Αγορά συστήματος 5.1 η 7.1?

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,168
Τήνος / Ελλάς
Έχω ένα σύστημα 2.1 και τελικά βλέπω η μάλλον ακούω λιγότερα από ένα σύστημα με πίσω ηχεία!
Ξεκινάμε λοιπόν:
1. Δίνω μέχρι 800 ευρώ(εκτός αν μιλάμε για κάτι κορυφαίο)
2. Θέλω πακέτο, όχι ενισχυτή και ηχεία ξεχωριστά
3. Να έχει blu-ray(νομίζω ότι το dvd δεν καλύπτει κανένα πια) και καλό θα ήταν να παίζει από usb και mkv, έχω wd live tv
4. 5.1 η 7.1 ηχεία, στο χώρο κινείται παιδί 2 ετών, οπότε δεν θέλω και πολλά καλώδια (τα ασύρματα πίσω ηχεία έχουν πολύ ακτινοβολία)?
6. Απόσταση θέασης 3 μ με γωνιακό καναπέ που ακουμπάει πάνω στο πάσο της κουζίνας
7.Είμαι έτοιμος για άμεση αγορά

Ευχαριστώ.

Ειναι πολλα τα λεφτα ρε συ.Με 800ε παιρνεις blue-ray player με ενισχυτη και ηχεια που κανουν τα samsung να αλλαζουν χρωμα.
Εαν απο την αλλη θελεις οπωσδηποτε πακετο και σου αρεσει αυτο, παρτο χωρις δευτερη σκεψη...

http://www.skroutz.gr/s/92886/Samsung-HT-BD1255.html

αυτό αλλά μην περιμένεις και πολλά....

και ....

http://www.skroutz.gr/s/92988/Samsung-HT-BD2R.html

που είναι αρκετά καλύτερο..

εγώ έχω αυτό...
http://www.skroutz.gr/s/264959/Samsung-HT-C555.html

αντίστοιχες προτάσεις έχει και η lg kai η πανασόνικ...το δέυτερο που σου προτεινα έχει σε σχέση με τα άλλα αξιοπρεπέστατο sub που βοηθάει αρκετά το αποτέλεσμα..

Έχω ένα σύστημα 2.1 και τελικά βλέπω η μάλλον ακούω λιγότερα από ένα σύστημα με πίσω ηχεία!
Ξεκινάμε λοιπόν:
1. Δίνω μέχρι 800 ευρώ(εκτός αν μιλάμε για κάτι κορυφαίο)
2. Θέλω πακέτο, όχι ενισχυτή και ηχεία ξεχωριστά
3. Να έχει blu-ray(νομίζω ότι το dvd δεν καλύπτει κανένα πια) και καλό θα ήταν να παίζει από usb και mkv, έχω wd live tv
4. 5.1 η 7.1 ηχεία, στο χώρο κινείται παιδί 2 ετών, οπότε δεν θέλω και πολλά καλώδια (τα ασύρματα πίσω ηχεία έχουν πολύ ακτινοβολία)?
6. Απόσταση θέασης 3 μ με γωνιακό καναπέ που ακουμπάει πάνω στο πάσο της κουζίνας
7.Είμαι έτοιμος για άμεση αγορά

Ευχαριστώ.

Ξεκινάω από το βασικό που για μένα είναι το 4. Τα ασύρματα έχουν ακτινοβολία. Χίλιες φορές καλώδια.
Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά δεν είμαι φίλος στα all in one συστήματα. Από όλες τις απόψεις είναι κατώτερα. Για μένα είναι πεταμένα χρήματα.
Με λίγα χρήματα παραπάνω χτυπάς αυτό (που με την εκπτωση που έχουμε σαν μέλη του avclub πάει στα 500), για bluray αυτό και με 400 παίρνεις και έναν ενισχυτή και είσαι κομπλέ και πολύ ανώτερος σε σχέση με αυτό που ήθελες.

Re: Απάντηση: Αγορά συστήματος 5.1 η 7.1?

Ξεκινάω από το βασικό που για μένα είναι το 4. Τα ασύρματα έχουν ακτινοβολία. Χίλιες φορές καλώδια.
Από εκεί και πέρα, εγώ προσωπικά δεν είμαι φίλος στα all in one συστήματα. Από όλες τις απόψεις είναι κατώτερα. Για μένα είναι πεταμένα χρήματα.
Με λίγα χρήματα παραπάνω χτυπάς αυτό (που με την εκπτωση που έχουμε σαν μέλη του avclub πάει στα 500), για bluray αυτό και με 400 παίρνεις και έναν ενισχυτή και είσαι κομπλέ και πολύ ανώτερος σε σχέση με αυτό που ήθελες.

από που παίρνω τα ηχεία 500 ευρώ?όντως αξίζουν τα λεφτά τους?
ενισχυτή τι να πάρω?

αν πας σε κομμάτια τελικά φίλε μου υπάρχουν και καλύτερα απο τα crystal που είναι και πιο ηχεία και όχι αυτές οι κολώνες ..κοίταξε και προς teufel που το sub τους είναι σαφώς καλύτερο....

