αγορα SONY KDL50W805B VS Samsung UE50H6400

STABOUL

New member
12 September 2014
1
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ,

Εδω και ενα μηνα και καθως διαβασα ολα τα ποστ απο το φορουμ μπορω να πω οτι εχω λιγο πελαγωσει με το ποια θα ηταν η ιδανικοτερη τηλεοραση αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα.
Διαβαζοντας τα περισσοτερα νηματα ειχα καταληξει οτι ειναι ελαφρως καλυτερη η σονυ και ημουν ετοιμος να αγορασω αυτη. Πηγαινοντας ομως στο πλαισιο να τις δω μου φανηκε καλυτερη η εικονα στη samsung στο ιδιο βιντεο που επαιζαν. Ρωτωντας τους υπαλληλους για πληροφοριες μου εβγαλαν την ενυπωση οτι ηθελαν να μου πουλησουν τη samsung οποτε σκεφτηκα μηπως ειχανε πειραξει και τις ρυθμισεις της σονυ, αλλα δε μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου την αρκετα καλυτερη εικονα της.
Οποτε θα ηθελα αν εχετε χρονο και διαθεση να με διαφωτισετε.

Το μπατζετ μου ειναι στα 1000 ευρω με ενα εξτρα 100-150Ε σε περιπτωση που θα αξιζει πολυ η εξτρα επιβαρυσνη.
Την τηλεοραση την θελω για ταινιες και αγωνες ποδοσφαιρου, καθως και για παιχνιδια στο PS4 κυριως αθλητικα παιχνιδια.
Οπως και να χει σας ευχαριστω εκ των προτερων.
:2thumb22sup: :2thumb22sup:

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ,

Εδω και ενα μηνα και καθως διαβασα ολα τα ποστ απο το φορουμ μπορω να πω οτι εχω λιγο πελαγωσει με το ποια θα ηταν η ιδανικοτερη τηλεοραση αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντελα.
Διαβαζοντας τα περισσοτερα νηματα ειχα καταληξει οτι ειναι ελαφρως καλυτερη η σονυ και ημουν ετοιμος να αγορασω αυτη. Πηγαινοντας ομως στο πλαισιο να τις δω μου φανηκε καλυτερη η εικονα στη samsung στο ιδιο βιντεο που επαιζαν. Ρωτωντας τους υπαλληλους για πληροφοριες μου εβγαλαν την ενυπωση οτι ηθελαν να μου πουλησουν τη samsung οποτε σκεφτηκα μηπως ειχανε πειραξει και τις ρυθμισεις της σονυ, αλλα δε μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου την αρκετα καλυτερη εικονα της.
Οποτε θα ηθελα αν εχετε χρονο και διαθεση να με διαφωτισετε.

Το μπατζετ μου ειναι στα 1000 ευρω με ενα εξτρα 100-150Ε σε περιπτωση που θα αξιζει πολυ η εξτρα επιβαρυσνη.
Την τηλεοραση την θελω για ταινιες και αγωνες ποδοσφαιρου, καθως και για παιχνιδια στο PS4 κυριως αθλητικα παιχνιδια.
Οπως και να χει σας ευχαριστω εκ των προτερων.
:2thumb22sup: :2thumb22sup:

παρε αυτην που σου αρεσει...οι πιο πολλοι δεν εχουν δει και τις δυο διπλα διπλα και οχι σε μαγαζι αλλα σε σκοτεινο χωρο...μαζι με αυτους και εγω...οποτε γνωμη μου αν μπορεις να πειραξεις τις ρυθμισεις και να παρεις αυτη που ταιριαζει καλυτερα στο δικο σου ματι

Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο κακών ρυθμίσεων ιδίως σε αλυσίδες που απλά θέλουν να σπρώξουν κάποιες τηλεοράσεις. Αν μπορείς επανέλαβε τον έλεγχο με τα δικά σου στανταρ βάζοντας και τις δύο σε ίδιο preset ρυθμίσεων (π.χ. cinema), όχι βέβαια πως δεν μπορούν να πειράξουν και αυτά αλλά συνήθως απλά βάζουν την "προωθούμενη" τηλεόραση σε "δυναμικό" preset και στις άλλες "Τυπικό" (η ακόμα χειρότερα -για τον φωτεινό χώρο των καταστημάτων- σε cinema που έχει πιο σωστή αλλά σκοτεινή εικόνα που δείχει ξεθωριασμένη στο πολύ φως).
Απο εκεί και πέρα σίγουρα όποια σου αρέσει περισσότερο στο μάτι (αρκεί το μάτι να συγκρίνει ίδια ρυθμιζόμενες τηλεοράσεις).
Πάντως και οι 2 επιλογές αυτές είναι εξαιρετικές στα χρήματά τους.