Καλησπέρα. Θα ήθελα να μας πουν οι κάτοχοι των Sony KD XG8096/8196, τις εντυπώσεις τους από τη θέαση «γρήγορων» εικόνων, όπως π.χ. αθλητικά. Αν είναι δηλαδή ενοχλητική ή όχι, η απουσία των 100 Hz. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μας πουν οι κάτοχοι των Sony KD XG8096/8196, τις εντυπώσεις τους από τη θέαση «γρήγορων» εικόνων, όπως π.χ. αθλητικά. Αν είναι δηλαδή ενοχλητική ή όχι, η απουσία των 100 Hz. Ευχαριστώ.
Μπάσκετ εχω δει και Formula 1 , ποδόσφαιρο δεν εχω παρακολουθήσει για να σου πω με σιγουριά αν ενοχλεί η όχι , αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τι να προσέξω στην κίνηση ?
θα βάλω στο Youtube να δω τι παίζει και θα σε ενημερώσω ( Δεν εχω NOVA , COSMOTE )
Re: Sony KD XG8096/8196 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Εχθές είδα στο Youtube όλα τα αθλήματα μια χαρά σε όλα ( το κρίσιμο είναι το μπαλάκι στο τένις ) :smile: , η πλάκα ήταν ότι το ΕΡΤHD είχε ποδόσφαιρο αλλά ήταν του 1988 με αναλογία 4:3 ...............
Re: Sony KD XG8096/8196 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Πρέπει να έχουμε και μια CRT για να βλέπουμε το αρχείο της ΕΡΤ!!! Ευχαριστώ για την ενημέρωση Panys, γιατί την έχω υποψήφια, τώρα που έχει πέσει η τιμή της, με επιστροφή μέσω καρτών. Βλέπω όμως και πολλά αθλητικά, οπότε θα ήθελα και τα 100Hz.
Πρέπει να έχουμε και μια CRT για να βλέπουμε το αρχείο της ΕΡΤ!!! Ευχαριστώ για την ενημέρωση Panys, γιατί την έχω υποψήφια, τώρα που έχει πέσει η τιμή της, με επιστροφή μέσω καρτών. Βλέπω όμως και πολλά αθλητικά, οπότε θα ήθελα και τα 100Hz.