μαυρο δωματιο με το φιλο το γιαννη