Αγορά συστήματος μέχρι 500 Ευρώ

sargus

New member
13 April 2009
56
Γεια σας παιδιά. Θέλω ένα σύστημα ενισχυτής-ηχεία 5.1 να συνδεθούν με την τηλεόρασή μου κυρίως για παρακολούθηση ταινιών.
Τα λεφτά είναι μέχρι 500 Ευρώ.
Θα ήθελα τα πίσω ηχεία να είναι κολώνες για να μπουν στις γωνίες του καναπέ και τα μπροστά να είναι μικρά για να είναι πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης.
Είναι προτιμότερο να τα πάρω ξεχωριστά ή να πάρω κάποιο έτοιμο σύνολο όπως το Sony BDV E880 που είδα στον Κωτσόβολο στα 499;
Ξέρω ελάχιστα πράγματα για το θέμα και δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ γιατί πνίγομαι αυτήν την περίοδο. Θέλω να πάρω κάτι όμως γιατί βλέπω το ευρώ και πέφτει συνεχώς και πολύ φοβάμαι ότι θα ανέβουν οι τιμές (δε συζητάμε τι θα γίνει εαν βγούμε από το ευρώ).
Το 3D δε με ενδιαφέρει. Η τηλεόραση που επίσης σκέφτομαι να πάρω τώρα είναι η LG 50PV350. Από κάποιον Κωτσόβολο θα με βόλευε το πράγμα γιατί μπορείς να τα βάλεις σε 12 άτοκες δόσεις.

Περιμένω τα φώτα σας και ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: bold_red, align: left"][TABLE="width: 90%"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: small, align: left"][TABLE="width: 90%"]
[TR]
[TD="class: big_red"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

φιλτατε,καλως ορισες,ευχομαι καλη και δημιουργικη παραμονη στο φορουμ.Στο θεμα σου τωρα,θα μου επιτρεψεις να σου πω πως μπροστα στις κοσμογονικες αλλαγες που ζουμε το τελευταιο που πρεπει να σε αγχωνει ειναι το h.t!στο δια ταυτα παντως ηρθες στο σωστο μερος για τις ερωτησεις σου,νομιζω πως ολα τα παιδια θα σου πουν να υπερβεις λιγο το budget σου και να πας σε πολυκαναλο ενισχυτη και ενα πακετο ηχειων 5.1,τα all in one συστηματακια θα τα πληρωσεις τελικα επι 5 και επι 10..Και παλι καλως ηρθες!

Θα ήθελα τα πίσω ηχεία να είναι κολώνες για να μπουν στις γωνίες του καναπέ και τα μπροστά να είναι μικρά για να είναι πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης.
Έχεις τόσο μεγάλο έπιπλο; Γιατί διαφορετικά τα ηχεία σου θα είναι πολύ κοντά.

Έχεις τόσο μεγάλο έπιπλο; Γιατί διαφορετικά τα ηχεία σου θα είναι πολύ κοντά.

Το έπιπλο της τηλεόρασης θα είναι 2,4 μέτρα. Η τηλεόραση θα είναι περίπου 1,2 οπότε ένουν 60 πόντοι από κάθε πλευρά. (Βασικά παίρνω από νεοσετ 2 από τα χαμηλά της έπιπλα και τα βάζω δίπλα).

Εαν πάω σε πολυκάναλο ενισχυτή σε ποιον; και ποια ηχεία (που να είναι και όμορφα βέβαια)

Και μια άλλη ερώτηση παιδιά. Εαν πάρω το Sony BDVE880 μπορώ να έχω τις κολώνες πίσω μου και τα μικρά ηχεία μπροστά δίπλα από την τηλεόραση ή ανάποδα μπαίνουν μόνο;

Συνηθος αυτα τα πακετακια εχουν και τα 4 ηχεια τους ιδια οποτε μαλον μπορεις να το κανεις ,
ποτε ομως δε θα σε συμβουλευα να το παρεις και δε φανταζεσε με 200-300 ευρω επιπλεον ποσο καλυτερο ηχο μπορεις να παρεις σε σχεση με τα πλαστικα κουτακια τις sony...
Εγω θα επελεγα εναν πολυκαναλο γυρω στα 300 ευρω και ενα πακετακι ηχεια γυρω στα 500.

