Αγορά ψηφιακού δέκτη με δυνατότητα εγγραφής

Thomas_GR700

Established Member
17 December 2006
278
Παρακαλώ να έχω την συμβουλή σας γιατι είμαι παντελώς άσχετος με το θέμα.Θέλω ν'αγοράσω έναν ψηφιακό δέκτη επειδή στην περιοχή μου θα διακοπεί σύντομα η εκπομπή αναλογικού σήματος.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εαν υπάρχει κάποιος δέκτης ,στον οποίο να μπορώ να γράφω κάποιες ταινίες απο την τηλεόραση καί να τις βλέπω την ώρα που θέλω.Πρέπει να σας πω οτι η τηλεόρασή μου είναι μία παλιά Sony ,αγορασμένη το 1986 καί η μόνη είσοδός της πλην της κεραίας είναι μία υποδοχή scart.Eαν δε στο μέλλον αγοραστεί μία σύγχρονη τηλεόραση να μπορεί ο δέκτης αυτός να χρησιμοποιηθεί σαν αντιγραφέας καί αναπαραγωγέας .Yπάρχει σήμερα τέτοιος δέκτης καί αν ναι ποιός;

Re: αγορά ψηφιακού δέκτη με δυνατότητα εγγραφής

Το 99% των δεκτών της αγοράς κάνουν εγγραφή, ανεξάρτητα από τον τύπο της τηλεόρασης που ειναι συνδεμένοι. Πιάσε ένα-ένα τα θέματα της κατηγορίας δεκτών, κατα προτίμηση αυτά που έχουν αρκετές σελίδες με απαντήσεις, και διάλεξε ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Απάντηση: αγορά ψηφιακού δέκτη με δυνατότητα εγγραφής

Πολύ σωστά. Σχεδόν όλοι κάνουν εγγραφή ενώ πάλι σχεδόν όλοι έχουν σύνδεση scart. Άρα σχεδόν όλοι κάνουν αυτό που θέλεις. Το ποιός από όλους το κάνει καλύτερα σε διάφορες λεπτομέρειες είναι μεγάλο θέμα και πρέπει να διαβάσεις τα θέματα των δεκτών για να κάνεις τις συγκρίσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σου και ποιά από τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες τους σε ενδιαφέρουν.