Αγορα smart tv για παιδικο δωματιο

arma

AVClub Addicted Member
4 January 2012
1,825
Καλησπερα στην παρεα,οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω smart tv για παιδικο δωματιο περιπου 10 με 11 τμ ,με ποσες ιντσες να επιλεξω; ψαχνω να εχει το ιδανικο μεγεθος ,επισης εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο μοντελο; οσο για την τιμη , οσο πιο φθηνα τοσο το καλυτερο

Δεν βαζουμε τηλεοραση στο παιδικο δωματιο. Τωρα τα ΤΜ δεν λενε κατι πρεπει να μας πεις αποσταση που θα βλεπει το παιδι που φυσικα δεν εχει καμια σχεση με τα κριτηρια της αποστασης που βλεπουμε εμεις οι μεγαλοι.
Παραδειγμα εγω στα 3 μετρα εχω 65αρα και στα δυο μετρα στην κρεβατοκαμαρα 40αρα φυσικα για το παιδι αυτη η αποσταση ειναι το πολυ για 32αρα μην πω 27αρα 24αρα.
Το θεμα ειναι οτι μικρες smart δεν θα βρεις ευκολα οποτε πας και για εξωτερικο κουτακι Android

Δεν βαζουμε τηλεοραση στο παιδικο δωματιο. Τωρα τα ΤΜ δεν λενε κατι πρεπει να μας πεις αποσταση που θα βλεπει το παιδι που φυσικα δεν εχει καμια σχεση με τα κριτηρια της αποστασης που βλεπουμε εμεις οι μεγαλοι.
Παραδειγμα εγω στα 3 μετρα εχω 65αρα και στα δυο μετρα στην κρεβατοκαμαρα 40αρα φυσικα για το παιδι αυτη η αποσταση ειναι το πολυ για 32αρα μην πω 27αρα 24αρα.
Το θεμα ειναι οτι μικρες smart δεν θα βρεις ευκολα οποτε πας και για εξωτερικο κουτακι Android

Μαλιστα, δεν βαζουμε tv στο παιδικο δωματιο; και πως θα γινει αυτο; ειναι λιγο δυσκολο να υπαρχει μονο μια tv στο σπιτι ,να βαλω καλυτερα μια στην κρεβατοκαμαρα ; οσο για το smart καλη η προταση σου, ευχαριστω για τον χρονο σου.

Ποσο ειναι το παιδι; Μπορεις να εχεις στο σαλονι στο δικο σας δωματιο και να βλεπει εκει.

Το πιο καλο smart σε 32 το έχει LG. Έχει και η Samsung αλλά είναι πιο ακριβές . Η Sony έχει μέτρια πλατφόρμα σε αυτές τις ίντσες . Μόνο σε πιο μεγάλες έχει Android

Τεσσαρων ειναι ,εκανα μια σκεψη να βαλω την 46αρα (που εχω στο σαλονι ) στην κρεβατοκαμαρα και να αγορασω μια 55αρα για το σαλονι, μαλλον θα πεφτει πολυ μαγαλη για δωματιο η 46αρα ,αποσταση θεασης 2 μετρα

Απάντηση: Re: Αγορα smart tv για παιδικο δωματιο

Το πιο καλο smart σε 32 το έχει LG. Έχει και η Samsung αλλά είναι πιο ακριβές . Η Sony έχει μέτρια πλατφόρμα σε αυτές τις ίντσες . Μόνο σε πιο μεγάλες έχει Android

Καλυτερα φιλε να ειναι η tv smart , αλλα αν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη καλυτερα ν αγορασω ενα tv box

Οχι ειναι μεγαλη η 46αρα για την κρεβατοκαμαρα εγω που εχω 40αρα την ειχα βαλει αγγελια για να παρω μικροτερη. Ειδικα το βραδυ που θελεις να χαζεψεις για να χαλαρωσεις σου κανει τα ματια μπουκαλια.

Στην καλυτερη βαλε μια να παιζει απο usb μια μικρη πχ 24αρα στο παιδικο για να κατεβαζεις και να βλεπει αυτα που εσυ θελεις να βλεπει και οχι Youtube πχ και ποιο οικονομικα θα σου ερθει και δεν θα αποβλακωσεις το παιδι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορα smart tv για παιδικο δωματιο

Τεσσαρων ειναι ,εκανα μια σκεψη να βαλω την 46αρα (που εχω στο σαλονι ) στην κρεβατοκαμαρα και να αγορασω μια 55αρα για το σαλονι, μαλλον θα πεφτει πολυ μαγαλη για δωματιο η 46αρα ,αποσταση θεασης 2 μετρα

Αν έχεις κάποια smart 46” με VA panel, τότε αυτό είναι μια καλή λύση.

