Αγορά Sony 65XH9505 έχει νόημα να περιμένω;

dimitrisnd

New member
30 April 2019
6
Θέλω εντός μηνός το πολύ, να πάρω την 65 άρα, βλέπω δεν είναι πολλά τα καταστήματα αλλά και ούτε υπάρχει κάποια ιδιαίτερη προσφορά να τρέχει.
Πιστεύετε έχει νόημα να περιμένω την περίοδο μετά των Χριστουγέννων (που το public έδινε δώρο την 5ετή) για κάτι καλύτερο, ή είναι αμφίβολη κάποια προσφορά μέχρι και να ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα την άνοιξη;
Ευχαριστώ

Re: Sony KD XH9505 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα. Ποιο κάτω από 1399 που είναι τώρα και την περίοδο Black Friday δεν έχει υπάρξει. Πάρτην τώρα γιατί φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχει απόθεμα όταν θα έχουν ανακοινωθεί τα νέα μοντέλα ώστε να την πετύχεις σε χαμηλότερη τιμή. Βέβαια εάν ήμουν στη θέση σου και δεν καιγόμουν εδώ και τώρα, θα περίμενα τα νέα μοντέλα, τα οποία όμως λογικά από το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα.

Re: Sony KD XH9505 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκπτώσεις γενικά παίζουν πιο πολύ σε μοντέλα που δε φεύγουν η με λιγότερες δυνατότητες ...το συγκεκριμένο μοντέλο επειδή είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε σονυ (εκτός oled που ξεφεύγεις ), ακόμα κ Black Friday που κοιταγα δεν είχε καμία τρελή προσφορά ...εγώ στη θέση σου δεν θα περίμενα άλλο ,απλά θα κοιτούσα μήπως έχει το κατάστημα Sony καμία προσφορά για 5ετη εγγύηση όπως βρήκα εγώ τη 55αρα .

Νομίζω πως και οικονομικά δεν έχει νόημα να περιμένω τα νέα μοντέλα που θα αργήσουν αφενός, αλλά αφ' εταίρου θα κοστίζουν και κοντά 2 χιλιάρικα που δε σκοπεύω να τα δώσω σε καμία μη OLED..
Απλά σκέφτομαι ότι έτσι που έχουν κυμανθεί οι τιμές μάλλον ρίσκο είναι εφόσον την βιάζομαι σχετικά.
Εκτός αν ξέρει κάποιος που παρακολουθεί καλύτερα την αγορά ότι προσφορές σε 5ετή παίζουν συχνά ή πχ μετά την εορταστική περίοδο που πέφτει η ζήτηση θαρρώ

Έκανα υπομονή να ξεκινήσει εργάσιμη εβδομάδα και ευτυχώς έβγαλε ο Κωτσόβολος δώρο την 5ετή και την τσίμπησα. Ευχαριστώ πολύ!

Re: Απάντηση: Αγορά Sony 65XH9505 έχει νόημα να περιμένω;

Έκανα υπομονή να ξεκινήσει εργάσιμη εβδομάδα και ευτυχώς έβγαλε ο Κωτσόβολος δώρο την 5ετή και την τσίμπησα. Ευχαριστώ πολύ!

Καλορίζικη. Δεν θα το μετανιώσεις, σίγουρα. Περιμένουμε εντυπώσεις στο αντίστοιχο νήμα!