Αγορα samsung ue46f6100

lakisman46

New member
23 January 2011
29
Σκεφτομαι να αγορασω την συυγκεκριμενη τηλεοραση και θα ηθελα να μαθω αν ειναι σμαρτ και αν εχει ιντερνετ! Εψαξα να βρω χαρακτηριστικα αλλα δεν τα καταφερα.

Αμφιβάλλω κατά πόσον υπάρχει οποιαδήποτε φετινή Samsung διαθέσιμη προς πώληση. Όσο για τα επιπλέον χαρακτηριστικά και δυνατότητές της υποθέτω θα είναι ίδιες με την αντίστοιχη περσινή 6100.

Εποικοινωνησα με την samsung Ελλας και μου ειπανε οτι θα την εχουνε τελη μαρτιου!

Αυτο ειδα και εγω οτι στα multirama αναφερει οτι δεν ειναι σμαρτ και οτι δεν εχει ιντερνετ ενω σε καποια ξενα σαιτ εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα! Επισης στα multirama στην f5500 γραφει οτι ειναι σμαρτ με ιντερνετ! Εχει τυχει και πιο παλια σε μερικα σαιτ να εχουνε διαφορετικα χαρακτηριστικα ιδια μοντελα τηλεορασεων!

Last edited:
Είναι λάθη που γίνονται σε μοντέλα ειδικά όταν είναι νέα. Υπομονή να εμφανιστεί στο επίσημο site ώστε να δούμε τα ακριβή χαρακτηριστικά.

Για να πω ολοκληρη την ιστορια μου_.Ξεκιναω απο την αρχη! Την δευτερα που μας περασε πηγα να αγορασω την ue46es6100 απο ενα καταστημα στον Βολο αλλα δεν την ειχε διαθεσιμη μετα πηγα σε ενα αλλο καταστημα οπου την ειχε εκει και την αγορασα στα 780 . Την επομενη μερα με παιρνουν τηλ απο το πρωτο καταστημα και μου λενε οτι μπορουνε να μου φερουνε την 46f6100 στην ιδια τιμη! Παω λοιπον στο καταστημα που την αγορασα και του λεω να μου την παρει πισω και να μου επιστρεψει τα χρηματα αλλα δεν δεχθηκε! Τελικα δεχτηκε να την βαλει στο καταστημα για πουλημα αλλα θελω να του πω ποια να παραγγειλει!

Last edited:
Μετα απο πολλη σκεψη θα γυρισω πισω την 46ES6100 και θα προπαραγειλω την 46F6400 που πιστευω οτι εχει ολα τα χαρακτηριστικα της UE46ES610 (συν καποια αλλα) απ'οτι εχω διαβασει σε διαφορα σαιτ! Ενα πραγμα που με προβληματισε ειναι οτι μου ειπε οτι θα μου δωσει αυτη που δινουν οι εταιριες για τα ραφια των καταστηματων (εκθεσιακες) και φομαμαι μηπως εχει μειωμενες λειτουργιες!:hmmmm2: Υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο?

Επιστρεψα τελικα την την ES6100 ειμαι εν αναμονη για την παραλαβη της 46F6400! Αν εχω κατι νεοτερο θα ποσταρω!
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους!