Αγορα samsung 46D8000...Απο που και πως;

longiorgis

New member
3 November 2011
16
Καλημερα και απο μενα.Προκειται σε λιγες μερες να αγορασω και γω τηλεοραση και εχω καταληξει στην 46D8000,την οποια την εχω ερωτευθει απ'την πρωτη στιγμη που την ειδα.Δεν εχω πολυ μεγαλη εμπειρια απο HD τηλεορασεις οποτε δε ξερω αν τα οποια μικροπροβληματακια εχει στο θεμα εικονας(που ετσι κι αλλιως ειναι πολυ λιγα σε σχεση με αλλες) θα με πειραζαν.Απ την αλλη ασχολουμαι πολυ με τον υπολογιστη μου και εχω τεραστιο αρχειο απο ταινιες και σειρες σε σκληρους δισκους.Γι'αυτο κατεληξα σ'αυτην γιατι απο οτι εχω ακουσει πρεπει να εχει τη καλυτερη συμβατοτητα με αρχεια εικονας και υποτιτλους.Καλα δεν εχω καταλαβει;;;Επισης το smart hub δεν ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απο πλευρας λειτουργιων μενου;;;θα ηθελα τη γνωμη σας σε αυτα αλλα θα ηθελα να με διαφωτισετε και σε δυο ακομη πραγματα:
1.Ξερετε απο που μπορω να τη παρω και να μου δωσουν 2 3d glasses δωρο;Νομιζω πριν 1-1,5 μηνα το ΠΛΑΙΣΙΟ εδινε δυο.Ισχυει και αν οχι που υπαρχει, αν ξερει καποιος;
2.Τι remote control θα μου δωσουν;Δινουν πλεον το ασημενιο;
3.Καμερα εχω μια logitech quickcam pro 9000.Κανει αυτη η πρεπει να παρω καποια της samsung και ποσο κοστιζει;
Ελπιζω να μη σας κουρασα.Θα εκτιμουσα αν μου απαντουσατε σ'αυτες τις αποριες γιατι ειναι αρκετα σημαντικη αγορα.Thanks

Yperion το χω ηδη ρωτησει(post1336) στο συγκεκριμενο thread αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση.Επισης το χω διαβασει ολο το thread αλλαεπειδη οι ερωτησεις μου ειναι πολυ συγκεκριμενες κ ρωταω για το τωρα δε με καλυπτουν οι απαντησεις.εξαλλου επειδη προκειται για αγορα νεας TV θεωρησα σκοπιμο να κανω μια προσπαθεια κ δω.Ειτε στο ενα ειτε στο αλλο οι γνωμες ...καλοδεχουμενες!

http://www.skroutz.gr/s/329501/Samsung-UE46D8000-46.html?keyphrase=46D8000

Μπορεις να αρχισεις να παιρνεις τηλεφωνα και να ρωτας.

Το πλαισιο γενικα θεωρειται απο τα πιο ακριβα μαγαζια , αν εχεις τα λεφτα μετρητοις μην διστασεις να αρχισεις τα παζαρια (πιστεψε με μπορουν να ριξουν την τιμη 150-200 ευρω αν θελουν γιατι τα περιθωρια κερδους ειναι μεγαλα) , αλλα και με δόσεις μπορεις να παρεις κανα ζευγαρι γυαλια δωρο.

οτι σου λέει ο yperion. και επισημαίνω και εγώ ότι αν έχεις το μαρούλι στην τσέπη κάνε παζάρι. πέφτουν και ειδικά οι αλυσίδες.
και να σου πώ πχ ότι την πήρα τόσο με 2 γυαλιά σε μια προσφορά 10 ημερών ή ότι την πήρα χωρίς γυαλιά σε τιμή μείον το φπα δεν λέει τίποτα γιατί κάθε μέρα αναπροσαρμόζονται οι τιμές και οι προσφορές.