Με λιγες δοσεις θα κανεις καλη δουλεια αρκη να εχεις την ορεξη για ψαξιμο.

Συνηθος αυτα τα πακετακια εχουν και τα 4 ηχεια τους ιδια οποτε μαλον μπορεις να το κανεις ,
ποτε ομως δε θα σε συμβουλευα να το παρεις και δε φανταζεσε με 200-300 ευρω επιπλεον ποσο καλυτερο ηχο μπορεις να παρεις σε σχεση με τα πλαστικα κουτακια τις sony...
Εγω θα επελεγα εναν πολυκαναλο γυρω στα 300 ευρω και ενα πακετακι ηχεια γυρω στα 500.

Με λιγες δοσεις θα κανεις καλη δουλεια αρκη να εχεις την ορεξη για ψαξιμο.

Ευχαριστώ φίλε. Καιά πρόταση συγκεκριένη έχεις για αυτά. Επίσης πρόβλημα είναι ότι μένω Ηράκλειο Κρήτης.
Π.χ. εαν πάρω για αρχή ένα σετάκι από crystal audio 2.1 μπορώ αργότερα να το αναβαθμίσω με πίσω ηχεία; Και ειναι αξιόπιστοι αυτοί για αγορά μέσω νετ;

Ευχαριστώ φίλε. Καιά πρόταση συγκεκριένη έχεις για αυτά. Επίσης πρόβλημα είναι ότι μένω Ηράκλειο Κρήτης.
Π.χ. εαν πάρω για αρχή ένα σετάκι από crystal audio 2.1 μπορώ αργότερα να το αναβαθμίσω με πίσω ηχεία; Και ειναι αξιόπιστοι αυτοί για αγορά μέσω νετ;
πατριωτακι φυσικα και μπορεις να παρεις οτι θες απο την crystal με προοπτικη να αναβαθμιστεις,ειναι και πολυ εξυπηρετικα τα παιδια εκει απο οσο γνωριζω.και μπορεις να πας να ακουσεις καποια ηχεια τους στην electronet Πιτσουλακης Ρομπογιαννακης στην Αντιστασεως,ξερεις.Μεχρι περισυ τουλαχιστον τα ειχαν

πατριωτακι φυσικα και μπορεις να παρεις οτι θες απο την crystal με προοπτικη να αναβαθμιστεις,ειναι και πολυ εξυπηρετικα τα παιδια εκει απο οσο γνωριζω.και μπορεις να πας να ακουσεις καποια ηχεια τους στην electronet Πιτσουλακης Ρομπογιαννακης στην Αντιστασεως,ξερεις.Μεχρι περισυ τουλαχιστον τα ειχαν

Ευχαριστώ Νίκο. Οπότε υποθέτω ότι ένας ενισχυτής Pioneer VSX521 και τα crystal audio 2.1 (τα έχουν στα 300 Ευρώ) είναι καλά; Καλύτερα τέλος πάντων από ένα έτοιμο σετ όπως της Sony;

Ευχαριστώ Νίκο. Οπότε υποθέτω ότι ένας ενισχυτής Pioneer VSX521 και τα crystal audio 2.1 (τα έχουν στα 300 Ευρώ) είναι καλά; Καλύτερα τέλος πάντων από ένα έτοιμο σετ όπως της Sony;

Επίσης ποια η γνώμη σας για τους λεπτούς Pioneer vsx s300 & s500;

Επίσης ποια η γνώμη σας για τους λεπτούς Pioneer vsx s300 & s500;
κοιτα λιγο στις αγγελιες μας..παιζει ενας denon 1911 σε τιμη..χωμα!απο απο εκει και περα ψαξε και για ηχειακια,η κανε λιγο υπομονη..καθε εβδομαδα βγαινουν εδω μεσα πολυ πολυ συμφερουσες αγγελιες!

