Αγορά subwoofer έως 200 ευρώπουλα (τόσα έμειναν)....

jimcat

New member
10 February 2013
16
Γεια σας παιδες

Αν και διαβαζα το φορουμ πολυ καιρο και ενημερωθηκα σε αρκετα πραγματα,θα ηθελα την γνωμη και την βοηθεια σας για να επιλεξω ενα sub μεχρι 200 εουρος.....Πιστευα οτι δεν θα χρειαζοταν να αγορασω sub αλλα τα ηχεια δεν με καλυπτουν καθολου στο μπασο...Ακουω μουσικη γενικα και βλεπω και ταινιες αλλα θελω εστω με αυτα τα ηχεια να ακουω ρε παιδι μου ενα καλο ηχητικο συνολο.....Εχω καταληξει σε 3 αλλα δεν εχω ακουσει κανενα απο αυτα.Καταρχας το συστημα που καταφερα να φτιαξω μετα κοπον ειναι το εξης..:

1)Denon AVR-X1000 ενισχυτης
2)Boston Acoustics CS 260 ηχεια
3)Boston Acoustics CS 225C κεντρικο ηχειο

Τα 3 sub που εχω δει ειναι τα παρακατω..:

1)Taga Harmony TSW-90 v.3 (10αρι)
2)Koda GW-212 (12αρι)
3)Yamaha YST-SW030 (8αρι)
4)....?αν εχετε καποιο αλλο υποψιν

Σαν πιο δυνατο νομιζω οτι ειναι το Koda GW-212 αλλα πως θα παιζει....?ο χωρος ειναι περιπου 30 τετρ. ενιαιος περιπου (σαλονι-κουζινα).Διαβαζοντας καποια σχολια για τα γουφερ δεν μπορω να καταλαβω οταν λενε ''...να παιζει στα χαμηλα καλα...''δηλαδη οταν παιζει χαμηλα στον ηχο να ακουγεται καθαρα το μπασο...??ή να μην καλυπτει το μπασο τα υπολοιπα ηχεια οταν παιζουν....??
Αν μπορει καποιος να μου πει οποιαδηποτε γνωμη θα του ημουν ευγνωμων......σας ευχαριστω..!

Re: Αγορα subwoofer μεχρι 200 ευρωπουλα...(τοσα μεινανε)

Το Yamaha απέφυγε το. Είναι για μικρότερους χώρους.

Το Yamaha απέφυγε το. Είναι για μικρότερους χώρους.

Πως το καθοριζουμε αυτο...?Υπαρχει καποιος τυπος που βγαζει την αναλογια χωρου δωματιου με τα watt...?

Διάβασε αυτό το thread για ένα 10άρι σε χώρο δυναμικότητας περίπου σαν το δικό σου... με 44 πάνω από τα όρια σου όμως. Δε μου αρέσει να το κάνω... όταν γράφεις μέχρι 200 δεν εννοείς "άντε βάλε άλλα 50", αλλά ίσως να αξίζει τον κόπο...

Φιλικά.

Πως το καθοριζουμε αυτο...?Υπαρχει καποιος τυπος που βγαζει την αναλογια χωρου δωματιου με τα watt...?

Η εμπειρία είναι πολύ καλύτερη από τύπους.... -bye-

Τι να σου κάνει ένα 8ιντσο γουφεράκι με 130 watt σε 30 τ.μ. Σε ένα μήνα θα θέλεις να πάρεις μεγαλύτερο.

Last edited:
Μονο η δοκιμη θα με πεισει τελικα αν μου κανει ή οχι....εχεις δικιο toliskot.......!
vageliskokos το ειχα διαβασει το δικο σου το thread και ειδα που κατεληξες.....για το Koda GW-212 που ειναι 12αρι και ειναι στα 167 ευρα τι λέτε......?

Άκου το πρώτα... Είχα ακουσει κάτι koda ηχεια κ ήταν χάλια, ειμαι προκατειλλημένος...

