Πολύ καλησπέρα σας
Θα ήθελα τα φώτα σας για αγορα νεας τηλεόρασης. Πάμε να δούμε:
- απόσταση θέασης 1.6 - 2 μέτρα, οπότε πάμε για διαγώνιο 40-43 ίντσες αυστηρά (λόγω επίπλου)
- budget 350-450 ευρώ (Αν βρούμε κάποιο super-duper μοντέλο, άντε να ανέβω 20-30 ευρώ)
- καινουργιο μοντέλο (2015)
- 100hz πραγματικά
- λειτουργία και σε κανονικό και σε χαμηλό φωτισμό
- όχι 3D
- η τηλεόραση θα συνδέεται με HDMI στο PC για ταινίες με VLC (50% της χρήσης) και με δεύτερο HDMI στον δορυφορικό δέκτη για OTE TV.(Το άλλο 50%) Δεν θα συνδεθεί με κεραία για τηλεοπτικό προγραμμα (Digea).
Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα, αν έχετε κάοια απορία ενημερώστε με.
Να ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή έχω την LG 32LS5600 η οποία για την παραπάνω χρήση με ικανοποίησε επαρκώς.
Θα είμουν ευγνώμων να μου παρουσιάσετε αρκετες προτάσεις για να τις μελετίσω και να αποφασίσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κωνσταντίνος.
Θα ήθελα τα φώτα σας για αγορα νεας τηλεόρασης. Πάμε να δούμε:
- απόσταση θέασης 1.6 - 2 μέτρα, οπότε πάμε για διαγώνιο 40-43 ίντσες αυστηρά (λόγω επίπλου)
- budget 350-450 ευρώ (Αν βρούμε κάποιο super-duper μοντέλο, άντε να ανέβω 20-30 ευρώ)
- καινουργιο μοντέλο (2015)
- 100hz πραγματικά
- λειτουργία και σε κανονικό και σε χαμηλό φωτισμό
- όχι 3D
- η τηλεόραση θα συνδέεται με HDMI στο PC για ταινίες με VLC (50% της χρήσης) και με δεύτερο HDMI στον δορυφορικό δέκτη για OTE TV.(Το άλλο 50%) Δεν θα συνδεθεί με κεραία για τηλεοπτικό προγραμμα (Digea).
Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα, αν έχετε κάοια απορία ενημερώστε με.
Να ενημερώσω ότι αυτή τη στιγμή έχω την LG 32LS5600 η οποία για την παραπάνω χρήση με ικανοποίησε επαρκώς.
Θα είμουν ευγνώμων να μου παρουσιάσετε αρκετες προτάσεις για να τις μελετίσω και να αποφασίσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κωνσταντίνος.