Αγορα προβολεα για τηλεοπτικο σημα

dimitris1964

New member
10 February 2008
34
Γεια σας, και ελπιζω στην βοηθεια σας.
Θελω να μου προτεινετε ενα φθηνο προβολεα για παρακολουθηση τηλεοπτικου σηματος. Η αποσταση θεασης θα ειναι περιπου τα 4 μετρα και το περιβαλλον δεν θα ειναι και πολυ σκοτεινο.
Ευχαριστω εκ των προταιρω...

Οπότε χρειάζεσαι έναν προβολέα με αρκετό φως και να κρατάει η λάμπα του, καλύτερα το τηλεοπτίκο σήμα να εκπέμπεται σε αναλογία 4:3 εικόνας...μέχρι πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις?υπάρχει περίπτωση να τον χρησιμοποίησεις για καμια ταινία?

Ευχαριστω κατ'αρχας για την γρηγορη απαντηση.
Βασικα τον θελω για το εξοχικο να χαζευουμε τα καναλια και φυσικα και καμια ταινια αλλα χωρις πολλες απαιτησεις.
Μπορω να δωσω μεχρι 200 .
Φυσικα εαν μου προτεινεις και καποιον καλυτερο αλλα να ψαξω σε μεταχειρισμενο σε αυτην την τιμη δεν θα ειχα προβλημα.
Τα λεμε..

Σε αυτή τη τιμή ...μόνο μεταχειρισμένο θα πρέπει να ψάξεις ,και θα είναι μάλλον 5ετίας.
Αλλά όπως λες κι εσύ ''να χαζευουμε τα καναλια'' φένεται ότι δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις.
Υπομονή λοιπόν και ρίχνε καθημερινές ματιές στις αγγελίες αυτου του Forum και κάτι θα βρεθεί:2thumb22sup:

εχω τον benq pb6100 και σκεφτομουν να τον πουλαγα....
θα τον εδινα γυρω στα 300-320 ευρω, δεδεμενου οτι εβαλα καινουρια λαμπα.
(η λαμπα μονο εκανε 270 ευρω)
Αλλα και παλι δεν νομιζω να τον επαιρνε κανεις, αν ψαξεις με 400 ευρω βρισκεις προτζεκτορα τουλαχιστον σε επιπεδα οπως ο δικος μου και ειναι και της προκοπης.

Με τα 200 ευρω που εχεις, δεν νομιζω να μπορεις να κανεις δουλεια ακομα και σε μεταχειρισμενο. Εχει σημασια ποσες ωρες εχει καψει η λαμπα, φαντασου να εχει καψει τις μισες και βαλε και σε ενα χρονο να πρεπει να δωσεις αλλα 250 ευρω πχ.... δωστα ολα με την μια να παρεις και ενα καινουριο πραγμα με 0 ωρες.
Αλλιως παιρνεις μια τιβι με 300 ευρω και την εχεις να καιει για την επομενη δεκαετια.