Απάντηση: Re: Αγορά subwoofer έως 200 ευρώπουλα (τόσα έμειναν)....

κατοχος KODA sub (αναφερεται στην υπογραφη μου) μπορω να πω οτι ειμαι
ευχαριστημενος ταμαλα....:flipout:

http://stokostos.gr/gw-212-subwoofer-hometheater.html

Μια απο τα ιδια και εγω...Koda GW-212 το εχει ενας ξαδερφος μου και τα σπαει το sub...πολυ δυνατο και καθαρο μπασο!!!!

Απ'οτι θυμαμε ειχαι και μια απο τις καλυτερες κριτικες σε περιοδικα του χωρου....

Last edited:
Επειδη ακομα το ψαχνω βρηκα στο γερμανικο amazon το Canton AS 85.2 SC στα 219 ευρω.....!και αν πληρωσεις με πιστωτικη εχεις εκπτωση αλλα 30...!(απ'οσο καταλαβαινω) τη στιγμη που εδω εχει 396..!!!! Εχεις κανεις αγορασει απο εξω να μας πει την γνωμη του...? Μου φαινεται καλο το σαμπ και ακομα καλυτερη η τιμη του...!!! Τι λετε...??

ριξτε μια ματια http://www.amazon.de/Canton-AS-85-2...UTF8&qid=1417605556&sr=1-1&keywords=subwoofer

http://www.skroutz.gr/s/336273/Canton-AS-85-2-SC.html

Μια χαρα αδερφε...κριμα που δεν το εψαξα νωριτερα....!!!Ειχες επιπλεον επιβαρυνση οταν τα πηρες απτη αρχικη τιμη αγορας...??

Μια χαρα αδερφε...κριμα που δεν το εψαξα νωριτερα....!!!Ειχες επιπλεον επιβαρυνση οταν τα πηρες απτη αρχικη τιμη αγορας...??

τα ηχεία μου ήρθαν με μεταφορικά 30 ευρώ

Last edited:
Υπάρχει και
1) Boston Avoustics ASW 250 με δωρεάν μεταφορικά
2) Klipsch Synergy SW-450 στα 279 δωρεάν μεταφορικά.
3) Magnat Monitor Supreme Sub 301A ζήτα τα στα 250 ευρώ θα σου τα δώσουν.(12")
4) Wharfedale-SW150 δωρεάν μεταφορικά 184,60 με μεταφορικά
5) Pure Acoustics aktiver Subwoofer RB SUB 1150 στα 203,17 με μεταφορικά

Τo magnat το ζαχαρωνω και εγω μιας και εχω το center supreme και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ποιοτητα κατασκευης και τιμη. Το εχει ακουσει κανενας;

Τo magnat το ζαχαρωνω και εγω μιας και εχω το center supreme και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ποιοτητα κατασκευης και τιμη. Το εχει ακουσει κανενας;

Αυτό έχω και εγώ, αλλά είναι λίγο μεγάλο και έντονο για το δωμάτιο μου (περίπου 30 τ.μ)

Ρε παιδια, μεγαλη διαφορα τιμης απο εξω....ενταξει καταλαβαινω εξοδα,φπα και τετοια αλλα οχι να τα δινουν σχεδον διπλασια τιμη εδω....κριμα παντος....

Ρε παιδια, μεγαλη διαφορα τιμης απο εξω....ενταξει καταλαβαινω εξοδα,φπα και τετοια αλλα οχι να τα δινουν σχεδον διπλασια τιμη εδω....κριμα παντος....

Μερικά είναι ακριβότερα, μερικά φτηνότερα. Δυστυχώς είναι πολλοί οι παράγοντες.
Τελικά πιο διάλεξες?

Τελικα εκανα την υπερβαση οσον αφορα το ποσο και διαλεξα το CANTON AS 85,2 SC στα 232 ευρω + 40 τα μεταφορικα....συνολο 272.Εδω εχει στα 396....ειναι μεγαλη διαφορα...!Οποτε με την παραλαβη θα ενημερωσω σχετικα τι και πως....!!!