Αγορά ραδιοενισχυτή

gvupp

New member
24 January 2011
25
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι νέος στο φόρουμ και γενικότερα στο κομμάτι των ραδιοενισχυτών – ηχείων και θα ήθελα την βοήθεια σας.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν ραδιοενισχυτή (SONY STR DG720) και τα ηχεία (SONY SS F6000) τι λέτε για αυτήν την επιλογή? Μπορώ να διαθέσω το πολύ 400 έως 500 ευρώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όπoια βοήθεια!!

Last edited by a moderator:
Βασικά ξέχασα να σας πω ότι τον ραδιοενισχυτή τον θέλω περισσότερο για μουσική!

Αξιοπρεπής δικάναλος και με ενσωματωμένο ραδιόφωνο -και φθηνός- είναι και ο Harman Kardon 3390.

Ίσως αργότερα θα τον τοποθετήσω και στην τηλεόραση.
Κάποιος φίλος είπε και για τους Yamaha RXV 465, RXV 565 και για τον Pioneer VSX 520.
Τι λέτε??

σε a/v μην πας σε sony.
Σε μικρους ο 565 μια χαρα δειχνει.
Να κάνω μια ερώτηση?
Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πάνω στο συγκεκριμένο σπορ , γιατί όλοι μου λέτε να μην πάω σε επιλογή Sony ραδιοενισχυτή??
Έχει κάποιο θέμα η Sony στους AV??

Αυτά τα ηχεία δεν είναι ευαίσθητα και με αυτούς τους ενισχυτές δε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα..Βέβαια σ'αυτά τα χρήματα οι επιλογές σου είναι πολύ περιορισμένες...Μονο τα Roister Emphasis μου έρχονται στο μυαλό αλλά και πάλι ανεβαίνει το κόστος..

Αυτά τα ηχεία δεν είναι ευαίσθητα και με αυτούς τους ενισχυτές δε θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα..Βέβαια σ'αυτά τα χρήματα οι επιλογές σου είναι πολύ περιορισμένες...Μονο τα Roister Emphasis μου έρχονται στο μυαλό αλλά και πάλι ανεβαίνει το κόστος..
Όσο για τους ενισχυτές που μου προτείνουν τα παιδιά αλλά και αυτούς που έχω δει μήπως μπορείς να έχεις άποψη??

τα Sony φαίνονται εντυπωσιακά,
δεν ξέρω όμως πως παίζουν...
αυτο ειναι το θεμα . . . δεν τα εχω ακουσει ουτε κι εγω και δεν ξερω πως παιζουν!!

Όσο για τους ενισχυτές που μου προτείνουν τα παιδιά αλλά και αυτούς που έχω δει μήπως μπορείς να έχεις άποψη??

Εγω στη θεση σου θα επαιρνα αυτον εδω:

http://www.schlauershoppen.de/de/Ho....html?XTCsid=e5d93b9f1d21f43603179f9db3be30b9

400-500 ειναι το budget σου για τον ενισχυτη η για ολο το συστημα;; Αν ειναι για ολο το συστημα τοτε πιστευω οτι δεν μπορεις να περιμενεις πολλα απο αυτο και ισως θα επρεπε να συμβιβαστεις με καποιο ετοιμο συστημα η καποια ηχομπαρα. Αλλιως αν θες μια αξιοπρεπη-καλη επιλογη, με σχετικα λιγα χρηματα μπορεις να παρεις αυτον τον ενισχυτη και δυο κολωνες (Emphasis, Crystal Audio,Klipsch RF-52) και να χτισεις το συστημα σιγα σιγα. Ελπιζω να μην ειμαι off topic αφου αν εννοεις 500 συνολο τοτε αυτα ερχονται γυρω στα διπλασια χρηματα.

Εγω στη θεση σου θα επαιρνα αυτον εδω:

http://www.schlauershoppen.de/de/Ho....html?XTCsid=e5d93b9f1d21f43603179f9db3be30b9

400-500 ειναι το budget σου για τον ενισχυτη η για ολο το συστημα;; Αν ειναι για ολο το συστημα τοτε πιστευω οτι δεν μπορεις να περιμενεις πολλα απο αυτο και ισως θα επρεπε να συμβιβαστεις με καποιο ετοιμο συστημα η καποια ηχομπαρα. Αλλιως αν θες μια αξιοπρεπη-καλη επιλογη, με σχετικα λιγα χρηματα μπορεις να παρεις αυτον τον ενισχυτη και δυο κολωνες (Emphasis, Crystal Audio,Klipsch RF-52) και να χτισεις το συστημα σιγα σιγα. Ελπιζω να μην ειμαι off topic αφου αν εννοεις 500 συνολο τοτε αυτα ερχονται γυρω στα διπλασια χρηματα.
Το όριο είναι 500 ευρώ.
Όσο ψάχνω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι.
[FONT=&quot]Άσε που βρήκα και μια προσφορά σε ραδιοενισχυτή [/FONT][FONT=&quot]Sony[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]STR[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]DH[/FONT][FONT=&quot]800 στα 250ευρο και δεν ξέρω τι να κάνω[/FONT]