αγορά προβολέα

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

stam@tis

New member
2 November 2013
33
Καλησπέρα παιδιά,όπως έγραψα σε αντίστοιχο νήμα για αγορά τηλεόρασης θέλω 2 κομμάτια για καφέ μπαρ,είμαι ανάμεσα σε τηλεόραση κ προβολέα.

Η απόσταση θέασης είναι από 2 έως 5-6 μέτρα.δεν έχω πρόβλημα με την θέση του προβολέα, μπορώ να το βάλω όπου θέλω,ούτε με το πανί έχω πρόβλημα σε θέμα μεγέθους, έχω χώρο.

Το θέλω πιο πολύ για μπάλα κ για καμιά ταινία.μπάτζετ έχουμε 1500 το κομμάτι μαζί με τα πανιά.

19 June 2006
35,670
Καλημέρα.

Τι ύψος έχει το ταβάνι? Πόσο φωτεινός θα είναι ο χώρος? Θα παίζει και πρωί με το φως της μέρας? Πηγή είναι επίγειο ή δορυφορικό HD σήμα?

stam@tis

New member
2 November 2013
33
ψηλά είναι.δεν ξέρω πόσο αλλά σχετικά ψηλά.ναι μάλλον ΟΤΕ θα βάλω.το νωρίτερο που θα παίζει είναι 7 το απόγευμα δηλαδή το καλοκαιρινή θα είναι ακόμα μέσα.το βράδυ θα υπάρχει κανονικός φωτισμός

Browser

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,573
Το πιο σημαντικο κατα την αποψη μου θεμα ειναι να μας πεις αν ο χωρος ειναι για καπνιζοντες η οχι !

stam@tis

New member
2 November 2013
33
ναι θα έχει αλλά είναι εξωτερικός χώρος οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα

stam@tis

New member
2 November 2013
33
Λοιπόν αυτό είναι το μαγαζί.
είναι γωνία κ με ενδιαφέρει πολύ η έξω αυλή γιατί θα δουλεύει κυρίως καλοκαίρι.

Τώρα πήρα τον χώρο κ μέχρι τον Μάρτη πρέπει να είναι όλο έτοιμο.

Κ ηχεία θα χρειαστώ για μουσική.γενικά κ με τηλεόραση πιστεύω θα γίνει δουλειά αλλά καλύτερα προβολέας

Attachments

• uploadfromtaptalk1383576897338.jpg
    uploadfromtaptalk1383576897338.jpg
    95.5 KB · Views: 136
  • uploadfromtaptalk1383576914957.jpg
    uploadfromtaptalk1383576914957.jpg
    90.6 KB · Views: 135
  • uploadfromtaptalk1383576930895.jpg
    uploadfromtaptalk1383576930895.jpg
    96.9 KB · Views: 135
  • uploadfromtaptalk1383576987838.jpg
    uploadfromtaptalk1383576987838.jpg
    69.4 KB · Views: 135

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,618
Γνωμη μου ετσι οπως βλεπω της φωτο βρες δυο 60 αρες πλασμα και εισαι ΟΚ μην μπλεξεις με προβολεα

19 June 2006
35,670
Η οθόνη θα τοποθετηθεί έξω και που ακριβώς?

Αν ναι, μπορείς από τώρα να ξεχάσεις τις καλοκαιρινές προβολές 7 η ώρα το απόγευμα. Για βράδυ-βράδυ, κάτι γίνεται...

stam@tis

New member
2 November 2013
33
2 προβολείς έλεγα. έναν για κάθε γωνιά.ναι κάπου εκεί έξω όπου είναι καλύτερα.δεν έχω πρόβλημα.

Οπότε λες καλύτερα τηλεοράσεις? μα και τηλεόραση να πάρω θα έχει πολύ κακή εικόνα μέρα κ έξω

19 June 2006
35,670
Δυστυχώς, είναι λίγο κάπως οι συνθήκες για προβολέα. Ο προβολέας είναι λίγο περίεργο ''ζώο'', θέλει τη φροντίδα του και κάποιες προϋποθέσεις. Όταν, λοιπόν, ξεκινάμε από την πρώτη (απόλυτο σκοτάδι) και πάμε σε προβολή ημέρας, όπως καταλαβαίνεις, τα πράγματα είναι ακατόρθωτα για front throw μηχανήματα. Καμιά λάμπα δεν είναι πιο δυνατή από τον ήλιο ακόμα και στη δύση του πόσο μάλλον 7 η ώρα το απόγευμα καλοκαιριού.

Για τις τηλεοράσεις, καλύτερα να ανοίξεις νήμα στην κατηγορία των τηλεοράσεων.

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,618
Μια χαρα εισαι με αυτες...αν παλι σκοπευεις να το κανεις ζουγκλα με πρασιες και τεντες μπορεις να εχεις εναν προβολεα με πανι στις 120 ιντσες αλλα θελει σκοταδι και επειδη πας να προλαβεις Μουντιαλ 2014 σου λεω οτι λογω διαφορας ωρας ολοι οι αγωνες θα ειναι βραδυ

stam@tis

New member
2 November 2013
33
οι αγώνες είναι το νωρίτερο 7 αλλά είναι λίγοι έτσι νωρίς.

Οι πιο πολλοί είναι στις 8 και στις 10

έχει βγει το πρόγραμμα

elgriego

Senior Member
1 September 2010
426
Re: Απάντηση: αγορά προβολέα

Θα μπορουσες να βαλεις μια τηλεοραση και για τα σπεσιαλ events να αναβεις τον προβολεα το βραδυ. Εκτος και αν μπορεις να ελεγξεις την φωτεινοτητα κατα την διαρκεια της προβολης οποτε σκεψου το. Η αληθεια ειναι οτι το σηζητουσα με φιλους προσφατα και λεγαμε τι ωραια που ηταν στην Αγγλια που σπουδασαμε που ειχαν προβολεις για τα καλα τα ματσακια. 200 ατομα και βλεπαμε ανετα. Απορω πως δεν το εχουν κανει ολα τα μπαρ εδω και εχουν κατι 40 αρες τηλεορασεις για 100 ατομα απο τα 5-10 μετρα και βγαζουμε τα ματια μας.

Παντως ειναι ρισκο και προβολεας και Ελληνικο καλοκαιρι σε μπαρ με καπνους δεν μου ακουγεται καλο. Ακου τους ειδικους καλυτερα, εγω μονο την γνωμη μου μπορω να πω σας πελατης για το τι θα ηθελα να δω. Παντως την τεχνολογικη σου ερευνα καλα κανεις και την κανεις εδω.

Αν πας στην λυση τηλεορασεων παντως σιγουρα μην πας σε πλασμα γιατι εκτος απο την σχετικη ελλειψη φωτεινοτητας και μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος που εχουν και ειναι πιο αντανακλαστικες και το burn in παραμονευει. Το Σαββατο ημουν σε ενα μαγαζι για να δω το "ντερμπι" και η μια τηλεοραση ηταν πλασμα και ειχε σκιασεις παντου και απλα δεν βλεποταν.

Καλη τυχη.