Αγορά ραδιοενισχυτή έως 600 ευρώ!

Vasilis21

Established Member
12 April 2014
256
Καλησπέρα σας και καλή χρονια με υγεια και ευτυχια για όλους,

Εχω ενα συστημα 5.1 που αποτελειτε από 4 monitor audio BX2, 1 κεντρικό monitor audio BX-LCR και 1 sub VELODYNE IMPACT 12, ολα τα έχω πάνω σε έναν ραδιοενισχυτη DENON X-1000. Σκεφτομαι να αναβαθμίσω το σύστημα σε 7.1 με την αγορά ενός ζευγους monitor audio BX5 τα οποία θα βάλω front αλλά θα πρέπει να αλλάξω και τον DENON για να πάρω έναν 7.1. έως 600 με 650 Ο νεός ενισχυτης θελω να υποστηριζει τα κάτωθι:
wi-fi, 3D, 4K, video και audio striming και θύρα MHL, με μια πρωτη ματια είδα τον ΥΑΜΑΗΑ RX-777 αλλά δεν ξέρω πως θα ταιριαξει με τα monitor audio. Σε διάφορα site που κοιταξα διαβασα οτι τα ηχεια τα χαρακτηριζουν οσον αφορα τον ηχο ''BRIGHT'' και συνιστουν ο ενισχυτης που θα τα συνοδευει να μην ειναι ''BRIGHT'' για να τα ισσοροπησει, άλλες αποψεις λενε οτι ειναι θεμα γουστου του ηχου που θες ακους.

Θα ήθελα τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας για τα ανωτέρω διοτι δεν το κατέχω και πολυ το άθλημα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Re: ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΕΩΣ 600!!!!!!!!!

Με τον denon πως σου φάνηκαν τα Monitor Audio; Bright ή όχι;

Re: ΑΓΟΡΑ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗ ΕΩΣ 600!!!!!!!!!

Με τον denon πως σου φάνηκαν τα Monitor Audio; Bright ή όχι;

με τον denon δεν μου φανηκαν τοσο ''bright'' για να ειναι ενοχλητικο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kαλησπέρα σας και πάλι,

Καταρχάς ευχαριστω για τις απόψεις σας,

επειδη αυξήθηκε το budget θα πάρω τελικά τα monitor audio BX6 αντί για τα ΒΧ5 και για τον 7.1 ενισχυτή θα εχω την δυνατότητα να διαθέσω πανω κάτω έως 800. Σκεφτομουν τον Denon X-4000 αλλά το μονο που με χαλάει ειναι πως δεν έχει HDMI 2.0. Υπάρχει καμία άλλη προταση σε αυτο το ποσό που να έχει και HDMI 2.0.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων