Aγορά πρώτης Τηλεόρασης

soiko

New member
7 September 2009
7
Καλημερα και απο μενα. Διαβασα σχεδον όλο το fORUM για να βρώ μια καλή λύση αλλα μαλλον πελάγωσα λιγο. Είναι η πρώτη μου τηλεοραση LCD Πουθέλω να αγοράσω οπότε δεν έχω εμπειρία για σωστή επιλογή. Είναι τηλεόραση για σαλόνι με απόσταση 2μέτρα περίπου. τα χρήματα ειναι λίγο περιορισμένα(μέχρι 450Ε) καθώς είμαι φοιτητής. και μάλλον οδεύω προς 32". Βρήκα κάποιες καλές επιλογές όπως η Lg 32LF2500(419),LG 32LH3000(440) Samsung Le32B450(442) kai Le32b530(444). Και όμως αυτά τα 22 Ε παίζουν ρόλο αυτή τη στιγμή.

Σκοπός μου επίσης είναι η εγκατάσταση Nova καθώς ψηλές πολυκατοικίες δεν αφηνουν συμβατική κεραία να βρεί σήμα. Προοδευτικά θέλω να εγκαταστήσω Bluray Και Ηομε Cinema.
Σε τελική ανάλυση ζητάω ευκρίνια οθόνης, αξιοπιστία και καλή συμβατότητα με την Nova.

έχω επίγνωση οτι με τα χρήματα που διαθέτω δεν μπορώ να τα βρώ όλα αυτά απλά προσπαθώ να κάνω την καλύτερη επένδυση για ότι διαθέτω τώρα.-bye--bye-

Last edited:
Εφόσον το οικονομικό είναι σημαντικό και το budget σου 450 ευρώ θα σου πρότεινα την Β530 της Samsung από τα MediaMarkt. Την έχουν 440 και τρέχει μια προσφορά όπου σου επιστρέφουν σε ΜΕΤΡΗΤΑ τόσα ευρώ όσοι οι πόντοι που θα βάλει η εθνική μπάσκετ στον καλύτερο αγώνα της στην Πολωνία.
Σαν τηλεόραση η Β530 είναι αξιοπρεπέστατη σε αυτά τα λεφτά.

Den eimai athina gia media markt. gia plasma to syzhtaw alla pisteyw oti oi lcd einai kalyteres.
Shmera mou eipan na prothmhsw Philips. exw xasei thn mpala