Αγορά t.v 65"

akis.k

New member
1 January 2011
72
Καλησπέρα παιδιά, μετά από αρκετό καιρό κ εγώ αποφάσισα να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη κ έτσι πούλησα την 47lg infinia lx9500 που είχα κ πάω για πιο μεγάλη. Να σημειώσω ότι η lg μου βγήκε πολύ καλή κ δέν θα την άλλαζα άν δεν ήθελα μεγαλύτερη. Λοιπόν ήμουν έτοιμος να αγοράσω την περσινή sony 60w855b μετά από αρκετό διάβασμα στο forum, αλλά πλέον δεν την βρίσκω. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να διαθέτω πιο πολλά χρήματα κ να πάω σε φετινή t.v. Κοιτάω τις φετινές sony 65w859c, 65w855c κ 65w857c, στίς οποίες δέν ξέρω τις διαφορές. Ξέρετε άν έχουν την ίδια εικόνα με τις περσινές; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Το ποσό είναι maximum 2.500 κ λέω να μήν το ξεπεράσω, δύσκολες εποχές οι σημερινές. Κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ έκ των προτέρων.

Μάλλον πανομοιότυπες είναι σε εικόνα μεταξύ τους, αλλά και με τις αντίστοιχες περσινές. Άμα μπορείς, δες τις από κοντά. Επίσης, είναι αρκετά ψηλά οι τιμές τους στο παρόν χρονικό σημείο. Ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις κάποιες εβδομάδες τουλάχιστον, για αγορά.

Πάντως οι 65 από τις 60 ίντσες έχουν τεράστια διαφορά στην τιμή. Δηλαδή για να έχεις περίπου ίδια ποιότητα εικόνας από τις 60 στις 65 ίντσες κοστίζει από 800 μέχρι 1000 ευρώ. Τις 5 ίντσες παραπάνω τις πληρώνεις σχεδόν το διπλάσιο.

Γιατί εχεις αποκλείσει την τοποθέτηση προβολέα; Στο ποσο που σκοπευεις να δώσεις αγοραζεις και decent 55αρα και προβολέα 1080p νομιζω.

Michalis3 θά προςπαθήςω να τις δώ, τώρα για την τιμή τους δεν νομίζω να πέςει κ πολύ..
Toliskot σωστά τα λές αλλά άν θέλεις πολλές ίντσες τι κάνεις;
Panoramix - teddy 743 έλεγα να κοιτούσα πιό μετά για προβολέα, πρός το Πάσχα άς πούμε..

Last edited:
Αν αυτό είναι το budget σου για τηλεόραση και θα πάρεις και προβολέα αργότερα, πάρε την oled 55ec930 για την καλύτερη δυνατή εικόνα και θα έχεις τις πολλές ίντσες απ τον προβολέα

Ducksong το σκέφτηκα κ αυτό που λές αλλά είπα μήπως πάρω τώρα μια full hd κ αργότερα σε κανά δύο χρόνια άς πούμε βλέποντας κ την τεχνολογία πάω σε κάτι άλλο. Βασικά είναι λίγο μπέρδεμα η αγορά t.v...