Γεια σας παιδιά. Θέλω ένα σύστημα ενισχυτής-ηχεία 5.1 να συνδεθούν με την τηλεόρασή μου κυρίως για παρακολούθηση ταινιών.
Τα λεφτά είναι μέχρι 500 Ευρώ.
Θα ήθελα τα πίσω ηχεία να είναι κολώνες για να μπουν στις γωνίες του καναπέ και τα μπροστά να είναι μικρά για να είναι πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης.
Είναι προτιμότερο να τα πάρω ξεχωριστά ή να πάρω κάποιο έτοιμο σύνολο όπως το Sony BDV E880 που είδα στον Κωτσόβολο στα 499;
Ξέρω ελάχιστα πράγματα για το θέμα και δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ γιατί πνίγομαι αυτήν την περίοδο. Θέλω να πάρω κάτι όμως γιατί βλέπω το ευρώ και πέφτει συνεχώς και πολύ φοβάμαι ότι θα ανέβουν οι τιμές (δε συζητάμε τι θα γίνει εαν βγούμε από το ευρώ).
Το 3D δε με ενδιαφέρει. Η τηλεόραση που επίσης σκέφτομαι να πάρω τώρα είναι η LG 50PV350. Από κάποιον Κωτσόβολο θα με βόλευε το πράγμα γιατί μπορείς να τα βάλεις σε 12 άτοκες δόσεις.
Περιμένω τα φώτα σας και ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: bold_red, align: left"][TABLE="width: 90%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: small, align: left"][TABLE="width: 90%"]
[TR]
[TD="class: big_red"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Τα λεφτά είναι μέχρι 500 Ευρώ.
Θα ήθελα τα πίσω ηχεία να είναι κολώνες για να μπουν στις γωνίες του καναπέ και τα μπροστά να είναι μικρά για να είναι πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης.
Είναι προτιμότερο να τα πάρω ξεχωριστά ή να πάρω κάποιο έτοιμο σύνολο όπως το Sony BDV E880 που είδα στον Κωτσόβολο στα 499;
Ξέρω ελάχιστα πράγματα για το θέμα και δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ γιατί πνίγομαι αυτήν την περίοδο. Θέλω να πάρω κάτι όμως γιατί βλέπω το ευρώ και πέφτει συνεχώς και πολύ φοβάμαι ότι θα ανέβουν οι τιμές (δε συζητάμε τι θα γίνει εαν βγούμε από το ευρώ).
Το 3D δε με ενδιαφέρει. Η τηλεόραση που επίσης σκέφτομαι να πάρω τώρα είναι η LG 50PV350. Από κάποιον Κωτσόβολο θα με βόλευε το πράγμα γιατί μπορείς να τα βάλεις σε 12 άτοκες δόσεις.
Περιμένω τα φώτα σας και ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: bold_red, align: left"][TABLE="width: 90%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: small, align: left"][TABLE="width: 90%"]
[TR]