Αρχηγέ μου εγώ προσωπικά έχω δύο UPS
ένα για το ps3 κι
ένα για τον προτζέκτορα. Και τα δύο τα έχω αγοράσει απ το πλαίσιο, είναι της TURBOX κι έχω μείνει ευχαριστημένος γιατί όταν μετά από δύο χρόνια πέφτει η μπαταρία τους, πάω και αγοράζω μόνος μου τη μπαταρία και την αλλάζω με 20 ευρώ κι έχω καραβολευτεί. Το μεγάλο το είχα αγοράσει 120 ευρώ είναι για μέχρι 600watt και το μικρό 65 ευρώ κι είναι για μέχρι 400watt. H τάση τους κρατάει μέχρι και 10 λεπτά άνετα ώστε να προλάβεις να σβήσεις ομαλά τις συσκευές σου. Και τα δύο με έχουν σώσει, δύο φορές του προτζέκτορα και 3 του ps3. Καλό θα ήταν να τα συνδέσεις σε σειρά με ένα καλό πολύπριζο αντικεραυνικό ώστε να είσαι απ όλες τις πλευρές ήσυχος. Σίγουρα δεν είναι πεταμένα λεφτά, στον προτζέκτορα κινδυνεύεις να σου εκραγεί η λάμπα γιατί στο κλείσιμο θέλει ένα με δύο λεπτά να δουλέψουν ανεμιστήρες (κι επειδή είναι χωρίς φορτίο εκεί το UPS κρατάει και 15 λεπτά που είναι όμως αχρείαστα) και στο ps3 φαντάσου εκείνη την ώρα να κατεβάζεις update ή κάτι άλλο και ξέρεις πόσο ευαίσθητη είναι σ αυτά η κονσόλα, μπορεί να κολλήσει, οπότε ακυρώνεις με την ησυχία σου την αναβάθμιση, κλείνεις την κονσόλα κι είναι όλα καλά. Αυτό που έχεις βάλει στο link είναι απλός σταθεροποιητής, δεν σου δίνει ρεύμα σε περίπτωση διακοπής, ενώ αυτά που έχω εγώ όπως κι όλα τα UPS κάνουν κι αυτή τη δουλιά, σου δίνουν μόνιμα 230Volt σταθερή τάση και σου δίνουν και ρεύμα σε περίπτωση διακοπής.