αγορα Samsung UE48H6410

billis2

Established Member
4 March 2011
132
http://www.kotsovolos.gr/site/sound.../137465-samsung-ue48h6410-&-2-ζευγάρια-γυαλιά

μετα απο σκεψη εχω καταληξει σε αυτην τη τηλεοραση 940ε και αυριο θα παω να τη δω και αγορασω, μου αρεσει το σχεδιο(οσο τρελο και αν ακουγεται εχω μια αλλεργια στη ασχημια) ,αυτα που προσφερει smart ,3d.. plex ktl ,εχω μερικες αποριες ερωτησεις ,με τη Samsung UE48H6500 η διαφορα ειναι μονο στο διπλο τuner,η εχει και διαφορα στην εικονα δηλαδη αλλο panel,γενικα ποια η διαφορα τους.
κ τελος συμφερει η αγορα της συγκεκριμενης τηλεορασης η sony 805b 50` με δωρο sony 32`......δηλαδη ποια ειναι πιο καλη τηλεοραση (βγαλτε το δωρο)....μπελα δεν ειχα απεκτησα :smash: εκει που εισαι σιγουρος κατι σε τρωει χωρις λογο...

Θα έλεγα ότι από ποιότητα εικόνας είναι πολύ κοντά η μία με την άλλη.
Οπότε αυτά που επί της ουσίας έχεις να συγκρίνεις και να επιλέξεις είναι:
- Samsoung καλύτερο media Player & Smart και 48 ίντσες
- Sony 50 ίντσες ( το μέγεθος είναι πάντα καλοδεχούμενο και δε μπορείς να το αυξήσεις, ενώ τα επιπλέον κοκοψίνια με περιφερειακά μηχανήματα αν σου είναι τόσο απαραίτητα τα καλύπτεις και τα υπερ καλύπτεις ) και δώρο μία ακόμα τηλεόραση.
Εσύ αποφασίζεις.....

Συμφωνω με τον Λεωνιδα,εγω στη θεση σου θα πηγαινα για την sony παντως.

ειναι και οι 2 μοντελα 2014 ετσι (sony,sammy) , δυστηχως σημερα βρεχει ολη μερα κ δε πηγα λογικα πεμπτη ,στο μεγεθος η διαφορα δεν ειναι και τοσο μεγαλη 48 με 50 απλως να αξιζει η αγορα τα λεφτα δε περισευουν ,αλλα και αυτη η σονυ ενα magic control βρε στο 2014 ειμαστε ,το λεω αυτο γιατι εχει φιλος lg και ειναι βολικο ,επειδη εχω μια αδυναμια σε sammy μαλλον εκει καταληγω ,και κατι τελευταιο φιλος που ειναι μεσα στα πραγματα λει οτι απο σαββατο κ μετα θα εχει προσφορες κ καλα λογω mundial αλλα ειναι να φυγει το στοκ ειδωμεν...

Πάντως η Sony πρέπει να κάνει κάτι με τα μενού και τις αλλαγές καναλιών , και φέτος στα μοντέλα της όπως η 805B που είδα όλα κινούνται λίγο slow motion.

Πολύ καλή τηλεόραση πάντως η 805 , και η H6400 που είδα και αυτή επίσης.

Η τιμή αναφέρεται στα 999

Παράγοντας στην επιλογή θα πρέπει να είναι και το επίπεδο του σερβις.. Νομίζω
Την συγκεκριμένη την ζαχαρώνω και εγώ ως αλλαγή από την LG 47LM670 που έχω ήδη...

Πράγματι από εβδομάδα αναμένεται λογικά επιθετική προσφορά τηλεοράσεων κτλ... ηδη το πρώτο κύμα το είχε ο κοτσόβολος με δυνατές προσφορές...

Επίσης να ξαναπροσθέσω ότι προφανώς θες την άσπρη έκδοση (δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να δείχνει όμορφη, δεν την έχω δει κα ιδεν ξέρω πως δείχνουν τα πλαστικά της) η οποία βγαίνει μέχρι 48αρα.. από εκεί και πέρα έχει 50αρα σε μαύρο, αλλά την έχει 200 ευρώ ακριβότερη.. νομίζω ότι δεν αξίζει για 2 ιντσες 200 ευρω..

