Δεν είμαι σίγουρος, αλλά δε θα πρότεινα να αγοράσεις τώρα ένα ουσιαστικό κατηργημένο μοντέλο. Μπορεί ουσιαστικά να πρόκειται για το ίδιο μηχάνημα, όμως το slim έχει μικρότερη κατανάλωση, γενικά λέγεται ότι έχει καλύτερη ψύξη, και (υποκειμενικό αυτό φυσικά) εμένα μ'αρέσει πολύ περισσότερο στο μάτι, το άλλο το γυαλιστερό μου έκανε too much για το σαλόνι μου. Φυσικά με το fat έχεις και υποστήριξη linux αλλά δεν ξέρω πόσο θα το εκτιμήσει αυτό ο μικρός... Οσο για την συμβατότητα PS2, δε νομίζω ότι είναι λόγος να επηρρεάσει την επιλογή σου, διότι αφενός μετά από λίγο καιρό με HD graphics τα παιχνίδια του 2 θα πάνε στο... πατάρι, αφετέρου για αυτή τη μεταβατική περίοδο μπορεί να'χεις μαζί και το PS2, εξάλλου σε άλλη είσοδο της τηλεόρασης συνδέεται...
Νομίζω βρίσκεις συμπαθητικά πακέτα του slim μέχρι 350 ευρώ, που έχουν είτε ένα παιχνίδι μαζί με έξτρα χειριστήριο είτε δύο παιχνίδια, είτε ταινίες με το bluray remote, ή κάποιον από τους σούπερ ντούπερ καινούριους τίτλους (assassin's creed 2, uncharted 2 κλπ)