όσο για την ακτινοβολία τι ακριβώς εννοείτε...?????στα 2.4 ghz αν δεν κάνω λάθος δουλεουν όλα ...όλες οι συσκευές οι ασύρματες που έχουμε στα rf σε αυτό το εύρος συχνοτήτων κινούνται....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά συστήματος 5.1 η 7.1?

από που παίρνω τα ηχεία 500 ευρώ?όντως αξίζουν τα λεφτά τους?
ενισχυτή τι να πάρω?

Για την προσφορά δες εδώ. Για μένα σε σχέση με αυτά που κοιτάς πολύ ανώτερα.
Για ενισχυτή δες για παράδειγμα την πρόταση του Ντινου. Εκτός απο pionner μπορείς να δεις τους ΟΝΚΥΟ, DENON & YAMAHA αυτής της οικονομικής κατηγορίας.

Απάντηση: Re: Αγορά συστήματος 5.1 η 7.1?

αν πας σε κομμάτια τελικά φίλε μου υπάρχουν και καλύτερα απο τα crystal που είναι και πιο ηχεία και όχι αυτές οι κολώνες ..κοίταξε και προς teufel που το sub τους είναι σαφώς καλύτερο....

Μην θεοποιούμε και την teufel. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες προτάσεις με ανώτερα ηχεία (και ανώτερα βέβαια οικονομικά επίπεδα) αλλά της teufel δεν είναι μέσα σε αυτά.

απο τα specs που είδα νομίζω ότι είναι .....

αυτό δεν μειώνει την crystal και τις διθυραμβικές κριτικές που έχει πάρει έξω...

Απάντηση: Re: Αγορά συστήματος 5.1 η 7.1?

απο τα specs που είδα νομίζω ότι είναι .....

αυτό δεν μειώνει την crystal και τις διθυραμβικές κριτικές που έχει πάρει έξω...

Εγώ πάντως δεν μιλάω με βάση τις κριτικές. Επίσης τα specs δεν είναι πάντα πραγματικά (και πίστεψε με ξέρω τι λέω).

το γνωρίζω πολύ καλά φίλε μου εδώ και καμιά 20έτια που προσπαθώ να βγάλω άκρη....αλλά υπάρχουν και δεδομένα που αν τα προσέξεις πολλές φορές δεν χρειάζεται καν να τα ακούσεις για να βγάλεις συμπέρασμα...

τώρα για την ακτινοβολία απλώς ξεχάστε τη...βοβαρδιζόμαστε καθημερινά από δεκάδες πηγές που πιστέψτε με ....τα 2.4 ghz είναι τα αρνάκια της υπόθεσης...αυτά είναι για να κάνουν έρευνες τα πανεπιστήμια να παίρνουν τα λεφτά και να μην καταλήγουν πουθενά με σαφή επιστημονικά ευρήματα..

και σαφώς έχεις δίκιο για τα κομμάτια....στην περιπτωσή μου και το έχω ξαναγράψει τα πήρα για να συμπληρώνω τον ήχο της τηλεόρασης ....αλλά ο φίλος μας ήταν κατηγορηματικός απο την αρχή ότι ήθελε πακετάκι....

παρο´λα αυτά θα πω ότι τα samsung bd2r είναι πραγματικά πολύ καλά .......και καλύτερα απο αρκετά πακέτα ηχείων...

έχω χαθεί.....
όντως οι κολόνες οι μπροστινές στο BPT System with TX-8SUB δεν είναι πολύ βολικές!
ο pioneer φαίνεται καλός αλλά 2-3 φίλοι έχουν yamaha και είναι ευχαριστημένοι!
για αρχή αν είναι δεν παίρνω blu-ray και κάνω δουλειά με το wd live tv και σπρώχνω χρήμα στον ενισχυτή και τα ηχεία!

φίλε μου αν θες να κάνεις ένα σοβαρό home theater και με τα λεφτά που θες να δώσεις οριακά μπορείς...καλό είναι να ξεχάσεις τα πακέτα...

το μόνο καλό με το πακετάκι είναι ότι μπορείς να το ταιριάξεις με την τηλεόραση και να έχεις ένα μόνο χειριστήριο...λολ....

στους ενισχυτές είναι λίγο δύσκολο να πέσεις έξω ....γιατί yamaha denon pioneer onkyo όλοι καλοί είναι ...κοίταξε απλώς τις συνδέσεις που θε´ς και τα watt που θες στο κανάλι....αλλά αυτό είναι και συνάρτηση των ηχείων που θα πάρεις.....

απο την άλλη αν δεν επιδιώκεις και πολλά δώσε 300 ευρό και πάρε ένα all in one που πραγματικά δεν ε´χουν το ηχητικό αποτέλεσμα των κομματιών αλλά είναι καλαίσθητα και αξιοπρεπή σε σχέση με τα ηχεία της tv....

η yamaha σχεδόν σε όλα της προιόντα είναι καλό value or money και δεν την αγνοείς εύκολά....αλλά και στις υπόλοιπες εταιρίες δεν θα βρείς κάποια υλοποίηση που θα σε χαλάσει σε κάτι πιστεύω...