- 3 November 2011
- 16
Καλημερα και απο μενα.Προκειται σε λιγες μερες να αγορασω και γω τηλεοραση και εχω καταληξει στην 46D8000,την οποια την εχω ερωτευθει απ'την πρωτη στιγμη που την ειδα.Δεν εχω πολυ μεγαλη εμπειρια απο HD τηλεορασεις οποτε δε ξερω αν τα οποια μικροπροβληματακια εχει στο θεμα εικονας(που ετσι κι αλλιως ειναι πολυ λιγα σε σχεση με αλλες) θα με πειραζαν.Απ την αλλη ασχολουμαι πολυ με τον υπολογιστη μου και εχω τεραστιο αρχειο απο ταινιες και σειρες σε σκληρους δισκους.Γι'αυτο κατεληξα σ'αυτην γιατι απο οτι εχω ακουσει πρεπει να εχει τη καλυτερη συμβατοτητα με αρχεια εικονας και υποτιτλους.Καλα δεν εχω καταλαβει;;;Επισης το smart hub δεν ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απο πλευρας λειτουργιων μενου;;;θα ηθελα τη γνωμη σας σε αυτα αλλα θα ηθελα να με διαφωτισετε και σε δυο ακομη πραγματα:
1.Ξερετε απο που μπορω να τη παρω και να μου δωσουν 2 3d glasses δωρο;Νομιζω πριν 1-1,5 μηνα το ΠΛΑΙΣΙΟ εδινε δυο.Ισχυει και αν οχι που υπαρχει, αν ξερει καποιος;
2.Τι remote control θα μου δωσουν;Δινουν πλεον το ασημενιο;
3.Καμερα εχω μια logitech quickcam pro 9000.Κανει αυτη η πρεπει να παρω καποια της samsung και ποσο κοστιζει;
Ελπιζω να μη σας κουρασα.Θα εκτιμουσα αν μου απαντουσατε σ'αυτες τις αποριες γιατι ειναι αρκετα σημαντικη αγορα.Thanks
1.Ξερετε απο που μπορω να τη παρω και να μου δωσουν 2 3d glasses δωρο;Νομιζω πριν 1-1,5 μηνα το ΠΛΑΙΣΙΟ εδινε δυο.Ισχυει και αν οχι που υπαρχει, αν ξερει καποιος;
2.Τι remote control θα μου δωσουν;Δινουν πλεον το ασημενιο;
3.Καμερα εχω μια logitech quickcam pro 9000.Κανει αυτη η πρεπει να παρω καποια της samsung και ποσο κοστιζει;
Ελπιζω να μη σας κουρασα.Θα εκτιμουσα αν μου απαντουσατε σ'αυτες τις αποριες γιατι ειναι αρκετα σημαντικη αγορα.Thanks