αγορά samsung 40 ίντσες

vatikiotis

New member
29 March 2011
30
καλησπέρα σε όλους. λοιπόν μετά από άγρια αναζήτηση 2 ετών:smash: αποφάσισα να πάρω τηλεόραση. τα οικονομικά δεν είναι τα καλύτερα. κατέληξα μετά από ψάξιμο στο Σκρουτζ στην samsung 40C650. τη βρήκα στο νετ στα 640 . και εκεί που ήμουν έτοιμος μου λέει ένας γνωστός με μαγαζί ότι έχει την UE40D5000 στα 680 και την UE40D5500 στα 720 . μπήκα στο site της samsung και δεν τις βρήκα αυτές τις τηλεοράσεις. τι γίνεται ρε παιδιά; είναι παλιά μοντέλα; έχει κάποιος καμιά καλύτερη ιδέα; αυτές που λέω αξίζουν; η θέαση θα γίνεται πάντως από τα 2 μέτρα περίπου και η TV θα παίζει κυρίως ταινίες και τα προγράμματα της τηλεόρασης. ευχαριστώ εκ των προτέρων

H 650 ως μοντέλο σειράς 6 έχει καλύτερη εικόνα από τις 2 που αναφέρεις.Επίσης led = lcd με διαφορετικό οπίσθιο φωτισμό.2 μέτρα απόσταση θέασης και 40 ίντσες είναι ικανοποιητικός συνδιασμός πάντως.Οι τηλεοράσεις σειράς D δεν έχουν ''περαστεί'' ακόμη στο site της Sam.

Last edited:
Samsung UE40D5000 40inch Full HD 100hz LED Television from Samsung brings the full HD experience to your living room! UE40D5000 includes 100htz refresh rate to give you the best experience when gaming and watching your favorite moveis. Sleek design and thin frame means it will look great which ever room it sits in. UE40D5000 available from Richmond AV!

UE40D5000 Features

Full HD 40 inch LED TV Televisions
Ultra Slim LED TV Televisions
1920 x 1080 resolution
Ultra Clear Panel
Freeview
100 Hz refresh rate
Dolby Digital +
SRS TheaterSound HD
ConnectShare
Anynet +
Game Mode
Charcoal Black

Connections

4 x HDMI
1 x USB
1 x Component In
1 x Composite In
1 x Digital Audio Out (optical)
1 x PC In
1 x CI Slot
1 x Scart
1 x Headphone
1 x PC Audio In

Dimensions

W x H x D: 950 x 635 x 255mm

Απο οτι βλεπω η D5000 εχει 100 Ηz που δεν ειχε η C5000. Κατι που ειναι πολυ πιο σημαντικο απο "LED" και αλλα κολπα της διαφημισης.

η 5000 από την 5500 τι διαφορές έχει; γιατί αν δεν έχει διαφορές τότε γιατί να δώσω 40 με 50 ευρώ παραπάνω;πάντως dts έχω την εντύπωση παίζουν όλες ή κάνω λάθος;

http://www.samsung.com/gr/consumer/...WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

βρήκα τα στοιχεία της 37αρας στο site.για τη 40αρα ακόμα τίποτα. λες να είμαι ο πρώτος που θα την τσιμπήσει;:drummer:

οι τιμές που σας είπα είναι μόνο προς το πρόσωπό μου.για τους υπόλοιπους θα ισχύον ότι βγάλει η εταιρεία δυστυχώς.

μόλις παρήγγειλα την 40D5500. Παρασκευή ή Δευτέρα την έχουμε. μετά από 10 χρόνια με μια Philips 25αρα CRT νομίζω το βήμα είναι τεράστιο! η τιμή 720 . πολύ κάτω απ'ότι παίζει στην αγορά. νομίζω η αγορά είναι ικανοποιητική όσον αφορά το budget μου! από βοδμάδα με εντυπώσεις από την TV.

λοιπόν μόλις μου είπαν ότι η 5500 έρχεται από τέλος του μήνα και βλέπουμε. στο σκρουτζ την είδα στο audio show στα 700 αλλά τους πήρα τηλ και μου λένε δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν. οπότε η τιμή είναι πλασματική.άσε που ούτε παραγγελίες δέχονται. οπότε νομίζω πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία μου γιατί τα 720 που μου είχαν πει σε 15 μέρες θα έχουν πάει παρακάτω μόλις παραλάβουν όλοι κομμάτια. πάντως ακόμα έχω στο νου την C650 που στο πλαίσιο έχει 650 . τι λέτε; να αναμένω ή να χτυπήσω παλιό κομμάτι;

λοιπόν μόλις μου είπαν ότι η 5500 έρχεται από τέλος του μήνα και βλέπουμε. στο σκρουτζ την είδα στο audio show στα 700 αλλά τους πήρα τηλ και μου λένε δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν. οπότε η τιμή είναι πλασματική.άσε που ούτε παραγγελίες δέχονται. οπότε νομίζω πρέπει να ακυρώσω την παραγγελία μου γιατί τα 720 που μου είχαν πει σε 15 μέρες θα έχουν πάει παρακάτω μόλις παραλάβουν όλοι κομμάτια. πάντως ακόμα έχω στο νου την C650 που στο πλαίσιο έχει 650 . τι λέτε; να αναμένω ή να χτυπήσω παλιό κομμάτι;

Αν δεν σε ενδιαφερει το iternet γιατι δεν κοιτας τελικα την D5000
Λογικα τελος του μηνα θα ερθει και η D5500 και οι τιμες ειναι ικανοποιητικες
Καλυτερα περιμενε να παρεις νεο μοντελο αν δεν βιαζεσαι

πού είναι η τηλεόραση οέο;;; Από δεκαπενθήμερο σε δεκαπενθήμερο πάμε και τα νεύρα τσιτώνουν. Παρήγγειλα την 40D5500 πριν 2 βδομάδες και σήμερα που πήρα μου είπαν σε 15 μέρες και βλέπουμε!!!!!! τι γίνεται ρε γαμώτο με τη samsung; τόση καθυστέρηση;

Λοιπόν έχουμε και λέμε...μετά από πολύ κράξιμο στις λεγόμενες μεγάλες εταιρείες για τις τιμές που διαθέτουν τις τηλεοράσεις τους που είναι πολύ παραπάνω από τα μικρά μαγαζιά τελικά ακύρωσα την τηλεόραση από το μικρό μαγαζί και την παρήγγειλα από τον Κωτσόβολο.χαχαχαχαχα 1,5 μήνα την περίμενα, την είχα κλείσει στα 720 και τελικά σήμερα την ακύρωσα και για καλή μου τύχη μπήκα στο site του Κωτσόβολου. είχε λοιπόν την 5500 650 στο internet με 12 άτοκες δόσεις και παράδοση σε 2 μέρες.νομίζω άξιζε τον κόπο.αν την έκλεινα χθες αύριο θα έβλεπα τον τελικό σε HD!!!!