Last edited:
δεν ειναι θεμα λευκο η μαυρο απλως μου αρεσει πιο πολυ (αν και πιστευω πως οι πιο ωραια τηλεοραση που εχει βγει ηταν η σονυ πριν 3 χρονια monolithic desing ),απλως τα εχει ολα σε υψηλα επιπεδα ,μαλλον δε θα δω ποτε επιγεια αλλα και δορυφορικα με τους ενσωματομενους δεκτες στη τβ ,μονο hd movies, 3d λιγο και αθλητικα με το κιλο , με τον vu solo 2 τα εχω ολα σε ενα και με τον nas dlna hd βεβαιως βεβαιως ,οπως και με το νεο μου xbmc pc τερας με mediα player classic ειναι τρελα να βλεπεις ταινιες συνδεμενο στο home cinema lg 3d (σε 32 ιντσες ποσο μαλλον 48`),ο χωρος με δεσμευει για παραπανω μεγεθος 50` ειναι το οριο ,απλως οταν πας για κατι μην πεις μετα εκανα βλακεια τωρα ...και επειδη εχω μια οργη σε αυτο το θεμα ειμαι πιο συγκρατημενος...αντε να δουμε...

Πάρε 50αρα, κανείς μα κανείς δε μετάνιωσε που πήρε τη μεγαλύτερη που μπορούσε, αντίθετα πάρα πολλοί μετάνιωσαν που δε πήραν τη μεγαλύτερη που μπορούσαν.
Τώρα εσύ αποφασίζεις, και μη φανταστείς ότι 2 ίντσες παραπάνω δε θα σου φανούν. Εντάξει δεν είναι μέρα με τη νύχτα αλλά 4,17% σε διαγώνιο και 8,5% σε συνολικό εμβαδόν θέασης δε το πετάς....
Καλές αγορές-bye-

Η τιμή αναφέρεται στα 999

Παράγοντας στην επιλογή θα πρέπει να είναι και το επίπεδο του σερβις.. Νομίζω
Την συγκεκριμένη την ζαχαρώνω και εγώ ως αλλαγή από την LG 47LM670 που έχω ήδη...

Πράγματι από εβδομάδα αναμένεται λογικά επιθετική προσφορά τηλεοράσεων κτλ... ηδη το πρώτο κύμα το είχε ο κοτσόβολος με δυνατές προσφορές...

Επίσης να ξαναπροσθέσω ότι προφανώς θες την άσπρη έκδοση (δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να δείχνει όμορφη, δεν την έχω δει κα ιδεν ξέρω πως δείχνουν τα πλαστικά της) η οποία βγαίνει μέχρι 48αρα.. από εκεί και πέρα έχει 50αρα σε μαύρο, αλλά την έχει 200 ευρώ ακριβότερη.. νομίζω ότι δεν αξίζει για 2 ιντσες 200 ευρω..

Πάρε 50αρα, κανείς μα κανείς δε μετάνιωσε που πήρε τη μεγαλύτερη που μπορούσε, αντίθετα πάρα πολλοί μετάνιωσαν που δε πήραν τη μεγαλύτερη που μπορούσαν.
Τώρα εσύ αποφασίζεις, και μη φανταστείς ότι 2 ίντσες παραπάνω δε θα σου φανούν. Εντάξει δεν είναι μέρα με τη νύχτα αλλά 4,17% σε διαγώνιο και 8,5% σε συνολικό εμβαδόν θέασης δε το πετάς....
Καλές αγορές-bye-

ετσι ειναι οσοι αγοραζουν τβ παντα υπαρχει αυτο το ερωτημα <μηπως να επαιρνα τη μεγαλυτερη?> απλως 200 ε για 2 ινστες ειναι πολλα οπως γραφει το παιδι πιο πανω ,100 ε η ιντσα εκτος κ αν γινει καποιο μαγικο δηλαδη προσφορα λογω mudial κ παει 1000 Ε η 50` τοτε ναι ,οπως και να εχει ενα ευχαριστω σε ολους για το ενδιαφερον και τις αποψεις τους..:worshippy:

τελικα αγορασα TV samsung f6740 46``(micro dimming,600hz) 750 ε με 5 χρονια εγγυηση ,πανεμορφη bezels αφαντα ,εβαλα το ποντικι αμεσως επαιξε ,sammy s3 τελεια επικοινωνια κ θελω να πω πηγα για τη Η6410 δε υπαρχει πουθενα σε κανενα μαγαζι γενικα Η σειρα εχει προβλημα διανομης λεω βρε παιδια θα παρω κατι χωρις να δω οπτικα ,αυτη που αγορασα ειναι το μαυρο μαυρο ,γιατι σε lg φιλου το μαυρο ειναι κρυμενο καλα..(lg 740s 55)