Αγορά soundbar ή δημιουργία 5.1συστηματος έως 1000 ευρω

kvaggio4

New member
16 March 2016
28
Ενδιαφέρομαι για την αγορά soundbar ή τη δημιουργία συστήματος 5.1 έως 1000 ευρώ για χρήση ΟΤΕ τβ,νετφλιξ και ταινίες. Τα τετραγωνικά του σαλονιού είναι 20. Θα είναι η πρώτη φορά που μπαίνει επιπλέον ήχος εκτός τηλεόρασης. Επίσης να πω ότι λόγω μικρού παιδιού δεν με ενδιαφέρει η ένταση τόσο αλλά όσο το δυνατόν η καλύτερη ποιότητα. Η τηλεόραση είναι μια lg από τις πρώτες 3d η οποία θα πάει και αυτή για αλλαγμα. Αν έχετε να μου πρότεινε κάτι.

Νομίζω ότι είσαι πολύ κοντά σε budget να φτιάξεις κάτι ανώτερο σε σύστημα από το να βασιστείς σε ηχομπάρα. Πάνω κάτω είναι το budget για εισαγωγικό ενισχυτή AV 5.1 πεντάδα ηχείων και sub. Εάν δεν τίθεται κάποιο αισθητικό θέμα, τότε με κλειστά μάτια προτιμάς τη λύση ξεχωριστών κομματιών.

Καταλαβα. Και γω θα το προτιμούσα το σύστημα 5.1 είναι η αλήθεια... Λογικά όμως δεν θα φτάσει το μπάτζετ για να το ολοκληρώσω. Ποια ηχεία μπορώ να αφήσω για το τέλος χωρίς να επηρεάζει.. σόρρυ για τις αστείες ερωτήσεις αλλά δεν το χω. Επίσης έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένα ηχεία και ενισχυτή? Κάτι klipsch στο αμαζον έχω δει ότι έχουν διαφορά σε σχέση με Ελλάδα. Και διαβάζω πολλούς να αναφέρονται στα dali.