Λοιπόν παιδιά νομίζω ότι με πείσατε να μην πάρω έτοιμο σύνολο. Έψαξα λιγάκι και κατεληξα στα παρακάτω (που τα έχει και ο Κωτσόβολος, άρα είναι δίπλα μου και μπαίνουν και σε 12 άτοκες και με βολεύει):
-ενισχυτής Pioneer vsx 521 Black
-Crystal Audio BPS 2.0 Black (τα 2 μικρά ηχειάκια)

Τώρα η ερώτησή μου είναι να πάρω κεντρικό ηχείο ή υπογούφερ (τα crystal audio πάλι) ή αυτά χρειάζονται μόνο για το surround; Επειδή οικονομικά με παίρνει να πάρω (εκτός από τα 2 ηχειάκια) τουλάχιστον 1 κομμάτι ακόμα ποιο θα ήταν ποιο σωστό να είναι αυτό;
Επίσης για να έχεις το surround 5.1 χρειάζεσαι 4 ηχεία, 1 κεντρικό και 1 υπογούφερ; Εαν εγώ ασ πούμε έχω 2 ηχεία και 1 κεντρικό ή ένα υπογούφερ τι γίνεται;

Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά και συγνώμη για την ασχετοσύνη μου.

Καλησπερα, τα crystal audio που λες ειναι πολυ μικρα δεν κανουν για τετοια χρηση ειναι μονο για περιφεριακα και χωρις μπασο θα σου ακουγοντε απλα χαλια, επισεις ο ενυσχιτης ειναι αρκετα μικρος ενα σκαλοπατι επανω θα ηταν καλυτερα.
Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα ζευγαρι για αρχη Q Acoustics 2020
σε συνδιασμο με yamaha rx-v471 .

Καλησπερα, τα crystal audio που λες ειναι πολυ μικρα δεν κανουν για τετοια χρηση ειναι μονο για περιφεριακα και χωρις μπασο θα σου ακουγοντε απλα χαλια, επισεις ο ενυσχιτης ειναι αρκετα μικρος ενα σκαλοπατι επανω θα ηταν καλυτερα.
Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα ζευγαρι για αρχη Q Acoustics 2020
σε συνδιασμο με yamaha rx-v471 .

Ωραία, άρα μπορώ να πάρω 2 επιδαπέδια, 1 κεντρικό και και ένα sub και είμαι εντάξει (δηλαδή να έχω τα πάντα εκτός από τα 2 πίσω ηχεία);;;
Ο ενισχυτής που λες γιατί είναι ποιο δυνατός από τον Pioneer; Ο τελευταίος είναι στα 5Χ130 και αυτός που λες στα 5Χ105. Ή εννοείς κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω.
Ας πούμε μια σύνθεση όπως παρακάτω θα ήταν πιο καλή:

-ενισχυτής Pioneer vsx 521 Black ή Yamaha ή κάποιος σε αυτά τα λεφτά (περίπου 300)
-Crystal Audio BPT 2.0 Δίπολοι Δορυφόροι Δαπέδου
-sub TX-8SUB-BG
-κεντρικό LCR-BGL

Ή να προσπαθήσω να πάρω κατευθείαν ένα έτοιμο σύστημα όπως αυτό http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/fea71213-322b-40db-b0cd-de219443ea64.aspx
στα 549;;

σε ενυσχητη τον paioner 821-921 η αντιστιχο σε denon,οσο για τα ηχεια ,γνωμη μου φισικα παρε καλυτερα πρωτα την μπροστηνη τριαδα σε αυτα τα λευφτα και αργοτερα προσθετης τα υπολοιπα πισω .πυστευωτο αποτελεσμα που θα παρεις θα ειναι καλυτερο, αν το προβλημα ειναι το οικονομικο
μην κανεις τη βλακεια που εκανα εγω με το συστυμα ολα σε ενα ,οποτε το πληρωσα δυο φορες, το αποτελεσμα που θα παεις θα ειναι δεκα φορες καλυτερο
τα μελη με περισοτερη πειρα θα σε βοηθησουν