Αγορά Προβολέα στα 2000 euro.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Προβολέα στα 2000 euro.

ναι Γιαννη ο κλωνος ειναι. Θυμαμαι μαλιστα κ το συγκριτικο που χε κανει το hitech εκεινη την εποχη και ειχε σχολιασει οτι ουσιαστικα ειναι οι ιδιοι. Απλα ρωταω γιατι ηταν κ το μοναδικο μοντελο απτα hi-end αν μπορουμε να πουμε που ειχα δει περσι στο showroom του καλογερουλου.

οπως λες σωστα ειναι αλλης κατηγοριας μηχανημα απο τον μικρο Οπτομα.

Απάντηση: Re: Αγορά Προβολέα στα 2000 euro.

Για να μην παρεξηγηθώ ( θα επαναλάβω πάλι τα ίδια ) αντί να προσπαθούν να σε κερδίσουν όπως κάνουν για παράδειγμα με τις LCD που παίζουν τούμπανο κάτω από 1000watt λάμπας κάνουν ότι μπορούν για να σε διώξουν .
Δεν λέω , ίσως είναι λάθος η αγορά λάμπας λίγο πριν το LCD ? και ίσως είναι μεγάλο το κόστος χρήσης αλλά το να μην είναι έστω με υποτυπώδες τρόπο τοποθετημένοι και ρυθμισμένοι είναι έγκλημα.

Επειδή δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς θες να πεις και ως κάτοχος του hd82, το μηχανάκι παιζει πάρα πολύ καλά για τα λεφτά του.
Από την μάνα του μπλεδίζει λίγο ακομα κι αν τον βάλεις στο warm.
Αλλά μετά από ρύθμιση, τα σκοτεινά του πλάνα (λόγω και της ιριδας) χαίρεσαι να τα βλέπεις.
Για τα φωτενά δεν το συζητω καθολου.

Έχω τον Sony 15 σπίτι και ειλικρινά ούτε θέλω να δω κάτι άλλο, δεν παίζεται με τίποτα η κινηματογραφική εικόνα, όλα τα άλλα που είδα σ αυτά τα λεφτά είναι για μάλλον γενικότερη και "ειδικότερη" χρήση.
Όσο για την φωτεινότητα, πάντα παίζω σε Low λάμπα γιατί αλλιώς χάνω το αβυσσαλέο μαύρο, ,οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα, εκτός βέβαια αν βλέπεις κινηματογράφο με ανοικτά φώτα!
Όποτε θες έλα να δείς σπίτι.