Αγορα samsung 46es8000

polakias

New member
11 October 2007
10
Θα ηθελα τα φωτα σας για την tv,ειναι εκθεμα 2 μηνων και η τιμη αρκετα χαμηλα θα ελεγα (869). Η χρηση θα ειναι 80% ταινιες απο pc και gaming.Πιστευετε οτι θα με καλυψει για την χρηση που την θελω??Εχω διαβασει απο αρκετους που ειχαν θεμα με προβληματικες tv,μπορω να την δω σε λειτουργ αλλα δεν γνωριζω αν θα φανει κατι στο καταστημα με τοσο δυνατο φωτισμο. Οποιος ειναι κατοχος και μπορει ας δωσει τα φωτα του,ευχαριστω.

Θα ηθελα τα φωτα σας για την tv,ειναι εκθεμα 2 μηνων και η τιμη αρκετα χαμηλα θα ελεγα (869). Η χρηση θα ειναι 80% ταινιες απο pc και gaming.Πιστευετε οτι θα με καλυψει για την χρηση που την θελω??Εχω διαβασει απο αρκετους που ειχαν θεμα με προβληματικες tv,μπορω να την δω σε λειτουργ αλλα δεν γνωριζω αν θα φανει κατι στο καταστημα με τοσο δυνατο φωτισμο. Οποιος ειναι κατοχος και μπορει ας δωσει τα φωτα του,ευχαριστω.

καλη τιμη...κανε τα εξης.κρατα ενα usb stick με τα εξης test patterns 1 με γκρι καρτελα για να δεις clouding και 1 me test clouding (το γνωστο σταυρο,θελει χαμηλο φωτισμο) και καρτελες με κοκκινο πρασινο μπλε για καμμενα πιξελ.αν σε αφησουν να τα δοκιμασεις και ειναι ολα οκ ειναι πολυ καλη αγορα αν και οι ιντσες θα σου πεσουν λιγες...

Γιατί θα του πέσουν οι ίντσες λίγες??Δεν είδα να αναφέρει κάπου ο φίλος απόσταση θέασης

Γιατί θα του πέσουν οι ίντσες λίγες??Δεν είδα να αναφέρει κάπου ο φίλος απόσταση θέασης

η es8000 δειχνει πιο μικρη στο ματι απο τις αλλες λογω του μικρου πλαισιου...εξαλου το μεγαλο μεγεθος κανενα δεν εβλαψε

Μάλιστα...

ειμαι παθων...αλλαξα μια b7000 46" με την d8000 46" και ηταν σαν 40".χωρια που οσοι την εβλεπαν ελεγαν "πηρες μικροτερη?"...τωρα εχω 55" γιατι στα 2,5 μετρα μου φανηκαν οι 46" λιγες..και οταν ειχα πρωτοπαρει την b7000 ελεγα "πω πω θεριο"

Μπορείς να βολευτείς με 46'',αλλά τώρα που μάθαμε και την απόσταση ίσως να κοίταζες και σε 50''

Μπορείς να βολευτείς με 46'',αλλά τώρα που μάθαμε και την απόσταση ίσως να κοίταζες και σε 50''

Δεν εχω θεμα η 46 θα με καλυψει,αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν ειναι καλη αγορα για την χρηση που την θελω σ αυτα τα χρηματα

επειδη ειμαι στα 3 μετρα.... και η es8000 βγαινει 55 αν επαιρνα την φετινη 50F6500 θα επαιρνα χειροτερη tv?

Last edited:
επειδη ειμαι στα 3 μετρα.... και η es8000 βγαινει 55 αν επαιρνα την φετινη 50F6500 θα επαιρνα χειροτερη tv?

ειμαι υπερ στις πολλες ιντσες...εχει σαφως πιο χορταστικη εικονα σε ολα...πρωτα κοιτα σωστο μεγεθος για την αποσταση θεασης που εχεις και μετα τα αλλα