Αγορά Smart TV 40'-43'

Affys21

Established Member
16 October 2013
125
Πολύ καλησπέρα σας

Θα ήθελα τα φώτα σας για αγορα νεας τηλεόρασης. Πάμε να δούμε:

- απόσταση θέασης 1.6 - 2 μέτρα, οπότε πάμε για διαγώνιο 40-43 ίντσες αυστηρά (λόγω επίπλου)
- budget 350-450 ευρώ (Αν βρούμε κάποιο super-duper μοντέλο, άντε να ανέβω 20-30 ευρώ)
- καινουργιο μοντέλο (2015)
- 100hz πραγματικά
- λειτουργία και σε κανονικό και σε χαμηλό φωτισμό
- όχι 3D
- η τηλεόραση θα συνδέεται με HDMI στο PC για ταινίες με VLC (50% της χρήσης) και με δεύτερο HDMI στον δορυφορικό δέκτη για OTE TV.(Το άλλο 50%) Δεν θα συνδεθεί με κεραία για τηλεοπτικό προγραμμα (Digea).

Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα, αν έχετε κάοια απορία ενημερώστε με.

Να ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή έχω την LG 32LS5600 η οποία για την παραπάνω χρήση με ικανοποίησε επαρκώς.

Θα είμουν ευγνώμων να μου παρουσιάσετε αρκετες προτάσεις για να τις μελετίσω και να αποφασίσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κωνσταντίνος.

Κάποια Samsung σειράς 6 θα σε καλύψει, αρκεί να βρίσκεται εντός budget σου. Εναλλακτικά, δες την Panasonic CS630, η οποία είχε πέσει στα 400 ευρώ πρόσφατα.

μεταξύ των μοντέλων της Samsung , UE40J6200 και UE40H6400 ποιο προτείνετε και γιατί?

Καποια συμβουλή γιατί είμαι κοντά στην αγορα και δεν θέλω να κάνω κάποιο λάθος που θα το μετανιώσω ύστερα?

Αν τις βρίσκεις σε παραπλήσια τιμή συμφέρει η H6400 γιατί περιλαμβάνονται στην τιμή κάποια extra σεβαστής αξίας όπως τα 2 3d γυαλιά και κυρίως το smart control (το βρίσκεις στα 100+ ευρώ στην ελλάδα και 50+ στο εξωτερικό).
Κατά τα άλλα, κατά τη γνώμη μου πάντα, χωρίς τα extra δεν διαφέρουν πολύ οι 2 τηλεοράσεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να προσέξεις η H6400 μην είναι εκθεσιακή γιατί είναι μοντέλο του 2014.

Η J6300 curved στα 499 αξίζει?

δεν βρήκα κάποιο νήμα για την συγκεκριμένη τηλεόραση