Θα σου δώσει τη δυνατότητα να έχεις 2 “μεγάλες” οθόνες με smart δυνατότητες για να μπορείτε να δείτε και εσείς τηλεόραση :p

Η 46 σας επιτρέπει να μπορείτε να απολάυσετε μια ταινία σε fhd αλλά έχει κάποιους περιορισμούς:
Αν την χρησιμοποιείτε για «να παίζει κάτι να με πάρει ο ύπνος» ή θέλετε ένας να βλέπει κ το έταιρον ήμισυ να κοιμάται δίπλα του, η εκπομπή φωτός μιας 46’ μπορεί να ενοχλεί. Όσο σου γράφω παρατηρώ την εκπομπή της 40ρας στο υπνοδωμάτιο μου και αν και σε τηλεόραση είναι μια χαρά, στο youtube μπορώ να καταλάβω τι εννοεί ο Λευτέρης

Τηλεόραση στο παιδικό υπνοδωμάτιο είναι ρίσκο καθώς σύντομα θα μάθει το παιδί να την χειρίζεται και θα χάσετε απο νωρίς τον έλεγχο του τι, πότε και πόσο βλέπει..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα smart tv για παιδικο δωματιο

Αν έχεις κάποια smart 46” με VA panel, τότε αυτό είναι μια καλή λύση.

Θα σου δώσει τη δυνατότητα να έχεις 2 “μεγάλες” οθόνες με smart δυνατότητες για να μπορείτε να δείτε και εσείς τηλεόραση :p

Η 46 σας επιτρέπει να μπορείτε να απολάυσετε μια ταινία σε fhd αλλά έχει κάποιους περιορισμούς:
Αν την χρησιμοποιείτε για «να παίζει κάτι να με πάρει ο ύπνος» ή θέλετε ένας να βλέπει κ το έταιρον ήμισυ να κοιμάται δίπλα του, η εκπομπή φωτός μιας 46’ μπορεί να ενοχλεί. Όσο σου γράφω παρατηρώ την εκπομπή της 40ρας στο υπνοδωμάτιο μου και αν και σε τηλεόραση είναι μια χαρά, στο youtube μπορώ να καταλάβω τι εννοεί ο Λευτέρης

Τηλεόραση στο παιδικό υπνοδωμάτιο είναι ρίσκο καθώς σύντομα θα μάθει το παιδί να την χειρίζεται και θα χάσετε απο νωρίς τον έλεγχο του τι, πότε και πόσο βλέπει..

Μαλιστα ,η 46αρα που εχω ειναι η samsung F6500 , δεν ξερω αν εχει VA panel ,βασικα δεν ξερω τι ειναι αυτο, στο παιδικο δωματιο δεν θα μπει tv, εχετε απολυτο δικιο , απλα τωρα δεν ξερω αν πρεπει να βαλω στην κρεβατοκαμαρα την 46αρα ,αν την βαλω τοτε παω για 55 στο σαλονι, αν οχι μαλλον παω για 32αρα για το δωματιο ,ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε.

Εχει VA panel, το οποίο αποδίδει καλά το μαύρο σε θέαση χωρίς φωτισμό όπως επίσης έχει και υψηλή αντίθεση. Αν λοιπόν οι συνήθειες σας δεν περιλαμβάνουν τις περιπτώσεις που περιέγραψα στο προηγούμενο post, είναι εξαιρετική λύση για το υπνοδωμάτιο.

Το ίδιο έχει κάνει συγγενής μου πριν 6-7 μήνες με το ίδιο μοντέλο και είναι πολύ ευχαριστημένος.

Απάντηση: Re: Αγορα smart tv για παιδικο δωματιο

μια χαρα τοτε ,τελικα βγαλαμε σωστα συμπερασματα , η χρηση της tv που θα γινει στο δωματιο θα ειναι οταν εχω εγω κατειλλημενη αυτην στο σαλονι (πχ καποιον αγωνα) , σε λιγες μερες θ ανοιξω νεο θεμα για επιλογη 55αρας ,σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας :ernaehrung004: