Αγορά Samsung TV και Nova

bike

Established Member
28 April 2011
169
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή βλέπω ότι εδώ γενικά σκαμπάζετε από νοβα και από τιβι θέλω τη γνώμη σας μη κάνω καμιά πατάτα. έχω δει αυτή εδώ τη προσφορα από το πλαίσιο και το ψήνω. αξιζει η τιμη που δινει για τη τιβι αυτή και αυτο το πακέτο που δίνει μαζί;

Κοίτα η τηλεόραση για μένα είναι super για τα χρήματα της. Επίσης με +100 ευρώ παίρνεις το nova in a box το οποίο είναι μια χαρά αν σκεφτείς ότι παίρνεις και τον εξοπλισμό μαζι. Όταν σου τελειώσει το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς όποτε θελεις.

Αν και αντιπαθώ το . πλαίσιο γιατί είναι σαν σούπερ μάρκετ η προσφορά φαίνεται καλή. Παρόμοια τηλεόραση έχω κι εγώ (λιγότερες ίντσες) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, από την άλλη είναι καλή περίπτωση για να πάρεις και το in a box ,τουλάχιστον αρχικά για δοκιμή και μετά αν σου αρέσει συνεχίζεις με συνδρομή.

Κοίτα η τηλεόραση για μένα είναι super για τα χρήματα της. Επίσης με +100 ευρώ παίρνεις το nova in a box το οποίο είναι μια χαρά αν σκεφτείς ότι παίρνεις και τον εξοπλισμό μαζι. Όταν σου τελειώσει το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς όποτε θελεις.

Δε κατάλαβες καλά μάλλον ή δεν έχω καταλάβει εγώ (μη τη πατήσω κιόλας). Το νοβα το δίνουν στη τιμή που λέω παραπάνω. Αν είναι να δώσω και 100 ευρώ από πάνω στα 700 δε ξέρω αν με συμφέρει. Πόσο κάνει η τηλεόραση κανονικά; Αξίζει; Τη νοβα τη ξέρω και τη θέλω τουλάχιστο για να δω αν έχει καλά προγράμματα αλλά για την τβ δε ξέρω.

sorry εγω δεν εκφραστηκα καλα.
Η τηλεοραση μονη της εχει 600.
Το nova in a box μονο του 169.
Συνολο:769

Με την προσφορα 709

Επομενως κερδος 60 ευρω

Μια χαρά είναι η προσφορά. 600 την έχουν κάτι μαγαζιά (από scroutz) που ούτε που τα ξέρω οπότε δεν ξέρω και αν θα την παραλάβω και ποτέ. Τα γνωστά μαγαζια την έχουν από 700 και πάνω, οπότε το nova-in-a-box πάει σχεδόν τσάμπα. Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή και γενικά είμαι και fan των samsung. Και έχεις και τη nova καβάτζα!

Μια χαρά είναι η προσφορά. 600 την έχουν κάτι μαγαζιά (από scroutz) που ούτε που τα ξέρω οπότε δεν ξέρω και αν θα την παραλάβω και ποτέ.

Τι θα πει δεν ξερεις αν θα την παραλαβεις?

Μια χαρα καταστηματα ειναι οσα εχει τυχει να αγορασω με κανονικες εγγυησεις και απειρως καλυτερη εξυπηρετηση.

Με την νοοτροπια αυτη καλα κανουν τα "γνωστα μαγαζια" και πιανουν τον κ@λο στις τιμες αφου δεν εχουμε σωστη νοοτροπια σαν καταναλωτες.

Δεν είναι έτισ όπως τα λές. Τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών έχουν μεγάλη γκάμα και ρίχνουν αρκετά τις τιμές και βάζουν και προσφορές. Συγγνώμη αλλα´εγώ δεν πολυ εμπιστεύομαι να δώσω σε ένα μαγαζί που δεν το έχω ξανακαούσει ποτέ επειδή μου το έβγαλε για πιο φθηνό το scroytz. Θα πάρω από κάπου που έχω ξαναπάρει ή καποιος θα μου το έχει προτείνει.

Τώρα όσον αφορά την προσφορά μια χαρά καλύπτει την τιμή μαζί με το πακέτο της νόβα! Γνώμη μου, πάντα!

Απο αυτη την λαθος καταναλωτικη νοοτροπια επιζουν "φαρμακεια" σε τιμες τυπου Plaisio , Multirama , Κωτσοβολος κτλ.

H Προσφορα αξιζει αν θελεις και το nova
Eχω την ιδια τηλεοραση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Οσο για τα μαγαζια απο skroutz αν διαβασεις γνωμες χρηστων που
εχει τα αστερακια βλεπεις ποιο ηλεκτρονικο μαγαζι μπορεις να εμπιστευτεις
και να διαβασεις αποψεις χρηστων
Εχω παρει καποια πραγματα απο συγκεκριμενα ηλ.μαγαζια ολα οκ
Τα πολυκαταστηματα απλως κανουν ατοκες δοσεις με πιστ.καρτες

Στην ουσια δεν ειναι ατοκες οι δοσεις οταν στη καλυτερη περιπτωση το καθε φαρμακειο πουλαει με καπελα +200 / tv. Ιδια τιμη την αγοραζεις στο τελος.

Τελικά βαρέθηκα να κουνηθώ και δεν την πήρα την τηλεόραση. Τώρα το θυμήθηκα κιόλας να απαντήσω. Ευχαριστώ πάντως. Την επόμενη φορά τώρα πάλι.